Üdv mindenkinek! Már csak volt, mert levan zárva. Életveszélyessé minősitették!!!!! De az egész tanösvény is megszünt működni, mert financiális problémák merültek fel!!
Tisztelt Jen3!Feltételezem,hogy nem rendelkeztél előzmény információval, vagyis nem jártál az általam jelzett időpontban a helyszinen,( igaz hogy dátumot nem irtam oda) és nem olvastad a figyelmeztető felhívást a Tanösvény "LEZÁRÁSRÓL" Mely 2014.09-hó közepén történt! Nem azt irtam,hogy egészévben levolt zárva! A 2015-ös projektről nem volt még tudomásom a mikor leírtam az észrevételemet. Bár a LEZÁRÁS tényét nem befolyásolja!
Szövegértésben benne foglaltatik az én állításom, melyre te oly negatívan reagáltál! Az egész tanösvény és kilátó felujjítása?! Miért is volt rá szükség? Az általad belinkelt A 2015-ös projekt a válasz az állításomra!
De ettől függetlenül,rendületlenűl sütögetni fogom az általam a tiszából kifogott halakat, mert nagyon szeretjük a sült halat!!!
Egyeztetés után adott esetben szivesen vendégül látlak egy kis finom tiszai sült halra!!
Nekem igazából tök mindegy de nem hinném ,hogy szándékosan tette talán csak nem volt birtokában az új infoknak . Hát halat sütni meg tényleg tud mert egy fél éjszaka sütötte a keszegeket vagy 30 embernek maróton . üdv doktor4
Szerintem nem tévedett mert a cikk alapján valós dolgot állított .Ez egy 02 06 keltezésű cikk azóta változott a sorsa a tanösvénynek ,megmarad. üdv doktor4
Január Február Március 20 - 22. Évagnyitó a Tisza tavon Program: 20. péntek Gyülekezés Sarudon, a szokott helyen. Sörök mélyhűtőbe tétele. Hajók vízretétele. Sörök hűtőből kivétele. Vacsora előkészítése. Alvás az üdülőben, a hajóban, a padon ülve, szónoklás közben, vagy a küszöbön. 21. szombat Szombati program: Délben ébredezés, átfordulás a másik oldalunkra. Indulás Sarudról Poroszlóra. Aki még nem látta és nem is akarja, Tanösvény, Ökocentrum. Indulás Poroszlóról Tiszafüredre. Útközben eltévedés a csatornán. Poroszlón, ha dög hideg van termálfürdő látogatás. Indulás Tiszafüredről Örvényesre. A kikötőben a csapolt sör megtekintése. Indulás Örvényesről Sarudra. 22. vasárnap Induás Sarudról Tiszanánára. A kikötőben a csapolt sör megtekintése. Indulás Tiszanánáról Abádszalókra. Indulás Abádszalókról Kiskörére. Indulás Kisköréről Sarudra. Aki ráér hétfőn hazamenni, marad Sarudon.
Április 2- től 12. Iskolai tavaszi szünet Május 1- től 3. Három napos hétvége 23- tól 25. Három napos hétvége 31. Újpesti Hajósklub Nagymaros - Budapest Június 6-tól 10. Újpesti Hajósklub Tiszabecs - Tivadar 12-től 14. Újpesti Hajósklub Esztergom - Dömös - Budapest Július 11-től 19. Újpesti Hajósklub Tiszasas - Szeged 25- től VIII.1. Újpesti Hajósklub Ulm - Passau Augusztus 2-től 15. Újpesti Hajósklub Passau - Linz - Budapest 20- tól 23. Négy napos hétvége Szeptember Október 23- tól 25. Három napos hétvége November December 25- től 27. Három napos hétvége
DUNA - DELTA KLUB HU-MAN I. ALAPÍTVÁNY HORGÁSZTÚRA KLUB IZRAEL - SZÍRIA - LIBANON KLUB MOTORCSÓNAK KLUB PEDAGÓGUS UTAZÁSI KLUB VÍZITÚRA KLUB
A gucsón elkellene egy kis utánfutó szakértés!:-) A név utáni jelzés miatt írtam az ajajaj-t, hogy lássam, itt milyen minősítést kapok. Veterán, hát nem semmi!:-))))))))))))))))))))
Üdv mindenkinek! Már csak volt, mert levan zárva. Életveszélyessé minősitették!!!!! De az egész tanösvény is megszünt működni, mert financiális problémák merültek fel!!