A tér megújulásának lépései. Tervek, elképzelések, és azok megvalósulása. Ha marad a nemzeti kormány, akkor jó esély mutatkozik, hogy a tervek nemcsak tervek maradnak, hanem lesz is belőle valami.
Miért hülyeség, most vívtátok ki a szabadságjogot, hogy lehessen a buszon kólát szürcsölgetni. Akkor lángost miért ne lehessen enni? Csak egy falatot? Azzal még leönteni sem tudod a többieket.
Az agyhalott nem tudja elképzelni, hogy valaki megéhezik a nagy városnézésben, és nincs elég pénze csicsás étterembe menni, hanem menet közben enne valamit. Ő még soha nem volt pld: gyerek, vagy gyerekes. Miért nem tiltják be a fagyizást, utcai kajálást? Jobbos agyhalott nem eszik utcai kaját, mert ő igazmagor.:) Ugye, hogy nem a valóságban él, hanem valami kő alatt?
Ha látványterv, akkor pláne illett volna ott a volt buszvégállomás parkolójánál kezdeni valamit. Biztos, hogy tömegek nem mennek arra, de ha valami volt, azt esetleg hiányolják a gyalogosok, mert viszonylag biztonságos, lámpás zebra volt.
Mivel nem járnak arra tömegek, ezért írtam, hogy a "vendéglátó-szolgáltató" épület kissé kiesik:)
A dizájnt nem bizottságok tervezik. Vagy ha igen, az olyan is lesz. Különösképpen, ha balliberális is beszáll a bizottságba. Akkor aztán lesz ott sok beton, lángossütő, "meleg" vécé, multinacionális kirendeltség.
Nem a Városmajori oldalra értem, hanem a volt Postapalota oldalára . Ha a Várfok utcai járdán lejössz végig, a Krisztina sarokra, jobbra, onnan tovább a Szilágyi felé. Ott ahol egy halvány zebra van a városmajori oldalra. (azt már nem festették újra:) ) Igazán nem látom így, hogy a Krisztináról hol tudsz bemenni a Széll Kálmánra, a Várfok utca megmászása helyett.
Helyes. Már úgy értem, tartalmilag is helyes. Attól, hogy Orbán kiszemelte magának állandó szlogennek, attól még természetesen nem vesztette értelmét. Csak hát lesz, aki másképp érti a hajrát, mint ő és követői. Ettől szép és érdekes az élet.
Ez valami tervezési kép lehet, számítógéppel csinálták, satöbbi. Nyilván nincsenek még meg a fasorok, általában nehézségekbe ütközik rögtön tízéves fákat ültetni a földbe.
Ebben nyugodtan hihetsz nekem. Politikában nem kell, az szabad interpretálás kérdése, de a nyelvtan, az nyelvtan.
Mindegy, ez mellékszál. Csak egy visszatérő vicc Máriával, direkt nem szoktam szó nélkül hagyni, ő tudja, hogy hogyan kell jól, de ennek ellenére néha rosszul írja, ebből alakult ki.
Nem igazán látom a normális lehetőségét annak, hogy a Krisztina körútról a Szilágyira hogy lehet átmenni, egyenesen. Nem a kocsik/villamosok közt sasszézva. Emlékeim szerint ott volt egy lámpás zebra, amit most nem látok. (jobb alsó sarok, a hegyesszögnél) Lehet, hogy csak a képről maradt le?:)