Keresés

Részletes keresés

eztse Creative Commons License 2013.11.20 0 0 216

Egy másik topikban korábban írt hozzászólásom linkelném ide, hogy mi is történ a Banco kivonulásakor: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=127792826&t=9112175

Tehát röviden:

Sem a számlákat, sem a betéteket nem biztos, hogy átveszi a vevő.

Előzmény: dernol (208)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.20 0 0 215

mit/mire  gondolsz, amikor ránézel a román/cseh mogyorós csokira/sport szeletre?

hogy tényleg ennyire szrk vagyunk?

Előzmény: Törölt nick (214)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.20 0 0 214

Mert delig tart a lendulet? Nemtom, biztos van ilyen is, de azert bizom benne hogy normalis esetben nem azert vesznek meg egy ceget hogy aztan ne folytassak a tevekenyseget vmilyen formaban.

Előzmény: Törölt nick (213)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.20 0 0 213

(miért vették meg a franciák a győri kekszet?

azért biztosra veszem, hogy van ott családi ezüst, amiért érdemes lehajolni... természetesen nem a lakossági szektorra gondolok)

Előzmény: Törölt nick (211)
rtivi Creative Commons License 2013.11.20 0 0 212

Az előző cikk választ ad néhány kérdésre.

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.20 0 0 211

A betetek nagy resze ki van helyezve hitel formajaban. Igy fizikailag nem tudnak kifizetni mindenkit :)

Meg minek venne a vevo egy bankot, ha utana leepiti es megszunteti az egeszet?

Te sem vennel autogyarat hogy utana lisztet gyartsal pl :)

rtivi Creative Commons License 2013.11.20 0 0 210

Köszi a cikket. Valóban nem egyszerű a dolog. De őszintén szólva engem inkább az érdekel, hogy mi lesz velem. Elegem van a válság állandó gyűrűzéseivel, meg a devizahitelesek problémáival. Ebben az országban mindenki elhitte, hogy devizaspekuláns. Aki nem, az meg állandóan szív. 

Előzmény: Polonic (209)
Polonic Creative Commons License 2013.11.20 0 0 209
dernol Creative Commons License 2013.11.20 0 0 208

Érdekes kérdés, hogy ilyenkor a számlákat átveszi a másik vevő, vagy az is lehet, hogy egyszerűen megszüntetik a számlákat, és kifizetik az embereket, hogy menjenek oda, ahova akarnak?

Ez utóbbi esetben persze érdekes a lekötött betétek és hasonlók sorsa, úgyhogy inkább az előbbi változat a valószínű.

Előzmény: rtivi (207)
rtivi Creative Commons License 2013.11.19 0 0 207

Már vizsgálják a vételi ajánlatokat. ÉS mi lesz a számlatulajdonosokkal, a devizahitelesekkel? ÁTveszi őket az új tulaj? A bedőlt hiteleket? ÉS miből lesz nyereséges? 

X7Z4 Creative Commons License 2013.11.18 0 0 206

Kizárt h kivonul, vannak sokkal veszteségesebb bankok is, pl Erste, MKB. Bezár néhány fiókot, de nem fog kivonulni.

Előzmény: eztse (205)
eztse Creative Commons License 2013.11.18 0 0 205
eztse Creative Commons License 2013.11.11 0 0 204

"Vilagszinten meg mindig IE az elso."

Már nem. Több, mint egy éve lenyomta a Chrome. Az IE világszintű részesedése jelenleg olyan 20-30% körül van. (Inkább 20)

Előzmény: Törölt nick (198)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.11 0 0 203

Én is írtam. Helyes. Spameljük naponta négyszer őket :D

Előzmény: Polonic (202)
Polonic Creative Commons License 2013.11.11 0 0 202

Meg is érkezett a válasz.

Azt írják, hogy terveik között van az DirektNet IE11 kompatibilissé tétele, hamarosan megvalósulhat a fejlesztés. De pontos időpontot nem tudnak.

Előzmény: Törölt nick (200)
Polonic Creative Commons License 2013.11.11 0 0 201

Nekem sem működik. Nem kompatibilis a weblap. Írtam is egy panaszt nekik emiatt. Kiváncsi vagyok, lesz-e reakció és mi.

Előzmény: Törölt nick (200)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.10 0 0 200

IE11 alatt másnak se hozza be a Direknet login részt a honlap?

Kukipapa (r) Creative Commons License 2013.11.05 0 0 199

Természetesen csak példákat hoztam egy ilyen rendszer rugalmassági és karbantarthatósági követelményeire, erre te azon lovagolsz, hogy Word-dokumentum...?

Előzmény: Törölt nick (195)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.05 0 0 198

Nem is mondta h hazai user :)

Vilagszinten meg mindig IE az elso. Amugymeg nemtom, szerintem egeszen hasznalhato. Mostanaban kezdtem el hasznalni es semmi hianyom nincs az FF-hez kepest (persze specko igenyeim se), a beepitett adblockja is teszi a dolgat 99%-ban pl.

-1 telepitett program legalabb :)

Előzmény: harzol (197)
harzol Creative Commons License 2013.11.04 0 0 197

"A legtöbb user által használt Internet Exlporerben sincs beépített PDF olvasó."

Remélem te sem ezzel foglalkozol. Vagy legalábbis néhány éve elhagytad a szakmát.

Idehaza már rég csak a 3. legnépszerűbb böngésző az IE és piaci részesedése valahol 10% alatt van és tart a 0 felé.

Nem értem miért lovagolsz ilyen dolgokon. Rajtad kívül az országban még lehet vagy 3 ember akit ez zavarhat. Őket is csak azért, mert itt olvasták. :)

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.04 0 0 196

Ha nincs plugin akkor feladja a letoltes ablakot. Az nem eleg?

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.04 0 0 195

Hangsúlyozom, hogy nem a Rafitól vagyok, de nyilván az a magyarázat, hogy a link nem fizikai file-ra mutat, hanem csak egy állandó, virtuális link, amely mögött a Rafi rendszere a fizikai dokumentumot kérésre visszaadja neked (akár generált tartalmat is, nemcsak statikusat).

Akkor most jól figyelj, varázslat következik! A következő link nem fizikai file-ra mutat, mégis egy PDF kiterjesztésű file-t tölt le! Hogy csináltam?

http://tinyurl.hu/nTML/

Ha holnap új kondíciós lista jön ki vagy úgy döntenek, hogy ezentúl Word dokumentumban töltődjön le, feltehetően a front-end-hez hozzá sem kell nyúlni, csak az admin felületen átírják, hogy az új doksira mutasson. Mint előzőleg a kolléga rámutatott, úgyis a fejléc számít, az pedig helyesen jön.

Web ergonómia: a felhasználókat nem érdekli, hogy működik, csak működjön.

Kondíciós lista. Word dokumentumban. Azért remélem, nem ezzel foglalkozol. ;) Nem akarlak megbántani.

Alapvetően az a helyzet, hogy az ember böngészővel weboldalakat néz, PDF-et PDF olvasóval nyit meg. A legtöbb user által használt Internet Exlporerben sincs beépített PDF olvasó. Nem minden PDF olvasó épül be pluginként a böngészőbe. (Hála istennek)

Előzmény: Kukipapa (r) (194)
Kukipapa (r) Creative Commons License 2013.11.04 0 0 194

Hangsúlyozom, hogy nem a Rafitól vagyok, de nyilván az a magyarázat, hogy a link nem fizikai file-ra mutat, hanem csak egy állandó, virtuális link, amely mögött a Rafi rendszere a fizikai dokumentumot kérésre visszaadja neked (akár generált tartalmat is, nemcsak statikusat).

Ha holnap új kondíciós lista jön ki vagy úgy döntenek, hogy ezentúl Word dokumentumban töltődjön le, feltehetően a front-end-hez hozzá sem kell nyúlni, csak az admin felületen átírják, hogy az új doksira mutasson. Mint előzőleg a kolléga rámutatott, úgyis a fejléc számít, az pedig helyesen jön.

Web ergonómia: a felhasználókat nem érdekli, hogy működik, csak működjön.

Működik? Működik. Mi a probléma?

Előzmény: Törölt nick (192)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.03 0 0 193

Nem, szerintem is idiotasag. Ettol fuggetlenul mukodnie kellene a modern bongeszoknel.

Előzmény: Törölt nick (192)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.02 0 0 192

Szóval csak engem zavar, hogy a PDF-nek nincs PDF kiterjesztése? Hol itt egy web ergonómus!?

Tud a Rafi PDF kiterjesztést adni a file-oknak, ha akar, csak az aktuálisokon nincs:

http://www.raiffeisen.hu/hasznos/kondiciok

Egyébként kenyérpirítóról netezek. Már annak is van IP címe. Viszont szabályosan, a PDF file-t a PDF olvasóval nyitja meg.

Előzmény: eztse (187)
X7Z4 Creative Commons License 2013.11.02 0 0 191

Jó szándékból mondtam, továbbá nem ok nélkül minősítek egyes bankokat, azért mondtam más számlákról, mert anno még jók voltak. 

Előzmény: harzol (190)
harzol Creative Commons License 2013.11.02 0 0 190

Végre egyszer eltaláltad.

Ugyanezt rásütötted már vagy 10 bank 20 féle bankszámlájára.

Előzmény: X7Z4 (188)
Polonic Creative Commons License 2013.11.02 0 0 189

Tévedsz! A pénzfelvétel azért pénzbe kerül. De tényleg jó számla.

Előzmény: X7Z4 (188)
X7Z4 Creative Commons License 2013.11.02 0 0 188

Raiffeisen Premium Banking számla a legjobb a piacon, minden díjmentes, még bankkártyát se kötelező kérni hozzá.

Előzmény: eztse (187)
eztse Creative Commons License 2013.10.30 0 0 187

A böngszőknél nem számít, hogy van-e kiterjesztése a fájlnak, mert nem az alapján dönti el, hogy mit kezdjen vele, hanem az alapján, hogy milyen MIME típusba tartozik, ezt pedig a webszerver küldi vissza a HTTP headerben. A raiffeisen esetében is teljesen jól van beállítva a szever, ugyanis a headerben ott van a "Content-Type: application/pdf ", ezért is működik majdnem mindenkinél rendben a böngésző, mert neki csak ez számít. Nem tudom milyen böngészőt hasznáhatsz, ami ezt a dolgot rosszul kezeli le, de az a böngésző hibája, nem a raiffeisené.

Előzmény: Törölt nick (180)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!