Keresés

Részletes keresés

Pandus Creative Commons License 2011.06.04 0 0 121

ezekkel a kivágásokkal nemcsak az a bajom, hogy tök értelmetlenné válik sok minden. hanem az is, hogy áttevődnek hangsúlyok. gondoljatok bele, hogy ha kivágnak 10 percet, az negyede-ötöde a filmnek. a vak anya effektusból meg nem vágnak ki semmit, tehát ami eredetileg 5%nyi töltelék, mellékszál volt a filmben, az most 10%-ká , ezáltal sokkal hangsúlyosabbá is válik.

Luca_41 Creative Commons License 2011.06.04 0 0 120

ajánlom, ha a szabadidőd engedi, nézd meg azokat is. Állandó 10-12 évnyi visszaemlékezések miatt érthetőbb, ha minden részt lászt.

Előzmény: Pandus (118)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.04 0 0 119

Nézd meg az rtlmoston a kimeradt részeket, én is van hogy el vagyok maradva 3-4 résszel, szinte csak onnan nézem.

Előzmény: Pandus (118)
Pandus Creative Commons License 2011.06.04 0 0 118

köszi, kár, hogy előbb nem tudtam róla, mert a tizenvalahanyadikoknál kimaradt nekem 2-3 rész. most már nincs értelme megnézni.

Előzmény: Luca_41 (111)
Pandus Creative Commons License 2011.06.04 0 0 117

de én nem néztem a Maunikasót! egy akciófilmre/sorozatra meg beneveznék...nem ua célközönség

Előzmény: ferapont (115)
ferapont Creative Commons License 2011.06.03 0 0 116

Hát én azt hittem a szerelő is a likvidátor csapat része, olyan bőszen markolta a csőkulcsot.

KOmolyan komplett idiótáknak néz bennünket a retekklub.

Előzmény: ahududu (112)
ferapont Creative Commons License 2011.06.03 0 0 115

A retek eljárásából kitűnik, hogy mire tartják azokat a nézőket, akik  az egykori Maunika sót nézték, most meg leadják nekik a kiherélt Ezelt. "Ezeknek ez is jó"-gondolják.

Előzmény: Pandus (105)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 114

Ramiz hangját (Versényi László) nagyon bírom, a legutóbbi elmékezetes szinkron alakítása Yoda (Star Wars) volt, előtte pedig K.I.T.T. (Knight Rider autója).

Mi lehet a titok, amit Tefu is tud, de Ezel nem tudhat meg? Lehet Ramiz => Red John (A mentalista)? :)

Amit kiraboltak kaszinót, ez is Ramizé volt?

Előzmény: Luca_41 (113)
Luca_41 Creative Commons License 2011.06.03 0 0 113

Arra gondolok, hogy Ramiz Ezelt szemelte ki utódjául. Erre célzott azzal, hogy "fia".

Előzmény: ahududu (112)
ahududu Creative Commons License 2011.06.03 0 0 112

Temmuz az a tornacipős bérgyilkos, akit Azad meggyilkoslásával bíztak meg.  A kávézós jelenetnél, mikor Azadot felcsalják valami kamuval az emeletre, ott volt egy szerelő ürge éppen. Akkor Temmuz elkezdte üldözni Azadot, de a szerelő útban volt neki, így lelőtte. Először a fickó a földre esett, akkor Temmuz odalépett hozzá és a fekvő emberbe is belelőtt. Ezt nem láthattuk.

A háznál levő lövöldözős jelenet is meg volt vágva, kicsit akciódúsabb volt eredetileg. A sofőr volt, aki elárulta Temmuznak a rejtekhelyet, akit később Tefo lelőtt. A tornacipős egyelőre azt hiszi sikerült elvégeznie megbízatását, úgyhogy lelépett közben.

Ramiz azért hozzáteszi, hogy Ezel nem vér szerinti fia, csak úgy tekint rá, mintha az lenne. Az a titok dolog elég homályos a végén tényleg.

Előzmény: ferapont (104)
Luca_41 Creative Commons License 2011.06.03 0 0 111

Én itt szoktam megnézni. Nincs reklám.

http://www.rtlklub.hu/most/

Előzmény: Pandus (110)
Pandus Creative Commons License 2011.06.03 0 0 110

én is nézem, mert kiváncsi vagyok rá, főleg a végére, és még fel is vesze4m, mert 5-6 kor még lehet dolgozni, szóvbal inkább azt csinálom. meg visszanézve kihagyhatom a reklámokat, vagy visszatekerhetek oda, ahonnan nem értem, de ettől sem értem!!! (ha egyszer ki van vágva)

Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.03 0 0 109

nem értünk semmit,de semmit:Ez az,de én sem,csak ha már az  elején magával ragadt a film,kénytelen vagyok bogózgatni,amennyire enged.

Előzmény: Pandus (106)
Pandus Creative Commons License 2011.06.03 0 0 108

ezt hívják szólásszabadságnak! Amúgy a csatornák honlapjain minig csak dicséreteket olvashatsz, még nem vetted észre? így van ez pl a paprikatv-ben is, múltkor azt néztem meg épp, hogy az a sok szidás, ami itt fórumokon elhangzik, ott mennyire jön át. Kitalálod? Semennyire. Mert azt hiszik, az olvasó/néző annyira hülye, hogy elhiszi, amit a csatorna saját magáról állít. meg azt, hogy minden jó, amit csinálnak, és az mindenkinek tetszik. erre való az index, meg a fórumok. a csatorna félti az imázsát.

Előzmény: Luca_41 (107)
Luca_41 Creative Commons License 2011.06.03 0 0 107

Szóvátettem a retekklub  retekmost oldalán, hogy meg lettek vágva a filmek. Csak moderátor megnézése után megy a szöveg. Persze a moderátor nem engedte át!

Előzmény: ahududu (103)
Pandus Creative Commons License 2011.06.03 0 0 106

A Temmuz az a csúnya arcú a tornacipőben, ugye?

Miért lőtte le  villanyszerelőt? Az ki volt? - én már ezeken csak röhögök, mert annyira életszerű! mind ülünk a tv előtt és nem értünk semmit, de semmit.

Előzmény: ferapont (104)
Pandus Creative Commons License 2011.06.03 0 0 105

pont ezt akartam kérdezni, hogy ki kapta azt a 3 golyót, amiről beszélnek, de nem mutatják?! szóval az egész most már tényleg egy kalap szamócát sem ér, nyilván először lefordították és szinkronizálták az egészet, utána döntöttek őgy, hogy jól megvágják, délutánra valóra. (így sem lett az). Így viszont szóban sincs átkötve, megmagyarázva, hozzá is lehetett volna tenni egy nevet vagy némi infót, hogy ne üljünk úgy a képernyő előtt, hogy biztos mi vagyunk a hülyék.

ferapont Creative Commons License 2011.06.02 0 0 104

A Temmuz az a csúnya arcú a tornacipőben, ugye?

Miért lőtte le  villanyszerelőt? Az ki volt?

Egyáltalán  ahogy kezdődött már az is elég zavaros volt.

Aztán ez este a régi házuknál. Azad kimegy a pajtába. Jönnek valakik akik szitává lövik a házat (meg is lepődtem, hogy ez benne maradt, s nem vágták ki.) Azad is kap hármat.

Géppisztolyosok elmennek. Jön egy pasi (sofőr?) Tefo utána megy, majd hallunk 3 lövést, amikor Azadot már bevitték a házba.

Tefo lőtte le a sofőrt? Vagy a tornacipőst?

Aztán mi az mit Ramiz elmondott Tefonak, merthogy ő az embere, de Ezelnek nem mondható el, mert ő  "fia"??

ahududu Creative Commons License 2011.06.02 0 0 103

Újabb hiányzó jelenet, ahogy Temmuz (a bérgyilkos) lelövi a villanyszerelőt Azad üldözése közben. Azt viszont mutatják utána ahogy a mentő elviszi a holttestet és sajnálkoznak hány golyót kapott... Így aztán nagyon világos lehetett ki volt ott a hullazsákban!

ahududu Creative Commons License 2011.06.02 0 0 102

Ezt kivételesen nem vágták ki :)

Előzmény: Luca_41 (101)
Luca_41 Creative Commons License 2011.06.02 0 0 101

Köszi, ez nekem kimaradt. Vagy ezt is kivágták? :-)

Előzmény: ahududu (98)
Pandus Creative Commons License 2011.06.02 0 0 100

ami a reklámidőt illeti: 18.25 és 18.30 között a legdrágább a reklámidő, utána este 10 utánig, a főfilm végéig egyforma magas. a délutáni meg a késő esti sáv olcsóbb, és most Ezel abban van. akkor meg tök mindegy lenne, ha a 10 utáni olcsóbban lenne, mint a délutáni 5 órás sávban.

Előzmény: ferapont (91)
Pandus Creative Commons License 2011.06.02 0 0 99

az RTL szerint állt a busz a pirosnál, a TV2-n elszabadult a busz....)  ez egy furcsa helyzet, mert ált. az rtl-t tartják bulvárosabbnak, és a tv2 indult "nemzeti,értékteremtő, családi" adóként, emlékeztek még a Pintér Dezső féle kokárdás emblémára? Nos most a hírműsorokban sokkal több a bűnügy, mint a szomszéd csatornánál, és bulvárosabb is, csak komolyabb képpel adják elő, és a végén sosincs mostszületettpandamaci

Előzmény: ferapont (91)
ahududu Creative Commons License 2011.06.02 0 0 98

Ezel Sebnemmel egy levelet küldött el Eysannak, mert először azt hitte a lemez rendőrségre juttatásával végre elérte a célját, kiderül az ártatlansága és Ömerként térhet vissza. A levélben írja meg Eysannak, hogy ki ő valójában.

De Eren halála és főleg, hogy Alira kenik a balhét megváltoztatja szándékát és gyorsan leállítja a telefonban Sebnemet, aki ekkor már Cengiz házánál jár és valószínűleg a rendőröknek hagyott kompromitáló lemezt is vele tünteti el.

Előzmény: Luca_41 (95)
ferapont Creative Commons License 2011.06.02 0 0 97

A "gáz" nem is igazán pontos kifejezés. Sokkal inkább felháborító, vagy vérlázító!

Előzmény: Luca_41 (96)
Luca_41 Creative Commons License 2011.06.02 0 0 96

ezek tök fontos részek. Gáz, hogy ennyire megvágják.

Előzmény: ahududu (92)
Luca_41 Creative Commons License 2011.06.02 0 0 95

1.29.04-nél  Şebnem kezében lévő borítékban gondolom  a lemez van, amit az asztalon hagytak előzőleg, mert után mutatják, hogy üres lakásba megy be a rendőrség.

Illetve Şebnem mit keresett Cengiz házánál?

Ha Kamil értesítette a rendőrséget, akkor ki rámolta ki a lakást?

Előzmény: Törölt nick (51)
ferapont Creative Commons License 2011.06.02 0 0 94

Lehet, hogy először magyarul, majd törökül is meg kell néznünk, hogy értsünk mindent? Szomorú.....

Anakonda művésznő Creative Commons License 2011.06.01 0 0 93

Hú, köszi!

Ilyen fontos jelenteket kihagyni gyalázat!

ahududu Creative Commons License 2011.06.01 0 0 92

Köszi, aranyos vagy! :)

Ramiz fiainak halála (Azad visszaemlékezéseiből)

Előzmény: Anakonda művésznő (85)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!