Az egész sorozat, ami 9 éve megy rendkívül jó példát mutat minden tekintetben. Semmit nem tudok felhozni, amire azt lehetne mondani, hogy ebből tanulni is lehetne.:-(
Most akkor Roland odaköltözött Livihez, mert sose látni abban a Szív utcai szemes lakásban. Két hatalmas szem is van a lakásban, kicsit sincs illuminátis beütése a helynek. :D
Ha meg még mindig a Mesi-villában lakik, akkor mi ez a hülye kérdés itt a Szofival való beszélgetése közben:
"Miért, Tivadar hol van?"
Hát nem együtt laktok cseszd meg?! Arról nem beszélve, hogy Tivadartól akkor is megtudná, ha nem kérdezné. Egy ilyen utat nem 5 perc alatt tervez az ember és az sem hihető, hogy egy nap sem telt el úgy, hogy ne találkoztak volna legalább 2 mondat erejéig, hogy ezt megtudja. :DDD
De jó... a két kis csitri meg úgy beszélget az iskoláról (értem én, hogy nyári, de akkor is), mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az összes létező szabállyal dacolni meg ellenkezni mindenért. :D Valószínűleg a többi diák se azért jön ki olyan jól Brúnóval, mert imádják az óráit. Ezt a két ribit meg hogy nem fárasztja le ez a sok intrika? Persze, hogy nem tudnak odafigyelni semmire, ha állandóan azon jár az eszük hogy basszanak ki Brúnó bácsival. :DDD
Meló közben kiugrunk hamburgerért és erre összesen van 20 perc, amiből 15 perc az oda-vissza sétafikálás és a maradék 5 percben kéne letudni az egész műveletet mindazzal együtt, hogy belépnek a helyre meg kijönnek. Szép. :DDDD x-1 órás napi munkaidőt nem ártana bevezetni végre, amiből 1 órát rá lehetne szánni az étkezésre, és akkor nem rohamtempóban kellene zabálni meg humorizálni hülyeségekkel, hogy biztos hal volt ebédre ugye..
Ez a Vivike nagyon rá van pörögve az állatokra. :DDD
Szofi-féle baromság: Á nem akarlak a problémáimmal terhelni. Na ezekből vannak aztán a szép nagy feszültségek, nyel, tűr, aztán egyszer csak robban a cucc.
Fantasztikus példát mutat ez a két csitri a mai fiataloknak.
Kissé lemaradva én még ott tartok, hogy Mesi önsajnálatában az alkoholban és egy idegen suhanc karjaiban keres vígaszt.
Nem lehet, hogy az a baja, hogy egy kamasz lány árnyékában nem kurválkodhat olyan szabadon, mint a még korábban ép intellektusú, munkamániás Bence háta mögött?
Rebekának van egy stílusa: - "és ki mondta, hogy bejöhetsz attól még, hogy bekopogtál, például?" Mesi helyében Bécsig rugdostam volna a hálátlan nyafkát!
Abban sem vagyok biztos, hogy az öregasszony szívinfarktust kapott. Csak eljátszotta a hattyú halálát, hogy szétválassza az "álompárt".
Ezek kezdenek kissé megingatni abban, hogy Dávid tényleg hibás volt-e a tűzesetben.
De nekem elég egyértelmű, hogy hibás volt. Szándékosan gyújtotta fel a képet, következésképp nem baleset volt. Hogy aztán tovaterjedt a tűz, meg hogy egyébként Tamara is a lakásban volt, az valóban lehetett baleset. Illetve ennek is csak az a része, hogy nem tudta, hogy Tamara a lakásban van.
De akkor ez megint ilyen tipikus "magyarkodás", hogy semminek sem lesz felelőse? Egyedül ő felel azért, hogy leégett a fél albérlet. De ha nem titokban megy oda, akkor talán az is kiderülhetett volna, hogy még van ott valaki.
Hát elég érdekes a pótvizsgára felkészítendő társaság. Hirtelen elviharzanak, marad a két csitri, aztán amikor majdnem véget ér a "fejmosás", akkor hirtelen az összes többi tag visszatér és mindent hall Brúnó beszédéből. Ezek szerint mégse volt olyan sietős.
November végéig még van szűk 5 hónap, általában a forgatások 2-3 hónapra járnak előbbre, mint az aktuálisan adásba kerülő epizód, szóval nem túl meglepő, hogy még mindig keresnek (gondolom kisebb szerepekre) embereket.
Gábor-Vivi kapcsolatnál olyan qrva okos, hogy mit kéne csinálniuk, de kizsákmányoló Roxikájával szeretne vak maradni. :D
Lali már akkor brutál nagy randiguru volt, amikor egy hölggyel való ismeretsége (mert azokra nem merném a kapcsolat szót használni) kb. egy darab félórás randiban merült ki
Amikor Vivi (amúgy nagyon helyesen) kirakja Roxi szűrét a fodrászatból, felteszi a majd tíz év alatt nem sokszor hallott kérdést: "Egyébként fizetni ki fog?"
Más kérdés hogy a szőke borzadály erre csak vállat von
Nem baj már vége a rivalizálásnak. :D Miután Roxika folyamatosan játszotta az eszét. Mikor ki előtt állt vagy ült éppen, az volt a favoritja, aztán megpróbálta kimagyarázni, hogy de nem úgy értettem. ROFL
Én komolyan nem tudom megérteni, hogy a stábból melyik agyalágyult írónak a perverziója az, hogy hetek óta versenyezteti ezt a vén bohócot a nincstelen idiótával egy szakadék útszéli prosti kegyeiért.
És egyúttal privát szférájuk sincs, mert valamelyik okostojás mindig osztja az észt párkapcsolati, magánéleti kérdésekben is. Gondolok itt a mostani epizódokban elsősorban Lallerre, meg Szofira.
Amúgy vicces ez a Lalika: Gábor-Vivi kapcsolatnál olyan qrva okos, hogy mit kéne csinálniuk, de kizsákmányoló Roxikájával szeretne vak maradni. :D
Legjobb az volt, amikor Gábor fel akarta nyitni a szemét Roxika jelenlétében és SEMMI. Ostoba a csávó. :D
Vagy pl. bejön valaki az ajtón, látják, hogy szomorú, aztán kihúzzák belőle, hogy mi van. Egy percig nem tarthatsz titokban semmit, mert majd a kommuna tagjai megaszongyák neked a frankót. :DDD
Biztosan itt is lesz egy-két karakter, akiknek lesz további élete a sorozaton kívül is, Lásd Lali, aki azért kapott már szerepeket.. De ő maga azt vallotta múltkor a reggeli műsorban vagy hol láttam, hogy vágyik vissza vidékre, Pest nem az ő világa.. és most, h a sorozat vége miatt döntés előtt áll, inkább Vidék.
Karolának megvan az útja, ahogyan eddig is megvolt, igaz ő már ki is szállt a sorozatból- most viszi tovább az énekstúdiót, lifecoach és készül külföldre.. :)
na de ezeket meg senki nem is kérdezte, úgyhogy gyorsan befogom :)))
Még azért Írok egy sort aztán befejezem:
Nekem van egy nagyon szimpatikus dolog ebben a sorozatban: az, hogy barátokból családtagokká válnak szinte az emberek, és tényleg mindenben számíthatnak egymásra.. - éppen ez az, ami a mai emberekből egyre jobban hiányzik, mert mindenki csak az ÉN-nel van elfoglalva és semmi más nem érdekli.
Oké, ez a 10-en lakunk egy albérletben sem megszokott itt feltétlenül, de ha semmi más nem, ez a segítőkészség, testvériség sok embernél szolgálhatna példamutatásként, mert itt MO-n sajnos egyre jobban az egymást minél jobban r-gjuk s-ggbe lesz a divat!! :(
Próbálok összeszedni valami jót, hogy pozitív legyek, de sajnos nem megy!
Azt érzem bizisten, mintha minden karakter csak a saját levében fürödne?! Mintha, szinte már önjáró módra - töltelékként, időhúzás céljából - zajlanak az események, mindenki forog körbe-körbe. Szerintem.
Én is írtam már sokszor, hogy a nagyon antipatikus figura, bizonyára jól játssza a szerepét, ha annyira felkelti, felkeveri az ember érdeklődését, szinte már feldühíti, még ilyen szinten is. Vállalom a kőzáport, nekem játsszhat akármilyen jól egy-két karakter a sorozatban, akkor sem kedvelem. Azt hiszem, nem nehéz kitalálni, ki az?! Amikor látom a "búvalbélelt arcot", elmegy a kedvem a sorozattól. :)
Unalmas már a duma tudom, hogy vége a sorozatnak, és hogy az ember azt várta, hogy nem ilyen slendrián módon történnek majd az események?! Sajnos de!
Nem lett jobb kedvem attól sem, hogy megnézve a kb. három hét előzetesét és az égvilágon semmi nem említésre méltó nem lesz a következő egy hónapban?!
Ráadásul feltűnt - lehet, hogy csak nekem -, hogy a fontosabb szereplők közül többen, mintha kifaroltak volna már a sorozatból, amikor elhangzott, hogy vége?! Mesi is mondogatta tegnap is, hogy időre van szüksége, elmegy vidékre?! Bence beleunt és nem akar tovább kínlódni, sőt megharagszik Dávidra és el akar menni messzire?! Joe is elindul megkeresni Tamarát?! (Felőlem Gábor is hazamehetne édesanyjához, akár Vivivel, akár nélküle! :)
Persze ezen nem is csodálkozom, hogy a való világban, minden szereplő a további megélhetés felé lép. Nem tudom behatárolni azt az intervallumot, hogy befejezték-e már valóságban is a forgatásokat?! Úgy látom, hogy a csatorna most még hívogatja ide-oda a szereplőket, aztán majd szép lassan mindenki a feledés homályába vész. (Akárcsak a Barátok közt sorozat szereplői!) A héten Roland főzött a reggeli műsorban, még ment a jópofizás, de az ilyenek már tiszavirág életű szereplések csak (anyagilag is). Szerintem.
Háát... komolyan kezdem azt hinni, hogy ez a Vivi se különb Gábornál. Csupa olyasmit talál ki Gábornak, amiben Gábor nem érzi jól magát. Meg forszírozza ezt a bemutatkozósdit. Amennyire Gábor nem veszi figyelembe Vivit, úgy ennek fordítottja is igaz.
Ezek miért erőltetik ami nem megy? :DD Vagy ez a kapcsolatuk lényege, hogy ha nem szexelnek, akkor veszekednek, hogy legyen létjogosultsága a békülős szexnek? LOL
Onnan lehet tudni, hogy a kalácsképű jól játssza a szerepét, hogy ellenszenvet és dühöt vált ki a nézőből, és a Rebeka karakternek pont ez a lényege. Engem nem is kifejezetten maga a szerepe irritál, hanem az, hogy mindenki behódol a kis önző kurv@nak és állandóan a bocsánatért esedeznek, egytől egyig az összes, csak nem értem mire fel.
Volt már olyan..., a Bence öccse még Teo idejében is éppen elég problémás volt, aztán Bence is a nyakán maradt Karolának pár éve Teo által!! :)
Másik meg hogy kövezzetek meg, de szerintem Rebeka igen jól játsza a makacs, hisztis tinilány karakterét..., mert sajnos én a mai tinik sokát éppen ilyen önzőnek látom, de lehet, hogy rossz helyen forgolódok, azt nem tudom :)
Szívemből szóltál! Olyan mérhetetlenül irritálóak,pofátlanok. A seggüket verhetnék a földhöz boldogságukban, amiért törődnek velük , ehelyett förtelmesen rikácsolnak,(főleg Ribire vonatkozik), számonkérnek,fölényeskednek,stb.,stb.... Hányinger mind a kettő.
Ilyen önző g*ciket mint ez a két tinik*rva a világ nem látott komolyan mondom, mind a kettőt vissza kéne b*szni a nevelőotthonba, főleg a szőkét néhány kib*szott nagy pofon kiséretében, lefogadom a fekete hajút is azért b*szogatta a két lány, mert mindig beszólt nekik
Átkapcsoltak a Szív utcai lakásba és titeket amúgy nem zavar, hogy egyszerre dumál mindenki? Így lényegében az ilyen jelenetekből semmit nem is lehet érteni.