Elképesztő... idehaza klasszikusan bach-huszáros, a későbbi időkben komenyista duma: felszólítás a spionkodásra. Ha jó vagy, kapsz falatkákat, esetleg nem vágnak le.
"Vesse ki"... cenzné férje meg csak kényelmesen hátradől.
Hát belekezdtem. Nem egy Douglas Adams, de elég abszurd. Kezdhetem kiképezni magam fórumjogból, ha nem akarok rosszat magamnak azzal, hogy nem veszem észre, hogy valaki megsérti.
És most pl Wagner úr egyik napról a másikra örökre abbahagyja a fórumokra való irkálást illetve azok olvasását és szabadidejét kizárólag kertészkedéssel, sörözgetéssel meg hasonlókkal tölti ?
Hát nem tudom. Ha mondjuk hónapokig olvasható valakiről valami méltatlanul dehonesztáló, mondjuk, hogy patkány húst süt a büféjében, s akkor szerez tudomást róla, mikor már be kell zárnia a boltot...
De ez csak az egyik fele. A másik meg az, hogy egy topiknak elég, ha csak egyszer elkezd félrecsúszni néhány troll miatt. Ehhez elég egy éjszakai csatározás is. Mire a normális többség reggel visszatérne, már a topik sincs meg, ahol évek óta váltotta meg a világot. Nem is beszélve arról, hogy mondjuk a trolloknak pont ez volt a szándéka.
En mondjuk augusztus ota nem kaptam valaszt arra, hogy a moderalasrol ertesito emailek mikent tunhettek el par ora mulva a gmail-es postafiokombol??? Ez szamomra meg most is egy ijeszto rejtely...
Épp most nézem a Trécsparti a polidiliről topikban (most megint ez a neve...) már ki lett osztva a nagyérdemű hihetetléen fantasztikus éa nagyívű elvek mentén. Roppant aranyos, csak így 10+ év után kicsit röhejes.
Nem én ilyenre nem is merek már gondolni olyan helyen, ahol a feljelentési kötelezettség elmulasztása is rootot ér. Hogy jönnékén ahhoz a Nemzeti Együttműködés Uj Fórumos Rendszerében?
"Vertumzéger Jonatán friss troll bemegy és moderációt kér? A kérésre moderáláés automatikus, vagy ugye a delgombtulajdonos azért még elgondolkodik ezen? "
Látod, hogy még Te sem gondolhatsz mindenre! Mi van, ha Vertumzéger Jonatánnak van delgombja is a másik kezében?
Na de ne legyünk igazságtalanok, lássuk, mi lesz a vége! Most éppen alakítják, ha már megvannak a kontúrok, essünk neki. Végül is ilyen a konstruktív kritika. :)