Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.19 -1 0 6746

kihívás talán.

Vagy valami más.

Előzmény: püfffneki (6744)
bojnik Creative Commons License 2018.01.19 -1 0 6745

"megjegyzi, hogy "Jó a segged cicabogár".

Vagy: nem egy rossz lábad van....kettő.

Előzmény: Törölt nick (6742)
püfffneki Creative Commons License 2018.01.19 0 1 6744

De ha vannak ilyenek, akkor miért kezd a macsó olyanokkal, akik szemlátomást nem magabiztosak.

ásítósmacska Creative Commons License 2018.01.19 -1 1 6743

Így van! :-D

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.19 -1 3 6742

hiába kap merevgörcsöt az egész "bottal se piszkálnám" femináci banda, a NŐK (nem mellékesen NAGYON jó nők) nem kapnak sírógörcsöt és nem szorulnak több éves pszichiátriai kezelésre, ha egy férfi (pláne ha jóképű) megjegyzi, hogy "Jó a segged cicabogár".

Előzmény: liebElla (6741)
liebElla Creative Commons License 2018.01.19 -2 1 6741

Majd utána magyarázkodhat, hogy ő nem is úgy értette, mert meghurcolja érte a feminadrágos banda...

BB is megszólalt, érdemes a két cikk szövegezési különbségében fellelhető apró, PC-sítő korrekciókra figyelni:

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/brigitte-bardot-metoo-movement-sexual-harassment-hollywood-catherine-deneuve-a8165311.html#gallery

És ugyanez, egy kicsit másképp itt:

http://www.france24.com/en/20180117-french-film-icon-brigitte-bardot-slams-metoo-hypocritical-harassment

"French film legend Brigitte Bardot attacked the #MeToo movement Wednesday, claiming that actresses who complain of sexual harassment were just looking for publicity.

"The vast majority are being hypocritical and ridiculous," she told the French magazine Paris Match. "Lots of actresses try to play the tease with producers to get a role. And then, so we will talk about them, they say they were harassed," declared the 83-year-old Bardot.

"I was never the victim of sexual harassment. And I found it charming when men told me that I was beautiful or I had a nice little backside," said the actress"

... Bardot, who ended her film career in 1973 so she could dedicate herself to her animal rights charity, has a long history of provoking feminists."

Előzmény: Törölt nick (6740)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.18 0 0 6740

nono!

ELŐSZÖR minden valamirevaló nőt ostromolni kell!

Előzmény: robopassmeet (6732)
baculum Creative Commons License 2018.01.17 -2 2 6739

Pedig én mindig aszittem Flint Stone a férje:-)))

A vén kurva elmondta ezt a mondatot szal bizonyára kapott is egy két jobb megbízást:-).

:-)

Előzmény: liebElla (6738)
liebElla Creative Commons License 2018.01.17 -2 0 6738

Az eredeti lead a Vanity Fair-ben: https://www.vanityfair.com/hollywood/2018/01/sharon-stone-sexual-harassment-interview-hollywood

"Sharon Stone Bursts Out Laughing When Asked If She’s Been Sexually Harassed - “Can you imagine the business I stepped into 40 years ago? Looking like I look, from nowhere, Pennsylvania? I didn’t come here with any protection. I’ve seen it all.”"

A 'protection'-ön lehetne esetleg vitát nyitni.

Előzmény: Törölt nick (6736)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.01.17 -2 2 6737

Persze, hogy sokkolta őket. A női öregedés csalhatatlan jele, ha már egy zaklatónak sem áll fel rá ;-)

Előzmény: Törölt nick (6733)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 -2 1 6736

Akkor topik esetleg zárható, egy igazán illetékes, ha jól fordították a szavait, akkor szépen elmondta, hogy a művészvilágban mi a helyzet:

"40 éve vagyok a filmiparban. El tudja képzelni milyen volt az a Hollywood, ahova 40 éve betettem a lábam? Ilyen külsővel... a semmiből, Pennsylvaniából érkezve... minden protekció nélkül? Mindent láttam""

http://www.origo.hu/filmklub/20180116-hiszterikus-nevetesben-tort-ki-sharon-stone-a-szexualis-zaklatasokat-illeto-kerdes-hallatan.html

ásítósmacska Creative Commons License 2018.01.12 -2 2 6735

... és ezért lesznek vegák? :-DDD

Előzmény: Törölt nick (6733)
gitana19 Creative Commons License 2018.01.12 -2 1 6734

Pedig az első telefonhívás után fel is jelenthette volna zaklatásért.

Előzmény: á-m (6731)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.12 -2 1 6733

Elég sok zaklatott nő vallja be, hogy a petyhüdt alkatrész látványa sokkolta. Találó kép számukra:

robopassmeet Creative Commons License 2018.01.12 -2 1 6732

Ostromolni az egri várat kő, tee. A nőket gyugni szokták:-)))

Előzmény: á-m (6731)
á-m Creative Commons License 2018.01.12 -1 2 6731

https://wmn.hu/ugy/48051-szentesi-eva-ilyen-az-amikor-ostromolnak-a-ferfiak

"Catherine Deneuve a leghíresebb aláíró azon a nyilatkozaton, ami ezen a héten járta körbe a világsajtót, alapos felháborodást keltve. A nyilatkozat elítéli a #metoo-mozgalmat, és félőnek tartja, hogy a férfiakat megfosztja az ostromlási vágyuktól. Na, de mit is jelent az pontosan, ha egy férfi ostromolni kíván egy nőt? 

Életem egyik legnagyobb szerelme két hónapig ostromolt, amíg igent mondtam neki az első randevúra. Hívott telefonon, amit nem vettem fel, és nem hívtam vissza. Majd hívott megint, és kedves üzenetet hagyott, de arra sem reagáltam. Aztán rózsacsokrot küldött. Aztán összefutottunk véletlenül, és megkérdezte, miért nem vettem fel neki a telefont. Azt válaszoltam, van ilyen. Majd még egy virág. Majd még egy vacsorameghívás.

Teltek a hetek, de nem különösebben foglalkoztam vele. Amit kaptam, azt megköszöntem, de leginkább elegánsan kitértem a hívásai és az ajándékai elől. Nem volt udvariatlan, csupán feltett szándéka volt, hogy elcsábít egy randevúra. Valamit ő hamarabb érzett és tudott, mint én. Aztán célba ért: igent mondtam, és az első randevú annyira jól sikerült, hogy onnantól fogva szinte mindennap találkoztunk, és nagyon szerelmesek lettünk egymásba. Markáns, férfias jelenség volt mindig is, aki szerette a nőket, szeretett hódítani, és a kiszemelt hölgy ostromlásától sosem riadt vissza.

De képzeljétek, egyszer sem történt olyan, hogy a fejemet a farkához nyomta volna, pedig beültem mellé az autóba az első randevún. Sőt, tudom, ez sokaknak tök fura, de még a kezemet se rakta a sliccére, sőt a blúzom alatt sem matatott. Sőt, nem szorított a falnak sem. Az első csók eszméletlenül romantikus volt. Már alig vártam, hogy megtörténjen. Majd az első szexet is nagyon vártam."

0.5bit Creative Commons License 2018.01.11 0 2 6730

"Ebből még bajuk lehet az aláíróknak" írtam nem is régen.

A felháborodásra nem is kellett sokat várni. Mai cikk:

"A francia feministák egy csoportja indulatos válaszlevelet fogalmazott, amelyben a nemi erőszak és a pedofília védelmezőiként emlegetik a Deneuve-féle levél aláíróit

...

Caroline de Haas nő jogi aktivista és további mintegy harminc nő levele szerint Denevue és társai megpróbálják visszaépíteni a hallgatás falát, a szexuális erőszakot pedig megpróbálják mindennapos jelenségként láttatni.

...

"Ebben a levélben vannak dolgok, amelyek mélyen sértőek és hamisak" – idézte az MTI a női egyenjogúságért felelős államtitkárt ..."

Egy érdekes reakció a fentiekre:

".. levél egyik aláírója, Abnousse Shalmani ...  "Felnőtt embernek tartom magam. Képes vagyok arra, hogy kezeljem, ha valaki szexuális ajánlatot tesz, és még inkább képes vagyok arra, hogy nemet mondjak rá" – mondta."

Forrás: Szétszedik a feministák Catherine Deneuve-öt

Előzmény: 0.5bit (6706)
epres túróhab Creative Commons License 2018.01.11 -2 1 6729

Nem, ő túl öreg, azon kívül van gyermeke és két férje (is volt)

A másik K.ZS.-nél viszont minden rendben. És elnézegetve a fotóját... 

Előzmény: ásítósmacska (6709)
baculum Creative Commons License 2018.01.11 -2 0 6728

Na jó, de nem a tanú a lényeg, hanem, hogy ki Bástya és Virág elvtars:-).

Előzmény: Legelész (6726)
robopassmeet Creative Commons License 2018.01.11 -2 0 6727

Najó, de kiken?:-)

Előzmény: Legelész (6726)
Legelész Creative Commons License 2018.01.10 -4 0 6726

Februárra várhatók a politikusok molesztálási ügyei. A tanúk már gyakorolnak :)

Legelész Creative Commons License 2018.01.10 -4 0 6725

Kifiguráztam a te szószaporításodat :)

Előzmény: ásítósmacska (6723)
Conduktor Creative Commons License 2018.01.10 -9 0 6724

Orbán megpróbálta őt is molesztálni?

Előzmény: Poplacsek 1 (6713)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.01.10 -1 2 6723

akkor te minek szaporítod a szót? :-DDDDD

Előzmény: Legelész (6720)
Legelész Creative Commons License 2018.01.10 -4 0 6722

"A gyengébbet gátlástalanul letámadók ellen.

Akár  szavakkal, akár kedvesnek hitt simizéssel, akár durva erőszakossággal."

A gyengébb fél férfi is lehet. A mitút nem szabad csak a női áldozatok részére fenntartani.

Előzmény: püfffneki (6721)
püfffneki Creative Commons License 2018.01.10 -1 3 6721

Valaki szörnyű tévedésben van.

Senki nem a sex, vagy a férfiak ellen van,

A gyengébbet gátlástalanul letámadók ellen.

Akár  szavakkal, akár kedvesnek hitt simizéssel, akár durva erőszakossággal.

Előzmény: e-smoker (6719)
Legelész Creative Commons License 2018.01.10 -5 0 6720

"Rajtad kívül azonnal értette minden érdekelt."

Akkor kár volt beírnod, nem mondtál semmit, fölöslegesen szaporítottad a szót.

Előzmény: ásítósmacska (6718)
e-smoker Creative Commons License 2018.01.10 -2 1 6719

Egy józan nő : https://index.hu/kulfold/2018/01/09/catherine_deneuve_a_metoo_ellen/

"Nőként nem találjuk helyünket ebben a feminizmusban, amely túlmutat a hatalom kihasználásának leleplezésén, és táplálja a férfiakkal és a szexualitással szembeni gyűlöletet " - áll a levélben."

ásítósmacska Creative Commons License 2018.01.10 -1 2 6718

Én konkrét személyre gondoltam. Rajtad kívül azonnal értette minden érdekelt.

LOL

Előzmény: Legelész (6717)
Legelész Creative Commons License 2018.01.10 -4 0 6717

Én is tudok ilyeneket írni.

Előzmény: ásítósmacska (6716)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!