Nincs szerencsém, a párosban kifogtam küzdőfélnek a Metrót...innentől biztos a kiesés...bár végülis...lehet a bajnokságot sem tudom befejezni, így hogy elutazom...ott vagy jó lesz az internet a szállodában vagy nem...akkor pihenő jön egy darabig.. :)
Azon morfondírozom vajon hány külföldön élő magyar van a játékban, akik éjjel vagyis hajnali órában játszanak, mert én is koránkelő vagyok, de látom reggel 5 órakor már vannak lejátszott játékok...vagy ezek robotjátékosok...
Hogy vannak, mióta nem jártam itt a topikban? :) Itt az ősz és újra játszom szórakozásként...míg meg nem unom megint. :)
Időgép sajnálom, hogy az alteregóm kiütött a kupából, próbáltam rosszabbul játszani de nem ment. :) Ja van még egy alteregóm a DIXI :) Így három az egyben...:)
Pedro köszöni, még tartja a nehezen megszerzett helyét. De Mester sem tudja meddig? Sőt a kuppában is további jutásra várandós:) Örülök, hogy újra játszol!
Írtam egy hosszabb hozzászólást, amelyben megindokoltam, hogy korábbi kijelentésem ellenére miért tértem vissza a kvízjátékba, de elszállt. Nem akarom már megismételni, csak jelezni akartam, hogy tudjatok róla.
Don Pedronak pedig gratulálok a jelenlegi csoport elsőséghez!