Réka következő hete is kuka, mert a Parmai 250 tornán indul. De neki legalább van annyi esze, hogy utána ITF60000 dollároson indul, ahol akár nyerhet is. És ezzel meg lehet majd a TOP100. Csak a budapesti 25000 dolláros győzelme kiesik, ami 60 pont. De idén nincs több megvédendő pontja. Simán meglehet a TOP100. És akkor főtábla a AO openen. Remélem meglesz. A verseny ahol indul. https://www.itftennis.com/en/tournament/w60-trnava/svk/2022/w-itf-svk-02a-2022/acceptance-list/
Most remélhetőleg megmutatják a lányok, hogy sokat léptek előre: a Rómain ebben a mezőnyben illene legalább 2-3 magyarnak bejutni a legjobb 8 közé, és egynek a döntőbe.
Most a Bicske volt a Fradi, szétküzdöttek, a Fradi meg lötyögött kedvenceddel Sigérrel együtt. A Bicskének ez olyan meccs volt, mint a Fradinak az EL. Tudom nem fogja megnyerni az Union Berlin a bajnokságot, de a Bundesligában elsők, az EL-ben meg 0 pontjuk, mert nem érdekli őket. Tehát a Fradi menetelése értéktelen, mert az EL, csak a nagy kluboknak teher. De ha megnyerik, egy fél játékost nem kapnak belőle. A női Fradi foci, és az egész NB1 mibe kerül? Amikor senkit sem érdekel. Itt az állás:https://adatbank.mlsz.hu/league/59/0/25539/5.html
Mi történt ma a női kézilabda csapatoddal? Ami 100 millió forintokba kerül, de semmi pénz nincs benne. https://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-bl-huszgolos-vereseget-szenvedett-a-ferencvaros-2914201 De mikor jön rá Kubatov, hogy Mekk Elek Gábor nem ért hozzá. Minden évben leég a Fradi a BL-be. Azonnal kirúgni ezt a bunkót, neki megy Ambrus Martinnak. Milyen "sportember" ez? És akkor nem beszélve a férfi kézilabda, vízilabda futsall hoki, torna, minek ennyi csapat egy klubnak. Münchenben is van a Bayerni München, aztán más semmi. Nem beszélve, Székesfehérvár, Kisvárdán legalább 2 NB1 csapat, és sorolhatnám városokat. Azzal nincs gondon, hogy van a körmendi kosárlabda csapat, és Körmendnek igazán építhettek volna egy minimum 6000 csarnokot, mert megérdemelnék, hogy Európai körülmények között szurkolhassanak a Körmendiek a csapatuknak. De erre nem volt pénz. Röhej. Abban tévedtem szerencsére, hogy Jani Réka nagyon jó lett. Ezt Lázár Janinak köszönhetjük. Ezt benézten, de nem hittem volna, hogy 32. évesen jut a csúcsra. Mert eddg nem kapott támogatást szerintem. Edző Erőnléti edző, stb. Egyébként fogalmad nincs a sportról. Nem vagyunk egy szinten!
Ok. Az érvet elfogadom. Sok igazság van benne amit írsz. De ha ez rossz nekünk, akkor ki kell lépni, és a markunkat viszont nem kell tartani. És akkor felesleges volt a rendszerváltás, mert Kötcsén nem hivatalos, de arról beszélt Viktor, hogy tud 2060-ig a Fidesz hatalmon maradni. Uniónak vannak előnyei, és sok hátránya. Én azt képviselem, ha Te mást elfogadom, hogy az Európai Unió országai, együtt jobban tud tárgyalni, mint egy kevesebb mint, 10 milliós ország. Mert ha volna Visegrádi 4-ek, akkor talán igaza volna Viktornak. De Viktor, már azokkal is összeveszet. Lásd Hofi Gézát, aki 2000-es években megmondta, hogy Viktor feltalálta a Visegrádi 1-ket: https://www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c&t=8s És ettől, hogy az Unió "egy" volna, senki sem vesztené el a Nemzeti identitását. A migráns kérdést is csak politikai okokból csinálja, mert szavazatokat szerez vele. Nem akarnak Magyarországon maradni. Hanem Nyugatra akarnának "átsétálni". Mert egy ismerősöm kint él angliában, és már annyira kevés a kamion sofőr, hogy ha nem lennének a bevándorlók, áruhiány lenne. Nálunk is ez lesz, se orvos, se tanár senki, mert néztem Viktor tusnádfürdői beszédét, és elkezdet igazat mondani, hogy mi sokkal többet adtunk a Nyugatnak, mint amennyit kaptunk, csak nem tett vesszőt, hogy én is elkergettem a fiatalokkat az országból. Ha kiklép Viktor az Unióból, amire jó sanszot adok, akkor Te azt mondod, hogy olyan országban akarsz élni, mint Kína, ahol egy teniszezőnő, eltűnt, és semmit nem tudunk róla. Van egy mondás a Demokráciánál nem találtak még fel jobbat. És ha Te azt írod, hogy az iszlám vallás lesz többségben, ezt elfogadom, nálunk meg a cigányok. Már a 13. kerületben is, annyian vannak mint az oroszok. Ilyenket nem mond, hogy a gyerekeinket, hogy neveljük, nem mondja meg kikkel éljünk, mert a migránsok 99,9999% nem marad az Unió leszegényebb országában. Ez Viktor totális agymosása. Lassan kihal az ország. De ő demográfiáról beszél. 12 éve nem emelt családi pótlékot, és a 3 gyerekeseknek adott 99000 Ft 2010 ben, sokkal többbet ért, azt is elinflálja, mert 12 év alatt 1 Ft-tal sem emelte. Egyben igaza van, hogy levitte a 16 évre az iskola kötelezettséget, mert annak semmi értelme, hogy a cigányok tönkre tegyék az órákat, ami még meg van tartva. Én levinném 14-re. Aki akar tanuljon cigány is, mert nagyon kevés százalékuk, integrálható a társadolomba, de ki nem zárja őket Viktor. Csak akik elvégzik az iskolát, nagy hányadul, elhagyja az országot. Az első negyedévben 19000 valahány gyerek született, és ez folyamatosan egyre roszabb. Tehát Viktor családpolitikája is, teljes kudarc. Nem beszélve róla, hogy százalékban egyre több cigány születik. De éljen Viktor, éljen Rákosi!!!!!!
Kettőnk közül neked kellene felébredni, mert leragadtál 1990-ben csak közben már 2022-öt írunk. Ez nem az az Unió amihez csatlakozni akartunk, mert ez egy teljesen antidemokratikus szervezet, ami a mostani állapotában amerikai érdekeket és még ki tudja milyen érdeket képvisel csak nem az európaiakét. Meg akarja mondani kikkel éljük, mit gondoljuk és hogy neveljük a gyerekeinket. Ahol ráaásul 20 év múlva az iszlám vallásúak kerülnek többségbe. Nem lenne baj, ha nem várnánk meg mi Brüsszel kitalálja, hogy innentől az iszlám vallás a kötelező.
Abban viszont tökéletesen igazad van, hogy nincs választás, mert a mostani helyet csak olyat kaphatsz amit már kilóra meg vettek külföldről és garantálható, hogy nem fogja érdekelni az ország sorsa.
Ilyen primitív bejegyzést még nem láttam ebben a topicban. Miért nem hagyod abba? Nem veszed észre, mennyire utál mindenki? Írogassál magadnak egy naplóba és olvasgasd!
Ok többet ilyen témát nem írok. Mondjuk abban teljesen igazad van, hogy az EU egy nagy fa... De most a 2/3 pénzt nem karják ideadni. Ez milyen döntés? Két döntést tudok elfogadni, vagy semit nem kapunk, vagy mindent. Mert az 33% százalékot az Unió döntése az én értelmezésemben az, hogy az el lehet lopni. Ez egy totális vicc döntés. Csak van egy rosszabb, ami szerintem be fog következni, hogy kilépünk az Uniból. És akkor Viktor egy olyan rendszert fog felépíteni, mint Lukasenka. Gázunk akkor lesz, csak az autóipar stb ki fog vonulni, mert ez az ársapka, nekem is jó, de teljesen a Marxista közgazdaság. És mindent államosítani akar, amivel 20 évig nem lesz baj, csak majd amikor leamortizálodnak ezek a cégek, nem fogja tudni az Állam korszerűsíteni a gyárakat, ami persze még itt marad. Lásd Vodafone, az a vicc hogy 2 cége vana Vodafonnak Magyarországon, és ők a veszteségeset vették meg 1 zsák pénzért. Ezt a rendszert egyszer már kipróbáltuk, a Szocializnust, hát nem jött be. És eddig volt Putyinnak szüksége Viktorra, de neki sem fog gázt adni, mert már Viktorra nincs szüksége. És ameddig Hodola Attila Energaiügyi Államtitkár volt, könyörgöt Viktornak, hogy ne egy lábon álljunk a gázzal. Csak kiszállt, mert látta, hogy csak a korrupcióról szól minden. Ángyán József is hitt neki, de 3 hónap alatt átlátta, hogy szétlopják a vidéket a Fideszesek. De még sorolhatám Pálinkás József stb. De ő Keletre ment. A Nyugatnak lesz gáza, csak most ez az ideológiájuk Viktoréknak, hogy a Nyugat haldoklik. Mintha a Tanú filmet néznném. Mekem nincs pártom, mert én konzervatív vagyok, meg kicsit Liberális. Egy kicsi esélye van a világnak, ha Putyint merénylettel kinyírják. Kicsi a sansz, de nem zárom ki. Egy pszichopata, akinek nincs vesztenivalója. Ez a 3. világháború, csak kevés fegyvert használnak.
U.I Gyurcsány valóban nem becsületesen szerezte a vagyonát, mert Pioska nyanya segített neki, de Viktor apukának, nagyobba vagyona, mint Fecónak. Ne beszéljünk Lölőről. És akkpr a Viktor média foglakozik a Fecó vagyonával. Röhögnöm kell, másban észre veszik a szálkát is, magukban a gerendát sem. Vicc ország lettünk, 20 év múlva Románia, sokkal fejletebb lesz mint mi. Pedig mi mekkora előnyben voltunk velük szemben. De elvesztegettünk, több mint 32 évet. Sőt még sokkal rosszabb a helyzet. Fiatalok elmennek,és ki fog halni az ország. De ha Te úgy érzed ez jó, majd talán egyszer a téli álmodból felébredsz. Csak már most késő,mert senki nem tudna rendet tennis az országban. Azaz game over.
De ez már nem vélemény, ahányszor elmondtad. Ez már propaganda. Ezek szerint akkor te meg brüsszeli ügynök vagy? Hagyjuk már a kategórizálást. Egyszerűen értelmezem is az eseményeket és nem csak az előítéleteke meg a propagandát nézem. Jellemző gondolkodás mód a liberálisokra, hogy szerintük az a demokráció, ahol csak az ő véleményük létezik és a többiek egyből nacionalisták, stb. Ezt inkább hívhatjuk vélemény diktatúrának, mint valós demokrációnak. Aki nem látja, hogy az EU nem az európaiak érdekében működik és kezd egyre inkább a KGST-re hasonlítani az vak.
Ennyit a politikáról. Innentől légy szíves csak női tenisszel kapcsolatban oszd meg itt a véleményed. A politikára bőven van más fórum. Köszi!
Szia! Mert egyelőre nincs rajta. Szar a BET365 is, de azon rajta van. Kívánom tiszta szívből, hogy nagyot tévedjek, de Réka le lesz ütve a pályáról. De a TOP százbe nagyot tévedtem, mert ha van pénze, elutazik salakos versenyekre év végéíg, és TOP 80 is lehet. Gyerünk Réka! De ma Piros Zsomborra kell rakni, simában, azt megtaláltam 2.4 az Unibeten,és hogy Zsombor nyer 2-0-ra. Remélem Réka nyer, de ma sima zakó lesz szerintem.
az jó pénz. anyámnak 58 ezer, talán most emelik valamennyit, úgy hogy az ágyból se tud felkelni. nagyon boldog lennék ha 150k lenne a nyugdíja és az unokával is tudna játszani.
Óriási Grat Rékának. De ez a magyar sport szégyene úgy érzem amit látok! Mert a Gyurcsány kormény leszarta a sportot az Orbán kormány meg ész nélkül nyomja apénzt a sportben. Csak olyan emberek ülnek ott, akik a korrupt rendszert fentartották. Szűcs Lajos talán ismerős, olyan volt mint a szarka. De jött Lázár János, egyik politikusért sem vagyok oda, mert azt mondta, mindenki annyit és amennyilye van, már bocsánat Édesanyám becsületesen Pedagógus volt. a nyugdíja 15000 FT kb. De rendet tett a Szövetségben, és gondolom Rékának is profi erőnléti edzője lett. És szegény múlt év végéíg 400000 dollárt keresett meg. Idén már 300000 dollár alatt lesz kicsivel, jövőre meg a 3 GS főtáblával minimum 500000 dollár lesz. Gyerünk Réka mendent bele, mert ha nem Magyarországra születsz, hanem Amerikában, vagy nás normális országba, már réges rég a TOP100 tagja volna.