Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
aatikaa ! Szerintem a kijelző ment galyra, nekem is volt már ilyen problémám és ez nem ROM frissítéssel orvosolható. Nekem többe került mintha kidobtam volna, de az ember mégsem tesz olyant.
Szóval hiába látod a PCden a navi belsejét, az a kijelző hibából fakad, azt kell orvosolni.
primo és c720? ott vmi nem stimmel. nem kompatibilis a kettő.
javaslom, hogy ne nagyon tegyetek fel illegális dolgokkal kapcsolatos kérdéseket, mert tudtommal a szoftverrendőrség az elmúlt időkben figyeli ezeket és könnyen bajba kerülhetsz. csak egy tanács volt...
beszéltem a nbookszervizzel és azt mondták, hogy a tápfeszt szabályzó ic szált el ami nettó 12-13 ezer forintomba fog fájni. :( hát sajna akkor ez lesz vagy csak töltőről lesz használva.
A hálózati töltővel legalább tudok matatni a menüjében, de feltöltés után ahogy kihúzom 100%-ról leugrik 0-ra és kikapcsol, pedig új aksit raktam bele.
Hozzá jutottam egy mio c520 hoz.Szép és jó állapotban van fólia a képernyőn újszerü tartozékokkal.
Csak egy bibi van nem kapcsol be. Csak a fekete képernyő, semmi hanghatás ledek villoganak zöld/sárga ,kék.Be is kapcsol a számitógép szerint ha össze van kötve usbvel,megjelenik a belső memoria tartalma meg a kártyáé is ha van benne.
Mit lehetne vele kezdeni? Egy rom frissités használna? Honnan tudnám leszedni?
Lenne egy mio c520-as készülékem, a problémám a következő lenne bekapcsolás után kb. 3 sec múlva kikapcsol. Ha rádugom usb-vel a pc-re bejön a számítógépes kacsolat képernyő és akkor nem tudok a készüléken csinálni semmit, miután lehúzom róla az usb-t kiírja, hogy akksi feszültség alacsony és kikapcsol. Raktam bele már új akksit is és azzal is ezt csinálja.
A firmware ami van benne a következő: R02+3+9911+1018
1. Nem vagyok hivatalos viszonteladó (már jó ideje)
2. Szerintem a vásárlás helyén kellene reklamálni, ha már azt ígérték, amit...
3. Igen tudok segíteni, tudok rá újabb szoftvert adni, mint a jelenlegi, azonban az "új" szoftver rosszabb lesz térképileg...
Egy jó tanács: ha úgy érzed átvertek csapj az asztalra. Mert a kereskedőnek aki eladta neked ezt a készüléket TUDNIA kellett, hogy nincs rá (és nem is lesz) a MioMap V3 (vagy V3.3)-hoz térképfrissítés.
A kész felületek már nem érhetőek el, de ha valóban buherálni akarsz és érteni is, hogy mit miért és hogyan lehet buherálni, akkor javaslom az elolvasást és a kapcsolódó linkekét is.
Most arra gondolsz, hogy az aki éhes az nyugodtan lopjon kiflit? vagy arra, hogy ha ellopják az autódat, akkor lopsz magadnak másikat?
Vagy miért nem lopás a lopás? Vagy csak a kicsi illetve a kényszerből elkövetett nem az??
A helyedben visszavinném a vásárlás helyére és amennyiben nem veszik vissza (feltételezve, hogy bizonyítani tudod, hogy azt mondták frissíthető - ezt nem hiszem) akkor fogyasztóvédelem.
Persze megértem én, hogy könnyebb a warez, meg a hack... (mindamellett, hogy ez az "olyan ROM van rajta" ergy hülye hozzá nem értő boltos duma) de akkor ne csodálkozzunk már, hogy nincs térképfrissítés. (Más politikai részekbe most ne menjünk bele).
Mes'leg mennyit is adtál ki egy TUDOTTAN nem frissíthető Mio készülékért 2010 év végén?
Hmmm... neked valaki frissítést ígért a készülékhez a vásárlásnál? Vagy ígért bármit is?? Ha igen, akkor nyomás az üzlet, pénz vissza (nem a 220 volt volt?) ha nem adják fogyasztóvédelem. Utóbbi esetben tudok segíteni.
De szerintem csak arról lehetett szó, hogy hallomásból ismerted a Mio márkát, bementél az üzletbe és vettél egyet. Arról pedig valljuk be nem a kereskedő tehet, hogy ha a vevő nem ért ahhoz, amit vesz. Ezt kérted, ezt kaptad...
....de tényleg érdekelne a vásárlás története, mert el nem tudom képzelni, hogy 210 év végén, vagy 2011-ben BÁRKI egy Mio Cx20-at vegyen újonnan, dobozban a MioMap szoftver miatt.
Természetesen nem, csak érdekelnek a mio határai. Találtam pna-ra skint amiben az igo-n kívűl van tomtom, garmin, next, navigon, magellán programikon és kíváncsi vagyok meddig lehet bővíteni. Működhet-e win-en symbian?
Azért magánban én is elmondanám, hogy mi erről a nem publikus véleményem. más kérdés, hogy hivatalos viszonteladóként MINEK KELL LENNIE a véleményemnek.
Mivel ugye én nem egy arc nélküli nick mögé bújva osztom az észt másoknak. (nem félreérteni ezt a mondatot)