Keresés

Részletes keresés

rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 0 0 4104

Még annyit, hogy a visszaengedések listáján a Bosi nickjére nagyon hajazó, egy karakter eltéréses trollt visszaengedték. Miért csinál ilyen nicket? Hogy megtévesszen másokat, hogy lejárassa az eredeti nick tulaját. Visszaengedik a fikanickeket csak sorszám eltéréssel a végén. Semmi másra nem használta csak aljaskodásra,

Tisztelettel kérdem Defensió miért????

Előzmény: rókafegyver (4103)
rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 -11 0 4103

Ha a való életben belépsz egy társaságba először biztosan nem kritizálod az ottlévőket. Ha ezt megteszed többet nem hívanak. Most én nem tehetem meg, hogy felsoroljam a sok nicket és hozzákössem alap nickjéhez. De volt, hogy megtettem, a híres NSZK nyomozó Harry Klein főnöke azonnal beazonosítás miatt jelentett fikanickjén. A moderátor bünti helyett beírhatta volna, hogy hiszen az vagy bakker miért kavarsz? Megsemmisül és abbahagyja a bomlasztást.

Ugyanez az ember lebukik a moderációsban és nem látom a következményeket. Pedig fontos lenne. A nyílvánvaló bukta után valami urológiai fotós néven nyomja tovább, most éppen BM-es. De másik nickjén mérnökként oszta az észt. De ahogy látom visszatérhet fikanickjeivel a mindenkibe belemaró vatera bajnok 280 ezres clg nepper. Na itt kérdezem, hogy miért van így?

Előzmény: simply alkaline (4101)
python 357 Creative Commons License 2018.05.28 -11 0 4102

Jó felvetés!....:)))

Megfontolandó....

Vannak akik lelkesen építhetik pörgetik évek óta a léges topicokat,-magukének érzik,-de vannak akik csak véleményezik a hsz.-eket

többnyire negatívan,több nicken bomlasztják évek óta a csapatot,

lelkesen jelentgetnek, rászállnak másokra,-a konfliktusok kirobbantása a céljuk!!!...:(((

Ezeket a moderációnak mérlegelnie kell,és  aszerint eljárni,amire láthatóan van szándék,-de nekünk is segíteni kell őket felhívni a figyelmet az ilyen visszázságokra,-hogy egy egészséges csapatszellem alakuljon ki és maradjon fent,-és jókedvvel lépjen be minden user a topicokba!...:))

Előzmény: rókafegyver (4099)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.28 -1 0 4100

Bizonyos számú hozzászóláshoz kötni, hogy valaki írhasson a bejelentős modis topikban: evvel már egyet tudok érteni.

Előzmény: rókafegyver (4099)
rókafegyver Creative Commons License 2018.05.28 -11 0 4099

Az egész azért fogalmazódott meg bennem, mert mégsem normális hogy 10 alatti nickek kérik a büntit. Az sem normális, hogy 5-6 nicken forog az emberke, saját magával beszélget, megerősíti a hozzászólásait és mindeközben tudjuk kicsoda. Lebukik a parasztja a moderátornál is, mert elfelejt nicket váltani. Minden nicken otólérhető a stílus, a minden mondandó elején lévő szvsz rövidítés. És sok ilyen van a különböző topikokban. Ha lebuknak azonnal sírás és jelentés beazonosítás miatt. Ez normális? Visszaengedni azt akit minden fikanickjével kitiltottak normális? Talán Defensió olvassa ezt is és elgondolkodik. Árnyaljuk a kérést, minimum 500 hozzászólás kelljen a feljelentés jogához. 

Szerintem sokunkat idegesít ami a fegyveresben megy. Új nick ne ugráljon, alkalmazkodjon, ismerkedjen.

Előzmény: Törölt nick (4097)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.28 0 11 4097

Rókának a modis topikban megjelent kéréséhez:

Hogy az analógiádnál maradjunk: most képzeld el, hogy az utcájában lakót akkor se lenne lehetősége feljelenteni az embernek, ha az naponta árasztaná el füsttel az utcát 100 dB bömbölő zene mellett.... 

Garmin111 Creative Commons License 2018.04.21 -11 1 4094

No comment!

Előzmény: defensio (4091)
Garmin111 Creative Commons License 2018.04.21 -11 1 4093

Rossz feltételezés! Hamis eredmény. Rosszindulatú gyanúsítás.

Előzmény: exhighand (4092)
exhighand Creative Commons License 2018.04.21 -3 10 4092

Én azt mondom, hogy kölcsön adod időnként a belépési jelszavadat haveroknak. Tehát nem a nickből van sok, hanem az azt használókból. szvsz.

Előzmény: Garmin111 (4090)
defensio Creative Commons License 2018.04.20 -1 11 4091

Bár ebben a topikban felületesen lehet moderációról csevegni de a tudatos és félrevezető hadjáratod nem vezet sehova.

(régi fórumos mondás: Lehet a tigris fenekét harapdálni, de egyébként nincs benne semmi élvezet, viszont roppant veszélyes !) 

Előzmény: Garmin111 (4090)
Garmin111 Creative Commons License 2018.04.19 -13 1 4090

:-) Ez jó! De belőlem, csak egy van, és csak egy nicket használok. 

Igaz, kezdetben voltam Garmin11 is, de vagy sok évig nem léptem be az oldalra és elfelejtettem a jelszavamat, meg annak a mail címnek a jelszavát is, ahová kérhettem volna új jelszót. :-) Így kreáltam a mostanit.

Akik meg mást állítanak rólam, azoknak figyelmébe ajánlom Boris Vian egyik ismert kisregényének a címét. De nem írom le, keressék meg az érintettek! Meg itt a fórum moderátorok sem kedvelik az irodalmi hivatkozásokat, aztán még azt is napi politikának olvassák.

(Kíváncsi vagyok mennyivel ugrik meg a Vianra keresések száma!)

Előzmény: Törölt nick (4088)
Törölt nick Creative Commons License 2018.04.19 -11 1 4088

Akkó' kinek a "fikanicke" is vagy tulajdonképpen ? Mert már kettővel is begyanúsítottak ;-DDDDDDDDDDD

Előzmény: Garmin111 (4087)
Garmin111 Creative Commons License 2018.04.19 -13 1 4087

Üdv Nektek!

Az hogy a két szorosan egymást követő idézetet töröltétek - a politika mentesség nevében - nem ér annyit, hogy szóvá tegyem.

Az, hogy a Schiller idézetet, amit valakinek címezve írtam töröltétek "Ezt mintha egyszer már törölve lett volna. Törölt hozzászólást visszamásolni nem jó ómen..." (sic!) számomra azt jelenti, hogy valójában el sem olvastátok, hiszen messze nem visszamásolás volt. Másrészt konkrétan írtam valakinek, mint üzenetet, mint véleményt, csak burkolt formában. Igaz ehhez tudni kellene az idézet jelentését.

defensio Creative Commons License 2018.04.17 -1 12 4086

a két "uriember" meghatározatlan időre kirakva a fegyveresből.

a fikanickeik sem léphetnek be!

defensio Creative Commons License 2018.04.17 0 12 4085

Kedves Fórumozó!

Köszönjük aggódások lankadásunk irányában, de nincs ok a pánikra.

Előzmény: nedolaci (4077)
python 357 Creative Commons License 2018.04.17 0 0 4084

Undor?...:))

Ne gyerekeskedjél!!!!!

Szóval?.

Mit lépsz az ajánlatomra?

Előzmény: nedolaci (4083)
nedolaci Creative Commons License 2018.04.17 -1 3 4083

Ahogy te tévedsz!Az ominózus anyázós műsorod  és az utána közvetlen mutatott "férfias" magatartásod óta,ez az undor nem  nickekről szól.

Előzmény: python 357 (4082)
python 357 Creative Commons License 2018.04.17 0 0 4082

Na,végre normális hangnem tőled!.:)))) Köszönöm!!!

Akkor jól figyelj!!!!...

Van a nickjeink között valamiféle megmagyarázhatatlan régről fakadt konfliktus,-már nem is emlékszem mi váltotta ki....

Általában a nekem szánt "genyózós" megjegyzéseidet vagy másnak címezed,-vagy a levegőbe!!..

Már óvatos vagy,-mert tíltást is kaptál(tunk,) ezekért a brusztokért..

Én már többször"izentem" neked,-hogy hagyjuk abba,-ez visszakövethető!!!...

Aztán pár nap, hét eltellik,-és nyílvánvaló csipkelődés- célozgatás megint irányomban...

Persze dobom vissza a labdát,aztán megint csak a kellemetlen ismerős helyzet!...:((((

Szóval!!!!!!!.......

Leszállunk egymásról,-mintha nem is léteznék,-nem reagálunk egymás beírásaira, nem célozgatunk a másikra burkoltan semmilyen formában!!!!!!!!

Ha benne vagy,-több konfliktus nem lesz köztünk,-ezt a magam részéről megígérhetem!!!

Nekem a  Putyikával is voltak "harcaink",-aztán közös nevezőre jutottunk,most semmi bajunk egymással!...:)

A kimondottan mocskos,igaztalan és gusztustalan az ez előtti postodat meg a "felfokozott" lelkiállapotodnak tudom be,-nem töröltetem!.......

Ámen!....😉

Előzmény: nedolaci (4081)
nedolaci Creative Commons License 2018.04.17 -1 1 4081

Gyuri!Miért nem kotródsz már el rólam a csába?Hidd el,egyetlen porcikám sem kíváncsi rád!

Tűnés!

Előzmény: python 357 (4080)
python 357 Creative Commons License 2018.04.17 -1 0 4080

Ez a hozzászólás téged minősít Lacika!!!..

Mocskolódó, pitiáner gusztustalan hangvételű hozzászólásod jól jellemzi az elmúlt hónapokbeli lelkiállapotodat!!!.

Gyógyúlj meg,-tedd rendbe magad lelkileg,mert így konfliktusok sorozatába futsz bele,-mint tapasztalható a többi topicban..

Többen szóvá tették,-hogy mennyire értékelik az itteni ténykedésedet,-én azért nem lennék ennyire szigorú!.;)))

Ha tiszta vagy, akkor néha vannak jó gondolataid,ezt elvitatni nem lehet!...:-D

Ezt a közönséges postodat is töröltethetném öcskös,-de maradjon csak okkulásként meg rád jellemzően!!!!...😉😉😉

Előzmény: nedolaci (4079)
nedolaci Creative Commons License 2018.04.17 -1 0 4079

Figyelj!Áruld el nekem így szépen halkan,hogy mi azért a bánatos pindúrpandúr faxért ütöd te bele mindenbe azt a retkes duda orrodat?

Rohangálsz itt fórum szerte és lapát számra ontod azt a "rengeteg" eszedet!Mindenbe,mindenhol belepofázol.Szerintem,spóróljál kiscsákó!Nincs neked annyi,mint hiszed magadról.Amit a moderációval művelsz,az pedig egyenesen gyomorforgató!Miközben téglailag döngeted a csöcsödet.Nem baj,ha ütlegelés által növeszted.Lehet,hogy a barátod szereti ha van mit fogni rajtad.De kérlek,intézd ezt 4 fal között,és ne előttem.Én ehhez prűd vagyok!

Jelszó:lekopesz!!!Én se megyek feléd,te se tendálj irányomba és akkor nem kerüljük el egymást!!!OK?

Előzmény: python 357 (4078)
python 357 Creative Commons License 2018.04.17 0 0 4078

Először is nyugoggyá le!...:)))

A Moderáció nem töröl elolvasatlan postokat!...

Nyilvánvalóan a poénkodó sunyesz postod elindított a mostani választásokra célzó beírásokat,-ami tíltott!!!....

Utóírat:..Ne kényeztesd a májamat légyszi!!!...😉

Az "idióta besúgás",- indulat suggalta beszólásodat megbocsájtom!...

Előzmény: nedolaci (4077)
nedolaci Creative Commons License 2018.04.17 -3 0 4077

T.Moderáció!

Kezd elkeserítővé válni a felületességetek!

Mikor egy politikai gondolatoktól abszolút mentes viccet,valami idióta besúgás alapján olvasatlanul töröltök,az már nem egészen MODERÁCIÓ! Én legalábbis másnak nevezném!Két EGYMÁSTÓL FÜGGETLEN hozzászólást nem lehet külön kezelni?POFÁRA megy a radírozás?!Direkt romboljátok a topikot?Lassan ,már csak az IQ TV műsorelőzetese fér be a "repertoárba".Kéretik több elhivatottságot mutatni önként vállalt "munkátok" iránt!

Törölt nick Creative Commons License 2018.04.01 0 0 4076

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=147386036&t=9215894

Nehogy már mártír legyél ezen a szent napon! :-DD

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.11 0 0 4070

:-)

Hangzatos mondatokban mégiscsak rejtezik értelem, hogy mennyire értelmezhető, az sokmindentől függ ugyebár...

Természetesen megkövetek itt utólag is Bárkit, ha bármiben sértve érzi Magát ! Utolsó gondolatokhoz sem ragaszkodom, de szubjektív magánvéleményem írtam le, egyszerű ez mint a szög. Bízva és remélve, hogy végre csak a megfelelő topicban, bár össze kellett szednem maradék értelmem hozzá :-) :-) :-) mindenféle cinizmus nélkül. Sok sikeres adás - vételt, egyetértést kívánok !

Előzmény: defensio (4069)
defensio Creative Commons License 2018.02.10 0 0 4069

törlesi ertesitöbe le volt irva az indok => topikleirasbol masolva.

nem, nem valtozik, hogy a topikleirasok nem arra valok, hogy többet görgessünk lefele.

hangzatos de ertelmetlen mondatok helyett ajanlatos azokat olvasni.

Előzmény: Törölt nick (4068)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.10 0 0 4068

Üdvözlet !

A nap ne nyugodjék le haragotok fölött.  Ef 4,26

HÍM -KLIMAX ?????

Picikét bocsánat...Moderátor Úr, -kérném ne a kukába, hanem a megfelelő topic -ba helyezni !

Ha ezen oldalakat hölgyek is olvassák, a térdüket csapkodják, hogy azon tyúkólak, amelyekben alkalmasint ők maguk dolgoznak, illetve köszönik szépen, de jól érzik benne magukat, -elbújhatnak e kakaskodó, agresszív soröltöző nívója mögé...

Ma böngésztem meg alaposan ezt a fegyveres topic -ot és nem lepett meg, hogy a sallang offoló holdudvaros aloldalak a tömöttebbek, ahol mehet a sárdobálás, ahelyett, hogy kimennének légpuskával célbalőni.

Nincs min csodálkozni, hogy aukciós oldalakra megy az adni - venni kívánó és nem szájkaratézni a szakmai oldalakon.

Itt mindenki bölcs, okos, férfias fegyverforgató. Legyen így, érdemes épülni.

De a hazai kommentelési szokásokat ismerve: miért volna ez a felület kivétel ?

Mintha az egykori építőszázadba rekedt leszerelő öreg katonákkal igyekezne szót érteni pár riadt, ide regisztrált személy. TISZTELET A KIVÉTELNEK...!

Moderátor Úr Méltóztatott az adás - vétel topicból epppp azért kipenderíteni, mert rákérdeztem egy cserére szánt fegyvernél, -ugyan mennyi volna a vételára ? :-D :-D :-D 

Változik itt valami a hosszú évek során ?????

Ijesztő ez, hogy fegyverekről lévén szó - mellette füstöl a gazdáiktól az atmoszféra...

Ha eladni szeretnénk: Miért volna ördögtől való, hogy előzetes netes piackutatást követően az eladó maga, mint tulajdonos határozza meg az áhított vételárat ??? Amelyből aztán akár kényre - kedvre engedhet, de nem azért, mert NEPPER -nek kikukorékolva rákaparnak mindent.

Köszönöm a megtisztelő lehetőséget !

Békésebb napokat kívánok Mindenkinek - Mindenkivel !

nedolaci Creative Commons License 2018.02.03 -1 0 4067

Addigra én már gépelkedtem bőszen. Így jártam. Így jártunk. ;-)

Az külön hab a tortán,hogy az intézkedő modi is,a "feljelentés" alapján csak azt az egy  hsz.t  gyalulta. ;-DDD

Előzmény: Törölt nick (4066)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.02 0 0 4066

Kis búzgó mocsing voltál, mert rögtön berakta az árat is, de azt már nem nézted. Jelentem, hogy megint van feljelenteni való ár nélküli hirdetés... Hajrá...

Előzmény: nedolaci (4065)
nedolaci Creative Commons License 2018.02.02 -1 0 4065

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=146713620&t=9221011

Bocs!Azt hiszem,ezt a kavart én okoztam.Kinyílt nálam a topik és láttam,hogy nincs ár.Még vagy háromszor átolvastam,(biztos ami biztos)és írtam a modis oldalra.Gyanítottam,hogy ebből csak kérdés-felelet játék alakulhat ki.        Te korrigáltál,de addigra már elment az "elbocsátó szép üzenet" ;-(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!