Hat... nem kedvencem az a kornyek.
Csak azt tudnam tanacsolni, hogy lehetoleg az uj hazak kozott probalj eljutni a vegcelodhoz.
A regi hazak kozott szoktak gyanus kulseju, hogyismondjam emberkek csoportba verodni.
Azert ne remulj meg, Ujpest szerintem biztonsagosabb mint sok mas kerulet.
:)
utcák pontosítva: Károlyi István, Venetiáner, Templom, Liszt Ferenc ( főleg az első kettő )
tevékenység: főleg hazajárás
holdkorzózni otthon szoktam, lakáson belül, azt tudom, hogy biztonságos...
Na, most ezt a koszalast korulirhatnad...:)
Egyszeruen csak keso este akarsz hazajarni, setalni akarsz, futni, kutyat setaltatni, vagy netan holdkoros vagy?:)) (bocs)
közvéleményt kutatok:
mennyire jó/rossz környék - közbiztonságilag - a Polgármesteri Hivatal mögötti rész, piac, és az amögötti részek Újpesten??????
csak hogy mennyire merjek esténként kószálni??
Figyeled Gabka ?
Mi itt kúszunk a fagyi meg olcsó boltok témában, oszt ha Nagy. G orrba nem pöcköl minket, csak jó sokára jutottunk volna a "szellemi táplálék" ügyéhez.
GGGG !
Köszi az infókat, 12 év után most költözök vissza a "szülőföldre".
Jut eszembe: ingatlanforgalmazás ügyben hová érdemes fordulni ?
Sot... en meg emlexem azokra az idokre, amikor meg ennel is jobb volt... mert most nyaron nem izlett annyira...
Lehet, hogy oregszem? Nyugos vagyok? De mastol is ezt hallottam.
:))
Gabka ! Ki ne hagyd a Vécsey utca (majdnem) végében a (Kozma ???) cukrászdát. Olyat Ti még nem ettetek...
Ki lesz a polgármester ?
Nem is tudom, most 20-án, hová ikszeljek.
Nálam Dercze úr ingyenes tankönyve nem jött be (bár a 7.-es gyerekemnek 24, 7 eFt lett volna a tankönyv...)Mikor ontom a gyerekeimet az iskolába, csak úgy sorjáznak a 10 milán felüli járgányok.
szórakozási lehetőség: akár jó vendéglő, akár mozi, nem annyira táncos, hanem mint a belvárosi beülős zenés helyek ( jól leírtam... )
a lakótelepek az István út túloldalán kezdődnek, a PM HIvatallal szemben?? arrafele már vannak játszóterek??
azon a vasúti híd-szerűségen, ami az Árpád út vége fele van, át lehet menni?? És az ott a Hajógyári sziget?? oda lehet menni, vagy át lehet menni esetleg a budai oldalra?? Pl. a Római partra???
park mondjuk a semsey park, ami nem messze van az új városháza mögött a lakótelepen. sajnos játszóterek vonatkozásában nem vagyok képben. sajnos a pm hivatal környékén nem nagyon vannak parkok, (iletve én nem tudok) inkább csak a lakótelepen.
jó időben érdemes lemenni a duna-parta, mondjuk a zsilip utcánál.
futópálya? sporttelepek a tábor utcában vannak, de nem tudom, hogy milyen állapotok vannak ott.
szia szopiszuri, hát olyanokra, hogy pl. van-e normális park valahol ( mi még nem találtunk, de tényleg nem nagyon tudtunk még kóborolni a környéken ) a PM HIv. környékén, ahova pl. kisgyerekkel ki lehet menni, játszótér, milyen sportolási lehetőségek vannak ( az uszodát tudjuk, de azt elég drágának találtuk... ) de pl. futópálya van-e. milyen szórakozási lehetőségek vannak. szóval ilyenek. Szinte semmit nem tudunk még, úgyhogy mindenféle infónak nagyon örülünk.
Gabka
sziasztok, tudtok egy vadonatúj újpestinek segíteni, hogy mi hol van, mit hol érdemes, meg ilyenek?? mi a Polgármesteri Hivatal környékén lakunk, az a rész egy kicsit már ismerős, de mást még nem fedeztünk fel.
Épül Budapest télisportközpontja
2002 szep. 24 13:22 - Forrás: Népszabadság
(Kálmán Attila írása)
Budapest télisportközpontja lehet Káposztásmegyer, miután két óriás beruházás is megvalósul néhány hónapon belül. A Jégvilág névre keresztelt jégstadion ünnepélyes alapkőletétele tegnap volt, és hamarosan megkezdik – szintén e helyen – a hazánkban egyedülállónak számító szórakoztató- és sportközpont, a Hóvilág építését. A két komplexum összesen csaknem százezer négyzetméter lesz.
(folyt.: http://www.sportforum.hu/lapszemle.asp?newsid=37702
Csak aztán ne a megvalósulatlan álmok kategóriájába kerüljön.