Keresés

Részletes keresés

Baresi Boriska Creative Commons License 2007.05.22 0 0 357
 Majd ha azt adjak vissza amit a rebisz a szajukba adott....
Előzmény: Powersystem (352)
Baresi Boriska Creative Commons License 2007.05.22 0 0 356
 az jooooooooooooo! mikor, hol?
Előzmény: Törölt nick (349)
jancsika35 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 355
Namost én fideszes volnék, de akkor is azt gondolom, hogy megint átesnek a ló túlodalára. Ez már a szokásos kommunikációs hülyeség, tényleg nincs egyetlen értemes média szakembere a fidesznek?
Powersystem Creative Commons License 2007.05.22 0 0 354
:-) Utólag rájöttem hogy elég kétértelműre sikeredett főleg a topik témáját is figyelembe véve :-)
Előzmény: 33nev (353)
33nev Creative Commons License 2007.05.22 0 0 353
"A kdnp-sek azt mondják amit a fidesz a szájukba adott"

Bocs, de ez kizárt. Végülis hívő keresztényekről van szó! :-)
Előzmény: Powersystem (352)
Powersystem Creative Commons License 2007.05.22 0 0 352
A kdnp-sek azt mondják amit a fidesz a szájukba adott mellesleg csak egy bibircsók párt 0% támogatottsággal még annyira sem mérhető mint a szadesz pedig ez sem sok!
Előzmény: livia2003 (340)
Baresi Boriska Creative Commons License 2007.05.22 0 0 348

Elnezest, most estem ide, miröl is szol a törtenet?

A orbanyos es semjenes lanyok, a "terdre" felszolitas utan lerogyva

remelik a rebisz fiukat?

livia2003 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 347

Ezen már én is gondolkoztam, de azért nem látom tökegyformának őket. (Nem a duma érdekel, ennél egyszerűbb vagyok,  mindegyik volt hatalmon, az érdekel melyik alatt milyen volt az életszinvonalam és mennyire volt biztonságérzetem). Orbán vezet ilyen szempontból.

Pont emiatt általában ritkán adok hangot annak, hogy aki politikus abban én nem bizom, ezekben az időkben kifejezetten veszélyesnek találom, mert politikusokra sajnos szükség van, se a polgárháború, se az anarchia nem túl szimpi opció. Ezt javasolnám neked is végig gondolni. Aztán ha x év múlva kinövi magát egy új párt, egy új nemzedék, akkor realitás lesz talán a teljes replacement.

Előzmény: Törölt nick (344)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.22 0 0 346
Az anyagi, erkölcsi, szervezeti szempontból egyaránt lezüllesztett, szétzilált rendészeti, hivatali apparátust elérte a vég. Egyes képviselőinek korábban elképzelhetetlen köztörvényes bűncselekményei a teljes összeomlást hozzák el. Mindennek első számú oka és felelőse maga a miniszterelnök. Társfelelőse pedig volt üzlettársa, jelenlegi kancelláriaminisztere, az egész közigazgatás szakmai, személyi vezetője, Szilvásy György.

Együttesen kell távozniuk. Amennyiben ezt nem történik meg, Petrétei, Bene, Gergényi, Dobozi és Galambos menesztése csak újabb látszattevékenység. A folyamat nem zárul le, a káosz csak ezután bontakozik ki.

Kulcsár Anna, Magyar Nemzet
Előzmény: Törölt nick (344)
livia2003 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 345

Már tapasztaltam.:) Ősz óta sokat vagyok itt, hiába no, a remény hal meg utojára, mindig reménykedem, hogy azt látom, valaki tud valamit és ennek a bandának annyi. :)

"De gondold végég, hogy mennyi lehet a kútfőben annak, aki ezekután még mindig ezt az elmeroggyant gyurcsit védi...."

Végig gondoltam, annyira abszurd, hogy ennyire hülye emberek nem létezhetnek, igy arra jutottam, hogy valamiért érdekük azt mondani, amit mondanak. Vagy szeletke a tortából, vagy ennek igérete, esetleg kulimunka pénzért.

Előzmény: Törölt nick (343)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.22 0 0 344

ja, úgy kell az elmeroggyant gyurcsit támadni, hogy orbánt istenítsd! :-)

Orbán és Gyurcsány két (izé egy) sziámi iker! :-)

Flet0rbán!

Előzmény: Törölt nick (343)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.22 0 0 343
ez csak a kezdet. :))

orbánhívő, orbánzombi....istened az orbán, csápolós, a vadabbaknál magad hugyoztad össze a kossuth teret....de majd látod.

De gondold végég, hogy mennyi lehet a kútfőben annak, aki ezekután még mindig ezt az elmeroggyant gyurcsit védi....
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.22 0 0 342

"Hát bevallom a szélsőjobbot nem szivesen támogatnám"

:-)

livia2003 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 340

Érdekes ez a kategóriában gondolkodás. Ha valakinek nem tetszik ez a kormány akkor az biztosan Orbán-hivő.

Hát bevallom a szélsőjobbot nem szivesen támogatnám, nem az esetem. Igy vagyok a KDNP-vel is (bár őt még nem zárnám ki, tetszenek a mostani megnyilvánulásaik). Aztán ki marad még? MDF kizárva, attól a csajtól egy értelmes mondatot nem hallottam még, csak azzal van elfoglalva, hová is kéne állniuk.

Na igy lesz valaki vérhű jobbos. Hihetetlen milyen ostobák vagytok, de mondjuk annyira nem lep meg elnézve a hozzászólásaitok szintjét.

Előzmény: alto (336)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.22 0 0 339
Ahogy Kuncze mondta: ezeknek semmi nem elég drága.

Ezt a Kuncze mondta?
Nem fájdult meg szája?
Előzmény: alto (335)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.22 0 0 338

Másrészt meg nem kéne annyit morálozni, mert ha előveszel pár történelemkönyvet, viharos sebességgel rájössz, hogy a morál nem politikai kategória - akármit is mondjanak a széplelkek.

"Egy nemzetrõl szóló történeteknek nem pontos leírásoknak kell lenniük, hanem inkább kísérleteknek, hogy morális identitást hozzanak létre". Magyarország tudatáért csak akkor van értelme dolgoznunk, ha ez a tudat morális, az igazságosságra alapozott tudat lesz; hosszú távon semmi más nem lesz életképes. Ha egy ország "tudata" tehát alkotmánya és törvényessége nem az igazságosság elvein nyugszik, akkor annak nem lesz belsõ fenntartó ereje, és elõbb utóbb eluralkodik a káosz és az anarchia. Nem azon kellene vitatkoznunk, hogy milyen volt a múltunk, vagy mi rossz a múltunkban: habár mindennek a feltétele a helyes és végigvitt multfeldolgozás. Arról kellene beszélnünk, hogy milyen legyen az a történet, amelyet mi magunk hozunk létre, és amelyekrõl azt szeretnénk, hogy utódaink örömmel mesélhessenek gyermekeiknek. Olyan társadalomról, amelyben kevesebb az emberek által egymásnak okozott szenvedés, ahol a lehetõ legnagyobb tolerancia uralkodik, ahol a felfogások és életmódok lehetõ legnagyobb sokfélesége virágzik. Az ilyen társadalom még nem jött el, de hasonló módon gondolkodhatunk el róla, mint a moralitásról. A moralitás is olyan, hogy inkább a jövõ semmint a múlt kérdése. Aki a morált tekinti a legfontosabb cselekvési elvnek, az úgy érzi, moralitását még a jövõben kell kialakítani és nem már meglévõ dolog, amit õrizni kell."

Előzmény: alto (329)
alto Creative Commons License 2007.05.22 0 0 336
Kedves Lívia, a jobboldali toposzaid a legárulkodóbbak rád nézve.

Persze az vagy, aki lenni akarsz.
Előzmény: livia2003 (332)
alto Creative Commons License 2007.05.22 0 0 335
Nincs. Nincs szeglete a társadalmi létnek, amit ne abból a szempontból néznének: mennyit hoz a legközelebbi választáson?

Ahogy Kuncze mondta: ezeknek semmi nem elég drága. Valóban.
Előzmény: Törölt nick (330)
Fine Tune Creative Commons License 2007.05.22 0 0 334
Ez érdekes. A kis "Józsika" esete nem volt olyan régen. Igaz, ott a ballibek mellényúltak, nem csodálom, hogy nem jut az eszedbe.
livia2003 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 333

"Egy fikarcnyi jó ízlés, emberi érzés nincs bennük?"

Az csakis a bal sajátja, tudjuk.:) Ékesen prezentáljátok minden hozzászólásotokkal.:)

livia2003 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 332

Mikor értitek már meg, hogy ez nem a jobboldalról szól????!!!!

NEM VAGYOK JOBBOS! A szó hagyományos értelmében semmiképpen. Nem voltam szavazni, mert nem tudtam eldönteni kire szavazzak. Egykutyának láttam őket. De az öszödi beszéd majd aztán a szeptember-októberi események nálam is kiverték a biztositékot. Ha igy vesszük most jobbos vagyok, mert a bal a minősithetetlen húzásaival oda kényszeritett és ott is tart, ld. "reformok", az eü. szétcseszése, a minősithetetlen adónak becézett rablás, stb, stb, stb.

Előzmény: alto (323)
alto Creative Commons License 2007.05.22 0 0 329
"...Morális megfontolások nélkül nincs demokrácia, a morális megfontolások hiteles felmutatása pedig nem lehetséges a legelemibb társadalmi normák figyelmen kívül hagyásával..."

Csak már nehogy a Fidesz legyen az az alakulat, amelyik a morál fontosságára hívja fel a figyelmünket.

Másrészt meg nem kéne annyit morálozni, mert ha előveszel pár történelemkönyvet, viharos sebességgel rájössz, hogy a morál nem politikai kategória - akármit is mondjanak a széplelkek.
Előzmény: Egy szóra még (35)
livia2003 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 328
Látom, hogy semmiség, azért nem is erőltetitek, hogy normálisan ismertessétek a részleteket.:)
Előzmény: toloba (324)
livia2003 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 327

Nem vagyok a csöppöd és ha nem mai hir, akkor nem fogok utána nézni mert

Te vetetted fel, a Te dolgod lenne forrással szolgálni, vagy legalább elmesélni. Sejtelmesen én is bármit el tudok pötyögtetni, még azt is, hogy "baromi jó voltál tengap éjjel Tigrisem"

Előzmény: Törölt nick (322)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.22 0 0 326

Ne tűrd! Anyád is nő.

Előzmény: alto (323)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.22 0 0 325
Jó, humoros hsz-eid vannak. Igazi baloldali vagy.
Előzmény: madmanic (321)
toloba Creative Commons License 2007.05.22 0 0 324
Semmiség, csak egy kis orbáni brutalitás, nem is érdemel szót...
Előzmény: livia2003 (320)
alto Creative Commons License 2007.05.22 0 0 323
"...Gyurcsány Ferenc miniszterelnök őszödi beszéde az oka annak, hogy idáig fajultak a dolgok Magyarországon..."

Hát igen. Ha nem lett volna az az őszödi beszéd, a jobboldal szépen tudomásul veszi, hogy másodszor is megbukott. Orbán visszamegy Tokaj szőlővesszeinek körébe és szövetséget köt e peronoszpórával. Gálné pedig nem mond ilyen elmés baromságokat, mint ez.

Ugyan, kedves Gálné, miért nem vallja be, hogy megpróbálnak pár bőrt lehúzni erről a rókáról is? Ennyi az egész, a többi csak parasztvakítás.
Előzmény: Egy szóra még (-)
madmanic Creative Commons License 2007.05.22 0 0 321
A fidesz és a kdnp női képviselői a laktanya előtt hangosan kiabálják, hogy minket is!!! minket is!!!
livia2003 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 320
Ez mi volt?
Előzmény: Törölt nick (317)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!