A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Úgy néz ki, felvásárolta a teljes készletet valami bazárban. Már régebben is beszéltek róla, hogy mindenkinek ilyet ajándékozott, aki kedves volt neki. Nem sokat gondolkozott "személyre szóló" ajándékokon, kényelmes egy pasas. :DDD
Szerintem simán vihettek volna oda legalább egy konténert, vagy egy lakókocsit, ráfoghatták volna, hogy az az "irodaház", de így nagyon hiteltelen és gagyi lett az egész! Szegény Róza mama alig tudott állni a lábán, felesleges jelenet volt. Ennyi erővel kioszthatta volna a szerepeket a lakásán is.
Ja, tudom, akkor nem észlelték volna ilyen közelről a robbantást és a három hülye nem akart volna "falra mászni"! :D
Ez az egész vörösmárvány-bánya szál teljesen fölösleges. Kitalálhattak volna valami olyan témát, amihez legalább egy hangyányit értenek. Ja, hogy olyan nincs?
Na, de tegnap végre kiosztották a feladatokat, kezdődhet a kitermelés. Mert az így szok' lenni. Kinevezem az autószerelő haveromat, a csontkovácsot meg a benzinkutast felső vezetőknek, és azok hipp-hopp értenek is mindenhez, ami a cégvezetéshez meg a bányászathoz kell.
A sok zagyvaság mellett nagyon megható jelenet volt Oleg és anyukája között. A sírás fojtogatta mindkettőjüket, amikor arról beszéltek, mennyire hiányoztak egymásnak. Ilyen jelenetek miatt (is) érdemes nézni a sorozatot!
Én is autistának mondtam korábban, de mindenesetre ő az egyetlen szereplő, aki a légynek sem tud ártani - inkább azt is beleteszi valami jól zárható üvegbe, és tanulmányozza. :)
Babos és Damil a falu idiótái, ezért tartják őket. :) Viszont Hubáról már többször bebizonyosodott, hogy bár ütődöttnek tartják, nagyon is tud logikusan gondolkodni. Szerintem nem is IQ-mínuszos, csak egy másfajta valóságban él.
Mekkora ötlet pörkölt kávészemekkel etetni egy macskát itthon, hogy majd olyan kávészemeket fog üríteni, mint a cibetmacska Jáván? Kár, hogy Zolika nem ette meg, pedig mekkora üzlet lett volna. Utána ezt a debilséget még fokozták a Nescaféval, ha-ha-ha, poén poén hátán.
Talan ez picit masabb, ugyanis a szulok adtak egy nevet a lanyuknak, tortenetesen azt ,hogy Gertrud.Nem tudom,mikor, es miert valtoztatta meg Timeava, de az anyjanak nehez lehet maskepp szolitani, mint ahogy elneveztek.Nekem se tetszik se a vezetek, se a keresztnevem,megse valtoztattam meg..Tudom ez en vagyok..mellesleg van Gertrud nevu kolleganom, semmi baja nincs a nevevel..
Gondolom, a Sztárban sztár ellenében indítják, a nézettség miatt (is).
Én ezzel nagyon nem értek egyet, itt a csatorna arra törekszik, hogy "elsőként adja le", de ennek nincs most is szerintem az ideje! Még akkor is ez a véleményem, ha csak fő vonalakban ismerem azt a sorozatot!
Szerintem a Keresztanyu sugárzását is fel kellett volna függeszteni, annyira ellenszenves volt, ahogy a két ukrán "megvédjük a hazát" szöveg kíséretében ész nélkül felvonultatta a fegyverarzenált és Pityke mindennel lövöldözni kezdett! Remélem nem lesznek olyan jelenetek, ahol az orosz legények fegyveresen összecsapnak az ukrán határőrökkel.
Úgy látszik, Barbara asszonynak be vannak "akadva" az oroszok (és az ukránok), mert a másik sorozatában mindig felbukkannak az oroszok is, természetesen (?) a "sötét oldalon".
Hasonlóan "vicces", amikor Ludmilla folyton Gertrúdozza Timikét, ignorálva a névváltoztatását, bár az még valahol levezethető a kontrollmániás személyiségéből. A Hotel Margaretben meg ugyanilyen viccesnek szánt, de inkább fárasztó elem, amikor a századost hol őrnagynak, hol tábornoknak szólítják.
Ha jól emlékszem, az 1. évadban szinte kizárólag Mikola tartott magánál lőfegyvert a civil szereplők közül, ő volt az egyetlen fegyvermániás. Persze már akkor is csempésztek fegyvereket, de nem használták őket. Utána jött a kővetkező évad és Anatolij eszement vonatrablásos terve, akkor csináltak Mirellából és Ginából fegyveres banditát, meg Laura is lőni tanult Mikolától, folyamatosan durrogtattak a faház mellett úgy, hogy senkinek sem tűnt föl, és ugye akkor kapta Bonifác is azt a bizonyos lövést. Most meg már csak nyílt tűzharc nem történt még a suhancokkal, akik már automata fegyverekkel járnak, mint egy terrorkomandó, Mariann meg a családját akarja fölfegyverezni. Kíváncsi vagyok, mi lesz a 4. évadban...
Ma viszont azt olvastam, hogy márc. 20-ától az RTL-en vetíteni kezdenek egy vígjátéksorozatot, melyben a jelenlegi ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij játszott még színészként. Azzal egyetértek, hogy így is ki lehet nyilvánítani az iránta való tiszteletet, de azért talán meg lehetne várni, hogy legalább az ő élete ne legyen veszélyben. :(
Itt az emberekből fegyverbuzikat csináltak. Lődöznek összevissza, erdőben, bányában, ház körül, igazán jöhetne már egy jó kis vérfürdő. Persze ez az öt elmebeteg rendőr akkor sem fogna el senkit:-)
Szerintem Pityke karaktere úgy ahogy van nagyon kínos lett az utóbbi időben.
A Nagyasszony szerint meg úgy tűnik, a humor netovábbja, hogy az angol CSI rövidítést Pityke és Zénó CSÍÍÍ-nek ejtik, és közben ugrálnak mint két ütődött túzok, amiből arrta lehet következtetni, hogy a magyar és az ukrán fegyveres testületek elmefogyatékosakat alkalmaznak...
Illetve nem is, a humor netovábbja, hogy Bárány József a Mira nevű nőt Marinak hívja, az is valami fenomenálisan vicces....
Ahhoz képest, hogy Mariann egészen a 2. évad végéig egy szolid háziasszony volt (na jó, időnként ő is csempészkedett), most egyre militánsabb. Lehet, hogy a börtönben töltött idő az oka, és a végén ő számol le a suhancokkal? Mondjuk az is abszurd, hogy azok is félkatonai csapatnak öltözve, gépfegyverekkel grasszálhatnak szinte zavartalanul, ráadásul a határ két oldalán (!). A való életben régen hajtóvadászat indult volna ellenük. Nálam ez verte ki már régebben a biztosítékot.