De éppen az ilyen félidióta mindet beszopó arcok miatt van a Fidesz még mindig hatalmon. Ha neki nem ártanak személy szerint (vagy nem tuja belátni, hogy ártanak neki is, mert az már bonyolult a szerencsétlen páriának), akkor jók, maradjanak. Hogy az országnak, a magyaroknak sokat ártanak, azt meg leszarják. Csak nekik legyen jók. Ösztönlények végetlenül egyszerű értékelőképességgel, egészen szánalmas igényekkel.
Már korábban írtam, hogy a máv az adott útra az utasok közül önkéntes jegyvizsgálókat, mozdonyvezetőket stb alkalmazzon és akkor nem fordul elő az ilyesmi.
Csak van minden vonaton legalább egy utas, aki rendelkezik egy vasutas képességeivel.
A hatvanas évek óta csak a MÁV lezüllését látom. Az informatika jelzésértékű megjelenése az nem a fejlődés........ A menetrend csak tájékoztató jellegű, az információ meg nem az:)
marshallott idezem : szoval te megbuktal villamosmernokkent aztan oszeres lettel kadar alatt es karacsonykor ketszeresere emelted a gyerekjatekok arat , ezt te irtad , ez nem uriemberi veiselkedes mert igy a tolvajok kereskedtek regen is es ma is , megvetlek mert egy tolvajnak irtad le te sajat magadat
Ugyan ki megy el a legszarabbul fizette melóra (USA statisztika, már idéztem), mikor annyi mindenhez ért? Amerikában a tízszeresét keresi egy kutató mint itthon. Biztos beáll akkor parkolófiúnak, amit húsz és huszonöt közt művelnek a tanulók, hogy összejöjjön a pénz a tanulásra?
Én már azon csodálkoznék, ha szakmája lenne. De érettségije biztos nincs. (Ami nem baj alapból, mert én anélkül is ismerek jó pár nagyon értelmes fazont.) Amit felvezet itt folyamatosan, az ellentmond ennek, sőt kizárja, ha nem is veszi észre. És nem azért mert ilyen bután fideszes, vagy nem tud magyarul, esetleg hibák tömegével ír. Ezer más jel árulja el.
Elcseszték a közlekedést is. Körülményesebb vonattal, busszal munkába járni. Bezértak vasútvonalakat, de a felcsúti kisvasút az mehet közpénzen, hobbiból. Kell a nagyvezírnek meg az unokának.
A politikusi úri huncutsághoz kell minden, a népből kinyúzott pénz.
A rossz minőségű utakat nem felújítják a kinyúzott pénzből, hanem csökkentik a sebességet. Persze, L. Simon pincéjéhez új aszfaltot húztak, meg a nagyvezír nemlétező kastélyához is új utat építenek.
Javítják az utat Alcsútdoboznál a miniszterelnök Nárcisz nevű kutyájának otthont adó hatvanpusztai majorság irányába. A munkálatokat végző nehézgép elfoglalja az egyik sávot, ezért a forgalom feltorlódhat.
A néptől elveszik a pénzt, és nem rájuk költik vissza, hanem az úri kényükre.
Talán, ha nem ugyanúgy kezdené mindig az elmebeteg, hogy kisbetű és ékezet nincs, akkor elolvasnám legalább véletlenül egy- egy hányását, ami láthatóan olthatatlan vágya, mert csak ugatja az urat, aki soha nem válaszol neki. Dehát, sajnos elmebeteg.