sziasztok..szeretnék kérni segitséget...van egy garmin tüv250..az a ondom amikor rádugom a szivartőltőre akkor csak a szimitógép házat mutat...nemtudom ilyenkor mi a teendő...előre is kőszőnőm a segitséget...kubano25
Hogyan lehet megoldani azt hogy Garmin Nroute program, NMEA Adatokat fogadjon a GPS felöl?
Visual Gps és U-box simán látja a com2-ről bejövő adatokat (Panasonic CF-18 gépen) de az Nroute nem látja.
Vagy létezik e valamilyen realtime konverter amivel a com2 ről jövő NMEA adatokat Garmin formátumba át lehet küldeni com3 -ra hogy az nroute is lássa a gpst?
Némelyik SD kártya sajnos elhagyja a ráírt adatot. Ez elég szar, de így van néha. Viszont ha a gyári kártyád hagyta el magát, az furcsa, mert az általában jó minőségű és nem történik ilyen vele.
kinek van tapasztalata topográfiai garminnal és utcai garminnal?
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e utcai garminra feltölteni gps pontokat amiket topográfiai garminra töltenek fel? Ugyanazt a szabványt használja mindkét készülék?
Szerintem ingyen linket nem találsz.Én is most csináltattam meg a készülékünket mert azon is csak magyar térkép volt. Bemész egy GPS szaküzletbe és kérsz kártyán európa térképet.
4G-ás SD kártyára fért rá így 8.500 ft volt.Vidd a GPS-t is magaddal mert ott kell hagyni.
De nem igazán vagyok megelégedve,mert nem lehet utca szerint keresni,csak várost és a centrumba visz be. Ha ki akarod jelölni az utcát meg kell keresgetni aztán rábökni és akkor oda visz.Ez elég szar vagy csak nálam nem jó?Ha van tippje valakinek szívesen venném.2 hét múlva Francia orszába utazok és nagy hasznát venném ha az utcát is megtalálnám a városközponton kívül.
A ket terkep kozul az egyik warezolt, es nincs hozza (vagy ervenytelen) nyitokod. A firmware-rel egyutt a keszulek unlock mechanizmusait is frissitetted, ami most (mar) felismerte a piszkalt terkepet (vagy a hazilag generalt nyitokodot).
Most vettem egy használt ZÜMO 660-ast és frissítettem az operációs rendszerét (firmware) a 4.20-as verzióra.
Azóta bekapcsoláskor fut egy kis csík, hogy "Térképek betöltése", majd kiírja, hogy a térképek nem felismerhetők (Cannot authenticate maps). Viszont ha ezt OK-zom utána tökéletesen működik.
Térképinfók: CN Europe NT 2011.10 3D és CN Europe NT 2011.40 (gondolom ez az eredeti gyári?)
Nekem ehhez kapcsolódó lenne a kérdésem: a Zümo 550 tudja kezelni a 32G-s SDHC kártyákat is a 3.0-ás firmware-rel, de azt nem tudom, hogy van-e valami korlát a .img file-ok méretére is? Eddig túrtam a netet, de nem találtam róla semmit se.