shalina, látom megint verekedni akarsz b***m**...
ide már nem is írsz, mi? rögtön gondoltam...
te is biztos az uhrinistáknak dolgozol, hogy lenyomják a lubbot...:)))
:)))
Azt nem érteni kell, hanem izgulni rajta, te kis buta! Ha meg akarod érteni, rögtön rájössz, hogy egy kapitális marhaság, és akkor az izgulásnak annyi. Tehát: ne akard érteni!
De ha végképp nem lehet róla lebeszélni, akkor elárulom: sehogy. De ilyenek ezek a szappanfolyamok... :)
Bocsi, Pm, de valaki alatt nem téged értettelek, te csak menj nyogodtan az optim-hez! :)
A kicsi betűkről meg csak annyit, hogy hogy is van azzal a mínusszal? :))
na jó, hogy mindenkinek érthető legyen: kinek szüljek gyereket??? :)
tájusznak nem annyira szeretnék...:)))))
télleg azt még nem láttam!!! időben érkezett málykül? persze gondolom virdzsinia megint nem bukott le.....csak azt nem értem, hogy a fagyiban hogy maradhattak életben a kis tájuszok? na meg aztán a pulykatöltőben pláne :)
shalina, ne csak nézz, hanem láss is!!! :)
vagy annyira kicsi betűkkel hívtam volna fel a figyelmet, hogy nem tőled, hanem az ubfc op.team-től szeretnék órákat venni?!
különben is téged én tanítottalak! khm khm....
Ha jól vettem ki Béla szavaiból (valahol alább), akkor megoldható az pulykatöltő nélkül is. ;)
Azt a gusztustalan vacakot, meg használd csak magad egészséggel, persze csak ha akarod, nehogy azt mondd, hogy én tanácsoltam! Egy biztos, én életemben nem eszem többet töltött pulykát! :))
Ahhoz is értek ám!
Na jó, valójában csak nagyon-nagyon kicsit, mondjuk, mintha angolul annyit tudnék mondani, hogy Good morning, de a választ már nem érteném. :) (Csak mielőtt még valaki órára jelentkezne...)
ezt most ne értem....vele is csókolózunk, akkor meg mért szegény??? ha akarja felőlem választhatja libit is....:). mondjuk nem tom ezt ő mennyire értékelné...:)
szóval béla nem szegény, hizsen nagyon nagyon szeretjük/em!!!
"számomra ő csak sok szép ábrándozás" - azt hiszem ezt nem is lehetett volna szebben mondani. nemhiába, azért uhrin bácsi mégiscsak tud valamit...:)
(idézet a gyönyörű lány c. zeneműből)
azt írtam: "minden kedves résztvevővel csókolózunk...ez azt jelenti, én a fiúkkal, libi a lányokkal....így jó? persze erről ő még nem tud, de szerintem nem lesz ellenére...:))))
Én jelentkeznék, de ha én vagyok a tanár, akkor ki fog felszólítani?
És Pm csókjaiból, ha lehet választani, köszönöm, nem kérek. Nem mintha nem kedvelném, de azért mégis... :))
nem is tudok mást mondani csak egyszerűen ennyit: Libi, ez fantasztikus volt!!!!
most már itthon vagyok, nyertek az olaszok, kikaptak a törökök, de annyi baj legyen, már ez se számít....
béla, remélem jól vagy a távoli kamcsatkába, és érzed, hogy sokat gondolok rád.....
na akkor ki nevez a lubbpartira? minden kedves résztvevővel csókolózunk....:))))
Itt ülünk Paulinával a gépem előtt (a lényegi részen már túl vagyunk = sex, baby?), de úgy döntöttünk, hogy megadjuk az összes rajongónak azt a kifejezetten megtisztelő lehetőséget, hogy az ő felejthetetlen és csodálatos PMB-jüknek hódolatukat kifejezzék. Magyarul: lesz lubparti! Hogy mikor és hol, az egyelőre titkos! Addig is várjuk a javaslatokat, illetve készítsétek elő ajándékaitokat! Tánmcmulatság, virsli, sör, szex (...), és így tovább...lesz minden! Senki se keseredjen el, PMB szívében - mint tudjuk - rengeteg hely van. Persze igazából engem szeret, és most itt bólogat mellettem. Úgyhogy be is fejezem, mert még dolgunk van ;-).