Akkor mondom a következő kálváriám. Szeretném lecserélni a rendszámtábla tartóm (még a gyári van), azaz lerövidíteni.
Már fejben, rajzon össze is állt a kép mikor jött a hideg zuhany. Gondoltan kiszedem a rendszámot a tartóból és oda próbálom a majdani helyére. Ámde a magyar szabványos rendszám olyan széles, hogy nem fér be a két kipufogódob közé, csak olyan mélyen, hogy már majdnem a rugónál van.
Nekem a Goldsuff van benne. Utcára és fejre állni bőven jó:))) Arról írtam a véleményem. Nem hazudtak a tesztekben, tényleg simán tartja a gyári betétek színvonalát féláron!!!!! Így van ez mikor nem a nevet, hanem csak magát a terméket kell megfizetni:))
Köszi az infót srácok. :) Szerintem meggyőztetek. Úgy nézem hogy a HH-ból is két fajta van, a Goldsuff és az Extreme Pro. Elég nagy az árkülönbség is a kettő között, viszont gyanítom hogy az Extreme Pro ugyancsak jobban igényli a melegítést. Nektek melyik típus van?
Ma32!
Elvileg a gyári Brembo volt még mert 5000 km-el vettem a motort. Nem hiszem hogy cserélték volna már. Persze ki tudja ebben a mai világban. :) Most 21.000 van benne és lassan csere érett lesz.
Én múlthét csütörtökön tettem be az EBC betéteket, nagyon pöpec! Nincs szükség melegítésre azonnal olyat fog mint állat, brutál jól adagolható és pont a fele annyiba kerül mint a gyári!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!:))
Sziasztok! EBC fékbetéttel van valami tapasztalatotok? Rosszat még senkitől nem hallottam róla de azért megkérdezem itt is. :) A gyári Bremboval nekem az a tapasztalatom hogy eléggé szét kell melegíteni hogy igazán harapjon. Köszi az infót előre is! :)
Igen ott Dobogókő felé nem rossz az út:)), és Lepence sem rossz. Már a többihez képest. Például Visegrádon a várhoz vezető út, nem hittem volna hogy lehet még rosszabb mint tavaly volt, és mégis!!! Szombaton elkarikáztam arra, hát gyalázat, endurónak való terep!! Viszont hazafelé, Lepencétől Szentendréig kergetőztünk egyet egy Z750-nel! K jóóóóó volt!!!!:)))
Valamikor a nyár végén be kell iktatni egy Kecsóringet!!!! Mert hát csak a pálya az igazi, ott nem kell egyfolytában fohászkodni hogy nehogy a kanyar után álljon egy lerobbant autó vagy egy szarvas stb...:)))
Akkor jovo het vasarnap 9:00 kornyeke szentendre-dobogoko (van egy par km vadiuj aszfalt arra) -esztergom-tat-hereg-fagyi valahol 14-15 korul usgyi haza.
En szombaton egyig melo,egesz heten ugyanaz vasarnap szabad ha nincs hazimunka.
Sajna én is minden nap melózok:( Egy zöldségesben húzom az igát.
Ez a hétvége nem jó nekem mert harcművészetet űzök és most van itt Kínából a nagymesterünk. Szombaton verseny van vasárnap meg szeminárium stb. De jövőhéten már visszaáll a rend:)
Szóval nekem úgy jók a hétvégék hogy szombaton kb 13:00ig melózok és vasárnap meg 16:30kor irány a nagybani piac.
A kettő közti időt tudom felhasználni gurulásra stb.
Vagy hétköznap jó még hétfő, csütörtök, péntek, délutánok mert ilyenkor csak délelőtt melózok.
Sziasztok, tudnátok segíteni abban, hogy hogy kell leszedni Triumph Rocket III. évj 2007 -ről az ülést? Addig eljutok, hogy az ülés zárjában elfordítom a kulcsot és a vezető ülés hátsó részénél a zár felenged, az ülés lazább lesz, de képtelen vagyok innentől leszedni, bármerre próbálkozom. Előre is köszönöm. Üdv Zoli