igen, angolul nagyon légies, nagyon elit :) így is láttam: Yasmine Ugyanez van a Giselle, Isabelle, Elisabeth nevekkel, angolul annyira szépek, magyarul meg olyan tenyerestalpasak, sztem a Z meg az RZS miatt. Ellenpélda: Judith, Agnes, Esther, Ursula kifejezetten rosszul néz ki + hangzik mem magyarul.
nekem meg angolul tök tetszik a Jasmin(e), de magyarul a Jázmin nem. ugyanigy vagyok a David és Dávid nevekkel. az Oliviát is olyan jól elképzelem angol nyelvterületen, de itthon nem tudnám megszokni.
A Jázmin nekem fekete lányka, biztos azért, mert araboknál népszerű. Egyébként nem játszik nálunk, csak az ember bedobta, de elsüllyedt jó mélyre. Én úgyis tudom, mi lesz a neve ha fiú, ha lány, csak még nem mondhatom. Babona:) Te fiút vársz, ugye?
Igen, másfél szoba, saját (enyimé). Jó beosztású, két erkéllyel, igaz, nyócker, de tökjó a közelekedés, szeretjük nagyon, csak nem tágul. Első önálló leánylakásnak indult, aztán ottragadtam, a barátnőm a szomszédom, meg ilyenek miatt.
ja, és a nevek, olvastam a másik topikokban a dilemmákat meg az ötleteket :) a Luca nekem is nagy kedvenc, és ha lesz majd vmikor még egy csaj... akarom mondani egy csaj :) akkor megpróbálom belobbizni. A Jázmin sztem túl finomkodó név, ami bizonyos személyiségekkel bejön, másokkal nagyon nem... én a Jázminról pl. egy hosszú szőke hajú, szende kislányra asszociálok, aki ül a mezőn és ábrándos tekintettel virágot szed. egy nagydumás Jázmin pl. már rendszeridegen.
stunc, ha ebbe az irányba akartok menni: Nóra, Angéla, Virág, Viola (utóbbi 2 nekem nem tecc, csak hátha) nem játszik?
hú, az már 1,5 szoba lehet... kész bálterem :))) saját lakás? úgy terveztétek, hogy eladni és venni egy másikat?
ahhoz képest, hogy szabin vagyok, egész nap dolgozom egy határidős melón :( elég lassan haladok, de sztem jó lesz :) zsizzsikkel is maileztem, ő is szabadság előtti munkaelhavazásban. csajok, aki nem lakást épít, vagy most is balatonozik ;) ti mentek valahová augusztusban? Szigetre esetleg valaki?
Nahát, én tökéletesen beillek a szorongók klubjába, bár lécci, ne vesseteke meg, de mi hozzátok képest óriási lakásban élünk. Már szégyellem is magam, hogy a 45 négyzetmétert kicsinek láttam, és jövő évi lakásprojekten törtem az agyam:)))
neken a Hencsi rossz alvo volt, de azert tudtunk aludni.(vele egy szobaban aludtunk/szunk)Eniko kulon szobaban alszik es egesz ejjel alszik mar 5 hetes kora ota.elotte meg egyszer kelt csak.gyerek fuggo nem szobaszam fuggo:-)lehet hiaba lenne kulon szobaba a kis sipirc akkor sem fog jol aludni, de az is lehet veletek lesz egy szobaban es alszik mint a bunda (vagy nem)mondjuk mi este mar nem tvzunk.9kor bezar a bazar.bar banni nem banom,ajulok az agyba....szerencsere mindketto egyszerre alszik el este.
gyerekem most epp Shrekket nez.VEEEEGREEEEE!:-)))) de ma kimegyunk mar,nincs kanikula:-) ja kerdezted, igen a hofeherke diznis.de attol meg unom.ma beprobalkozott a teletubbieval.mondtam hogy azt nem nezzuk mert anyanak hidegrazasa lesz tole.edesszivem mondta hogy azt nem akarja ugyhogy lemond a teletubbierol:-DD
biztos nincsenek benne aranyrögök vagy kívülről valami gyémánt borítás? ;) egyébként tényleg nevetségesen el vannak szállva a lakberendezési árak. Ennél már csak a szerelők tarifája a dühítőbb, persze az ember vessen magára, ha nem tudja s.k. elvégezni a hatvanezres szervízt, vagy kicserélni a téli gumiját, vagy megjavítani a gázrózsát, vagy szétszedni a mosógépet, ugye.
jut szmbe: ha valaki tud egy normális mosógépszerelőről, akkor dobjon meg az elérhetőségével plz!
holnap írok, ígérem!!!! de sajna nem leszünk szomszédok, mert decemberig mi elköltözünk :( de tapasztalataim vannak... egyébként most is mosogatótálcákat, csaptelepeket nézek... mi a fene kerül egy csaptelepben 87e pénzbe... ezek őrültek...
hú, ez nem semmi. én úgy gondolom, h ha kidobunk néhány (sok) kacatot, meg fogjuk tudni oldani, hogy legyen a gyereknek is saját sarka, nekünk egy hálórész, étkező és dolgozó. Ebből jelenleg az utóbbi 3 áll rendelkezésre, gyerkőc egyelőre nem foglal sok helyet a lakásban :) Csak az lesz az ipari méretű szívás, ha a kölyki esetleg extrém rossz alvó lesz, és a közös szoba miatt senki nem fogja tudni kialudni magát - vagy az éjszakai alvás projektet amúgy is felejthetem? ;)
Hát ő egy tündérmókusfácán, de komolyan. Annyira kedves volt meg normális, és csak egy kicsit szúrt le, hogy hol a búbánatban voltam idáig :) Mondta, h sok kismamája szül a Péterfy-ben, és hogy nagyon jókat hallott róla, meg az egy stabil hely, nem fogják átszervezni meg meszüntetni megprivatizálni meg effélék.
Képzeljétek, Harry Pottert olvasok. Az első részt, először :) Egyelőre egy aranyos, vicces mesének tartom, de még nem érkezett meg a hátborzongatós katarzis...