A sok egyforma külsejű gépek közt egy kis eligazodást szeretnék létrehozni ,miszerint nem a külső és a márka számít hanem a belső szerkezet ! Várok ide mindenkit aki már látott ilyen gépet szétszedve és készített képet róla ,vagy van robbantott ábrája hogy mások is tudjanak jól választani a sok egy kaptafára készült gép közül !
Idősebb korban mindig dugúlása van az ereknek ! Pont tegnap a boltban mondta egy ürge hogy már meg őrül a fülében lévő zajtól és már mindent bejárt de semit sem találnak az ultra hangon ,de az orvos azt mondta el van szükűlve az ér a füléhez vezető szakaszon és azért van zaj a fülében a surlódást hallja ,mert közel van a dobhártyához a hiba .
Volt egy komoly műtéted, emiatt jutott eszembe ne legyen igazam. Néha nekem is zsibbadnak ujjaim kis ideig, de szín nélkül és volt van inhüvej gyulladásom is.
Én is 1sével, tartottam közben talán 2 hét szünetöt.
Most újabb nyavalya kerülget. A bal kezemön a két kis ujjam zsibbad szinte állandóan közel 2 hónapja már.
Most a jobb kezemön amit darázscsípésnek gondoltam először, nem az volt. Már többször ismétlődött mög, amikor erősebben fogok valamit. Legutóbb a kaszának a kaccsát fogtam erősebben, akkor is bedagadt a tenyerem és enyhén lilás színt játszott egy darabig, majd elmúlt. Az előbb 5ettem és pakolásztam szerszámokat összébb,
most a hüvelyk ujjam zsibbad, lilul,bedagadt és viszket. De már múlik is lassan.
Az már elég lesz ne szedd tovább pihentetni kell akkor is ha nem hatott . nekem már 1 hónap után is használt ,de most újra kezdtem megint ahogy a gerincem kínlódott a második adagot eszem . De csak 1-esével szedem .
A közérzet javult a fájdalom sem az a folyamatos, ha pihizek jobbára el is tűnik a fájdalom. Persze terhelni csak módjával tudom. Ami furcsa volt, hogy az első napokba a csuklóim könnyebbültek meg a térdeimen néhány nap után vettem észre némi javulást. Ma van a hatodik napja, hogy szedem. Ahogy Várkonyi András is mondta erről a kapszuláról egy riportba, nem vagyunk egyformák nem biztos, hogy mindenkinek ugyanúgy hat. Ez nem egy erős fájdalom csillapító ami azonnal hat, kell legalább két hét. A csodabogyó amiröl kérdeztelek benneteket, levitte a lábaimról a duzzanatot.Több mint egy hónapig ettem "EZT" is (van is még belőle) de ez a mostani nekem jobban hat.
Vicceskedünk :-) a videók hozzászólásaiban a válasz. Innét rendeltem: https://leviola.hu/ , de rákeresel a leviola szóra a gugliban, lehet közel hozzád is kapható.
Az apranax 550 szedtem, hogy a volt melóhelyen tudjak dolgozni, de ez vényköteles dúrva fájdalom csökkentő. Mióta nyugger vagyok, 1 szemet ettem mikor bementem leszámolni, hogy végig járjam a műhelyt elköszönni a volt kollégáktól. Próbáltam azóta gyógynövény készítményeket, de ezt ajnlom figyelmedbe. Igaz még egy hete sincs, hogy szedem, de ajánlom figyelmedbe a videót is.