Váltáskor ne pörögjön fel a motorfordulat, visszaváltáskor ne rántson. Alapkivetelben a Merci automata 3 gangot használ, 2,3,4. Egyesbe csak üzemmeleg állapotban álló helyzetben küldi be.
Azaz ha meleg motornál álló rajttal négyet számolsz akkor az is megy. Csak olyankor ne nézd a benzinórát :-)
MB automatáknál (egyáltalán bármilyennél) mire kell figyelni ha éppen olyan a kiszemelt darab? Soha nem volt automatám, ismerősök körében sem, egyszer vezettem, alapvetően nem idegenkedek tőle, de nem ismerem.
Gondolom utólag típusidegen tükör lehetett rajta (a két lyuk miatt). Merthogy pont itt írta valaki, hogy az olasz típuson nem volt külső tükör.
Egyébként nekem pl. tetszik az oldalsó villogó, akár az olasz, akár az amerikai változat (csak az "ámerikás" első lámpák nem jönnek be...)
A kocsi 1975-ös,világos beige,mogyoró béllel,a teteje szállításkor megsérült,de javítható.A szokásos USA felszereltséggel:automata,4 el. ablak,színes üveg,centrálzár,klíma,MB tex,könyöklő,stb. Van hozzá gépkönyv,és 2db. gyári kulcs.A motornak nagyon szép hangja van,váltó nem csúszkál.A hátsó ülés ülőlapja szakadt,erre kéne valami boszorkányos megoldás.Az elején voltegy kisebb koccanás,ennek nyomai láthatók a zárhíd fényezésén.
Utolsó ára: 1,6 mill Érdeklődni nálam és összehozlak a gazdával. Ha most nem lenne autóm akkor ezt szívesen megvenném magamnak is.
szóval az van a 240d-vel, hogz 1,5 éve áll. meg egy kicsit(tényleg csak egy kicsit) rohad itt-ott. viszont borzasztóan nehezen indul(mintha nem lenne üzemanyag) aztán beröffen, jár egy kicsit, majd lefullad. (kompresszió van, motor nemrég lett gyűrűzve meg főtengelycserélve). adagoló? porlasztó? mindkettő?:) egyik se? van ezen légtelenítő meg kézipumpa? lehet, hogy csak levegős a rendszer?
K.Tib te_o kollégával ellentétben nekem nagyon tetszik a kárpitozás. Egyedül a fa sebváltógomb ami szerintem nem megy ehhez a belsôhöz. Mindenképpen gratula. :)
Hát ezt még ezen a fórumon tőletek kérdeztem, és tudtam meg hogy a hátsó kalaptartó alatt is van egy anya gyárilag beheggesztve, így csak egy házilag barkácsolt konzol kellett a hátfalra, a többi csavarhely pedig gyárilag kiépített. Maga az öv olasz univerzális hátsó hárompontos, Bárdinál 19000 volt még tavaly. Jelenleg viszont még nem üzemel, az üléskárpitot egy kicsit alakítani kell a közeljövőben.