Ahogy mondod! én még nem annyira rég (7éve) csináltam segédmotoros jogsit, emlékszek ezt írja a könyv: segédmotorkerékpárhoz oldalkocsi vagy bármiféle vontatmány NEM kapcsolható.
Tudnél segíteni, milyen dokumentáció kell egy nem Pannónia motorra való húzó engedélyezéséhez? Hol található a műszaki követelmény leírása? Van-e valami szokásjog a rögzitési pontok megválasztására?
Sziasztok, ha már van ez a topic, megosztom veletek is a nemrégiben vásárolt utánfutómat is.
Története: Pár hete a szomszéd városba motoroztam be barátnőmmel az Etz-vel, aztán egy idősebb úr jött oda hozzánk, hogy milyen szép ez a motor, hol lehet ilyet kapni? Beszélgettünk egy keveset, aztán mondta, hogy neki is van egy régi Pannóniája. Ígértek neki érte 40ezret, de nem tudja eladja-e. Amint mondta, eléggé rozsdás, de kompletten áll a fészerben a farakás alatt. Mondom, hát ha ómég menthető állapotban van, akkor az olyan reális ár érte. A végén kibökte az öreg, hogy van egy utánfutója is, és azt meg ingyen hozzáadja. Ekkor már jobban érdekelt a dolog. BArátnőm kérdezte, milyen típus, Motorkuli? Az öreg, meg, hogy az, az. No mondom aztán a forgalmi megvan-e hozzá? Megvan mind a kettőhöz, ilyet nem szoktam elszórni. Akkor menjük, nézzük meg! A motort sajnos nem láttam, mert a farakás takarta, de a Pillét már akkor megnéztem. Egy hét múlva felhívtam, és el is hoztam tőle a fogatot. Mindkettőhöz megvan a forgalmi, és rendszám is. Kaptem még egy pár zsir új (30 éves) orosz gumit is a padlásról, amik meg sincsenek öregedve. Ezenfelül hozzácsapott még egy pár lábvédő lemezt, egy csepel blokkot, és egy nagyfékdobos kereket is.