Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Jó de akkor nem értem, hogy miért iylen agyafúrtan jössz, hogy gonoljuk végig, hogy mi lenne ha szűzen kéne a nőknakházasodni, hisz elég lenne, hogy te a 150 évvel ezelőtti rendet tartod jónak s mehetne a sima feminista vita, ohgy akkor boldogabbak volta-e az emberek, jobban működött-e a társadalom stb.
én azért annyira szeretem,hogy valami évezredekig működött, és most van valami ami már 10 éves intervallumban em müxik ... és meg akarjátok nekem magyarázni, hogy ami működött az nem működhet, ami pedig nem működik, az működik :D
na ha neked jelent, akkor hajrá ... sok nőt hallottam, akinek nem jelent semmit, tehát őket ez pont nem kellene hogy érdekelje. Viszont ha neked jelent valamit és ellenzed a szűzen férjhez menést, akkor szívesen elbeszélgetnék a házasság előtt a férjeddel .. miért is nem érdemelte ő ezt meg ? Mert ugye te ezzel azt deklarálod, hogy ezt az "ajándékot" nem annak szeretnéd adni aki feleségül vesz. A párod remélem olvassa.
Addig eljutottam hogy a szopató macsókat ez nagyban fékezné.
Viszont +1 lépésben sztem (ha nem lenne hozzá szigorú erkölcs) akkor nagyon hamar jönne a válás. De nem tudom persze, mert lehet rosszabb ez sem lenne arányaiban, mint most.