Minden alkalmat megragad, sőt keresi őket, hogy lehúzza, amit utál (minket). Személyes tapasztalata alig van (velem biztosan semmi), de fullra általánosít, ki, milyen szemét, átveri az embereket, stb. Aztán mikor olyanokról van szó, akik fontosak neki, hirtelen kibukik belőle, hogy általánosítasz.
Sokszor mondtam már, hogy szórakoztató ez a fórum, de ilyen jól azért ritkán mulatok.
Nem tudom minek kellett így reagálnod a kommentjeimre, mivel én rád egyetlen bántó szót sem írtam. Sőt az sem próbáltam megmondani neked, hogy miről írjál.
Leírtam a tapasztalataimat, egyébként az ország különböző részein élő ismerőseim hasonlókat tapasztaltak. Nem öröm ez. Jobb lenne ha pozitív tapasztalatokról tudnék beszámolni.
A sürgéségin az orvosok ott várakoztatják a betegeket a folyóson miközben a fiatal nővérkéknek udvarolnak, kávéznak és nevetgélnek a kezelőbe. A betegek meg hadd szenvedjenek a folyóson. Várjanak. Éjszaka meg azért kell várni mert az orvos éppen keféli a nővérkét.
A Kádár rendszerben is ha bekerültél a kórházba, vinni kellett a pénzes boritékot, ha legalább egy kicsi emberi bánásmódot akartál. A híres Jani bácsi akinek a rendszere jobb volt? Jobb volt a fenét. Akkor is ott pöffeszkedtek az orvosbárok és a rendszerváltás után sem változott semmi a " hálapénz" terén.
Hát a Kádár rendszerről nem sokat tudok, mire 10 éves lettem már be is fejeződött, kihúzták egy-pár tejfogamat meg kaptam jó sok Tetracyclint Vera nénitől a középfülgyuszimra, ennyi eü-s tapasztalatom volt!
Hogy mi változott, minek kellett volna változni, nem tudom! Miért Te változtál? Nem hiszem! Fizeted a tb.t, EHO-t, vagy nekem a legjobban tetszik: szociális hozzájárulást!
De amint látod, mivel ilyen kiváló immunrendszerrel rendelkezünk, még a magyar eü.-sem tud kifogni rajtunk!
Már 35. évvel ezelőtt a Kádár rendszerben is ugyanilyen szar volt a helyzet. Aztán jött a rendszerváltás, kormányok jöttek és mentek a kórházakban a szemlélet nem változott. Fizetjük a TB-ét, de minek azt nem tudom.
Nem tudom mit vársz a dokiktól, dokibáróktól, nyilvánvalóan nem nagyon érdekli őket, hogy puffansz!
De!!!! Ma Magyarországon több ezer doki dolgozik, köztük a 72-ben Leningrádban végzett Ivanovna kartásnővel, kiégett pénzhajhász "Főorvos Kollegával", megy a tegnap kezdett naív, lelkes rezidens lánykával, nem törhetsz az összes fölött pálcát! Van ilyen is, meg olyan is, talán rosszal próbálkoztál! Próbáld meg újra!!!