Mert delig tart a lendulet? Nemtom, biztos van ilyen is, de azert bizom benne hogy normalis esetben nem azert vesznek meg egy ceget hogy aztan ne folytassak a tevekenyseget vmilyen formaban.
Köszi a cikket. Valóban nem egyszerű a dolog. De őszintén szólva engem inkább az érdekel, hogy mi lesz velem. Elegem van a válság állandó gyűrűzéseivel, meg a devizahitelesek problémáival. Ebben az országban mindenki elhitte, hogy devizaspekuláns. Aki nem, az meg állandóan szív.
Érdekes kérdés, hogy ilyenkor a számlákat átveszi a másik vevő, vagy az is lehet, hogy egyszerűen megszüntetik a számlákat, és kifizetik az embereket, hogy menjenek oda, ahova akarnak?
Ez utóbbi esetben persze érdekes a lekötött betétek és hasonlók sorsa, úgyhogy inkább az előbbi változat a valószínű.
Már vizsgálják a vételi ajánlatokat. ÉS mi lesz a számlatulajdonosokkal, a devizahitelesekkel? ÁTveszi őket az új tulaj? A bedőlt hiteleket? ÉS miből lesz nyereséges?
Természetesen csak példákat hoztam egy ilyen rendszer rugalmassági és karbantarthatósági követelményeire, erre te azon lovagolsz, hogy Word-dokumentum...?
Vilagszinten meg mindig IE az elso. Amugymeg nemtom, szerintem egeszen hasznalhato. Mostanaban kezdtem el hasznalni es semmi hianyom nincs az FF-hez kepest (persze specko igenyeim se), a beepitett adblockja is teszi a dolgat 99%-ban pl.
Hangsúlyozom, hogy nem a Rafitól vagyok, de nyilván az a magyarázat, hogy a link nem fizikai file-ra mutat, hanem csak egy állandó, virtuális link, amely mögött a Rafi rendszere a fizikai dokumentumot kérésre visszaadja neked (akár generált tartalmat is, nemcsak statikusat).
Akkor most jól figyelj, varázslat következik! A következő link nem fizikai file-ra mutat, mégis egy PDF kiterjesztésű file-t tölt le! Hogy csináltam?
Ha holnap új kondíciós lista jön ki vagy úgy döntenek, hogy ezentúl Word dokumentumban töltődjön le, feltehetően a front-end-hez hozzá sem kell nyúlni, csak az admin felületen átírják, hogy az új doksira mutasson. Mint előzőleg a kolléga rámutatott, úgyis a fejléc számít, az pedig helyesen jön.
Web ergonómia: a felhasználókat nem érdekli, hogy működik, csak működjön.
Kondíciós lista. Word dokumentumban. Azért remélem, nem ezzel foglalkozol. ;) Nem akarlak megbántani.
Alapvetően az a helyzet, hogy az ember böngészővel weboldalakat néz, PDF-et PDF olvasóval nyit meg. A legtöbb user által használt Internet Exlporerben sincs beépített PDF olvasó. Nem minden PDF olvasó épül be pluginként a böngészőbe. (Hála istennek)
Hangsúlyozom, hogy nem a Rafitól vagyok, de nyilván az a magyarázat, hogy a link nem fizikai file-ra mutat, hanem csak egy állandó, virtuális link, amely mögött a Rafi rendszere a fizikai dokumentumot kérésre visszaadja neked (akár generált tartalmat is, nemcsak statikusat).
Ha holnap új kondíciós lista jön ki vagy úgy döntenek, hogy ezentúl Word dokumentumban töltődjön le, feltehetően a front-end-hez hozzá sem kell nyúlni, csak az admin felületen átírják, hogy az új doksira mutasson. Mint előzőleg a kolléga rámutatott, úgyis a fejléc számít, az pedig helyesen jön.
Web ergonómia: a felhasználókat nem érdekli, hogy működik, csak működjön.
A böngszőknél nem számít, hogy van-e kiterjesztése a fájlnak, mert nem az alapján dönti el, hogy mit kezdjen vele, hanem az alapján, hogy milyen MIME típusba tartozik, ezt pedig a webszerver küldi vissza a HTTP headerben. A raiffeisen esetében is teljesen jól van beállítva a szever, ugyanis a headerben ott van a "Content-Type: application/pdf ", ezért is működik majdnem mindenkinél rendben a böngésző, mert neki csak ez számít. Nem tudom milyen böngészőt hasznáhatsz, ami ezt a dolgot rosszul kezeli le, de az a böngésző hibája, nem a raiffeisené.