III/III Reloaded...
Civil rendőrök követik a tüntetőket.
Lebuktak, mert felvette őket a célszemély.
Nem ugyenezt csinálta a kádárista rendőrség 89-ig, hogy poltikai okoból vegzáltak embereket?
Na ez az idő újra eljött.
Akkor a Hírklikk figyelmeztette az újságírói pályára tévedt Kovács urat, hogy szereptévesztésben van. Az, hogy neki mikor van mondanivalója, magánügy. Senkit nem érdekel rajta kívül. A tájékoztatás azonban nem keverendő össze a kinyilatkoztatással. Ha a közvéleményt érdekli valami, márpedig ilyen esetekben sohasem az újságíró egyéni kíváncsiságáról van szó, akkor a közszereplőnek kötelessége tisztességesen, legjobb tudása szerint válaszolni.
Kovács Zoltán még új fiú a sajtóban - már főszerkesztő, de még nem újságíró. Viszont még csak 50 éves, előtte az élet, van még ideje megtanulni szakmánk alapvetéseit. Ehhez persze az is kell, hogy ne azok közül válassza a tanítómestereit, akik elzárkóznak a valódi újságíróktól, és gyomorforgatóan pikírt válaszokat adnak a nekik feltett kérdésekre.
"Hétfőn reggel például arról posztoltak, hogy 30 évvel ezelőtt a belső elhárítás (III/III) jelentette, hogy az Egyesült Államokban tartózkodó Szájer József megszerezte Soros György támogatását egy magyarországi fideszes rádióadó beindítására. "
„Higgyék el, hogy én is be vagyok tárazva minden egyes ember előéletével kapcsolatban. Ha gondolják, nagyon szívesen beleállhatunk. Ha kell, akkor vannak ál-Facebook fiókjaink, úgy, ahogy nekik is vannak, és nagyon szívesen beleállhatunk, bár én jobban szeretem, ha az arcomat is adom hozzá. Ha gondolják, égessük fel a várost.”
Végre megjelent a Magyar Közlönyben az augusztus 20-i állami kitüntetések teljes listája. Van benne pár érdekesség, például friss kitüntetett Szabados Ákos, aki 17 évig MSZP-sként, majd 4 négy évig függetlenként irányította Pesterzsébetet, de a mostani választásoknak már a Fidesz támogatásával fut neki.
Lovagkeresztet kapott Bátonyterenye polgármestere, Nagy-Majdon József is. A fideszes városvezető legerősebb közéleti szereplése az volt, amiben elég szépen bemutatta, hogyan is kell elképzelni a Fidesz finomra hangolt Facebook politizálását. Nagy-Majdon még 2016-ban keveredett vitába a helyi ellenzékével arról, hogy miért tervez mégis a Belügyminisztérium börtönt a településre, ha az ötletből a helyiek nyomására egy évvel korábban kénytelen volt kitáncolni a polgármester, a képviselőtestület pedig visszavonta Bátonyterenye jelentkezését a börtönhelyszín pályázaton.
Végül elismerte, hogy az utóbbi napokban megfenyegették, de erről egyelőre nem akart többet mondani. Portálunk úgy értesült, hogy építési vállalkozó családtagján és építészként dolgozó feleségén keresztül azt üzenték neki, hogy nem fognak munkát kapni Gyulán és tönkreteszik őket.
„Nekem végig kell mennem az úton, mert ha most megállnék, akkor is megkapnám ugyanazt a kirekesztést a helyi Fidesz vezetők részéről. Tagja leszek a következő gyulai képviselő-testületnek és nagyon meg fogom keseríteni a négyek életét” – mondta a Narancs.hu-nak Galbács.
„Elkezdődött a kampányidőszak a Fidesznél. Feljelentették a szüleimet” – írta pénteken este Facebook-oldalán a diáktüntetőként ismertté vált Nagy Blanka, aki Kiskunfélegyházán önkormányzati képviselő-jelöltként méreti meg magát ősszel.
A 24.hu megkeresésére elárulta: szülei a helyi családsegítő szolgálattól kaptak levelet, ami szerint egy ismeretlen személy feljelentette őket, hogy testvéreit kifogásolható körülmények között nevelik. „Amikor édesanyámék bementek a családsegítőbe, szinte kérdezés nélkül rávágták, hogy tőlem független ez a dolog” – tette hozzá Nagy Blanka.