Tegnap játék előtt néma főhajtással emlékeztünk meg Ocskay Gáborról. Gyújtottunk egy mécsest is, amit játék után kint a többi között helyeztünk el. Bocsi a képért, de csak telefon volt nálam, amivel megörökíthettem.
A mecs egyébként a szokásos hangulatban telt, csak sajnos kevesen voltunk, mi konkrétan csere nélkül, de hősiesen közdüttünk ... a levegőért :)
*Új kép -saját gépről -tallózás útján **Feltölt gomb ***beszúrás Nem mindig sikerül, ld. előző komment:-)) A mellékelt képet Brady12 és Vitamin kolléga uraknak küldeném.
Bizonyára értesültetek arról a borzalmasan fájó hírről, hogy a Magyar jégkorong legendás alakja ifj. Ocskay Gábor tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából! Az Ő emlékére ma este az ország összes jégcsarnokánál gyertyát gyújtanak... Kérlek benneteket, hogy amennyiben Ti is úgy gondoljátok, hogy beálltok ebbe a kezdeményezésbe, akkor a mai játék előtt gyújtsatok Ti is egy gyertyát az emlékére!
Berényi kommandó sajnos mai napon nem érkezik, ezúton adunk esélyt a Fehérek tisztes helytállásának, bízva abban, hogy Fekete testvéreink ezúttal is jól elkenik a szájukat!
Hali! Jövő héten még biztosan tudunk menni! Most úgy tűnik, hogy április 30-ig az alapítvány tovább üzemelteti a csarnokot ez 90%, pontosabbat március 31-én tudnak mondani.
Hi, nagy a csend urak mi megyünk eddig ketten az biztos, a többi létszámot még nem tudom.Gyuri akkor mi lesz tudunk menni még Zegre?Mert időben kellene intézkedni a Kaposváriaknál ha úgy alakul.
Na srácok, ez jó játék volt. Bár egy ember még átmehetett volna fehérekhez, mert így nekünk 3 cserénk vol (kapussal együtt), nekik meg 1. De ettől függetlenül jó volt, én nagyon élveztem, még ha gólt nem is ütöttem. Remélem nem a jövő heti lesz az utolsó egerszegi jeges derbi!