Mi az Index kinek szurkolunk? Kinek csinálunk hetente ingyenes kampányinterjúúúút? Persze, az eszéért nem szerethetjük, de mégsem páva! (Mit szólnak mindehhez a libák? Csak annyit, hogy GÁGÁGÁ pécsiek!)
Valóban Pécsnek így is úgyis annyi. Jelenleg van az építőipari Bayer lobbi meg van a Berci féle csapat aki kezében tartja a várost.
Jöhet még rosszabb? A bankok is addig adnak hitelt amíg van fedezet. Több hitelt már nem tudnak felvenni úgysem. Pécstől szolgáltatást nem tudom mit kap a nép, de majd világosítson fel valami hozzáértő....
Kár, hogy nem nézik ama fene közgyűlési közvetíéseket, pedig otthon van az a sok nyugdíjas. Felvételről le lehet játszani, mit műveltek a szocik. Pontba is lehet szedni, csodálkozom, hogy a Fidesz nem adja le fizetett hirdetésben...haha
Az EKF-nek így is úgy is mindegy. Van 30Mrd Ft amit vagy ellopnak korrupciós utakon, vagy nyilvánosságra kerül néhány dolog. Már azért megérné, hogy Páva kerüljön a székbe. Pávának az esélye a nyilvánosság....
Mellesleg, ha kiderül néhány Mutyi, márpedig csak a szerződés aláíróját kell felelőségre vonni, akkor az arányok gyorsan megtudnak ám változni abban a bizonyos közgyűlésben. Hallottál te már olyanról, hogy titkos mennyibe kerül valami, ami a közösből van fizetve? Nah jah Budapesten....
Amúgy ha kedves változókorú Katika futna be, előre borítékolom, hogy a város csőddel fog kijönni 2010-ből. Utána pedig folyamatos csődbiztosi felügyelettel fog vegetálni, ami annyit jelent, hogy az ország legalja lesz. Persze ha még nem tekintük annak.
'Az összes EKF-projekt lebénulna" - ennél jobban? hogyan?
Amúgy érdekes, hogy a korábban nem igazán Szili-szimpatizáns Index is milyen Szili-kampányt nyom, most a főoldalon van vele egy interjú, féloldalas fotóval, "Nem lehet satuba fogni", abszolút pozitív címmel.
De Szili-rajongók, illetve a bajcsányi kurzusért lelkesedő pécsiek sokan vannak! Az alanti képen is egy lelkes és következetesen hűséges pécsi bajcsányista látható:
Elég hirtelen elhatározása lehetett Szlinek ez az antiradarista csatlakozása, mert még a radarszakértőit is elfeljetette megkérdezni a Vasárnapi Híreknek való kinyilatkozása előtt - különben nem emlegette volna a mecseki radar alternatívájaként a Bükkben létesítendő radart.
Új plakátok jelentek meg Pécsett: Gyurcsány, Szili és Bajnai képe, mellette a szöveg: tönkretették az országot, Pécset védjük meg, május 10-én szavazz a Fideszre! Szerintem elég kétségbeesett próbálokozásnak tűnik, valószínűleg Szili 10-20 %-kal vezet, így mozgósítani kellene. De ennek már kampec.
Imádkozzunk, hogy Szili jó polgármestere legyen Pécsnek...
Aki annyira agymosott, hogy nem veszi észre mit művelnek a szocik Pécsett, élükön Szilivel, az megérdemli amilyen jövő vár rá. Valljuk be őszintén, nevetséges egy város Pécs. Strand nuku. Utak járhatatlanok. Lassan már egy jót focizni nem lehet kimenni.
Erre meg jön ez a nőszemély, hogy majd ő ellopja, amit Bercinek nem sikerült. Nah ne legyünk már nevetségesek. Mondjuk szerencsétlen Pávát sem irigylem, hisz Tóth atyafinak mindenhova bebetonozott embere van, így polgármesterkedni nem lesz egy álom.
Nem tudom a Fidesz meddig mer elmenni a rendcsinálásban, de ha nem lépik meg, hogy a nyilvánosság elé viszik a necces szerződéseket, és beáldoznak ők is néhány katonát, hát annak csúnya következményei lesznek.
Hirtelen felébredt? Eddig mindig, minden esetben hű szavazója volt LQrónak, minden negédes, szirupos szereposztásban elvonaglotta a forgatókönyv szerint kiosztott hetedik mellékszerepet.
A másodfokon eljárt területi választási bizottság ugyanakkor kimondta: e tekintetben nincs jelentősége annak, hogy az összefogás szó a plakátokon nagy kezdőbetűvel szerepel. Az összefogás kis vagy nagy kezdőbetűvel egyaránt magyar szó, fogalom, amely számtalan összefüggésben, jogszabályi tiltás hiányában, bárki által szabadon használható. A szó önmagában nem ad alapot az Összefogás Pécsért Egyesületre történő utalásra, s nem alkalmas a választók megtévesztésére sem - olvasható az indokolásban.
Ja, ö... Miközben az Összefogás Pécsért Egyesület ott van a közgyűlésben, képviselőik vannak, azaz a város politikájának egyik fontos szereplője. Szili meg az "Összefogás jelöltjeként" hirdeti magát (miközben ugye az Összefogás jelöltje Páva). Ööööööööööööö... ez nekem... ööööööö... elég pofátlan választási visszaélésnek (hogy ne mondjam: csalásnak) tűnik. Persze én nem vagyok gépház... öööö. :))