Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31935
Támogatom.
Sajnos megoldást nem tudok, nem vagyok szakember.
Nekem is csak a levelezőlista jutott eddig eszembe, de valamiféle fórumszoft jobb lenne. Hozzáértő férjek/partnerek??
Előzmény: csipiketörp (31915)
Éloin Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31934

N. ügynöknő tegnap megtanult sikítozni:) Azóta abba sem hagyta. Itt sikkantgat magának, élvezi a hangját:)) Meg kell zabálni:-)

Vettünk úszópelust neki, még ebben a hónapban elmennénk pancsolni. Eléggé bizalmatlan vagyok az úszópelussal, nem hiszem el, hogy bent tartja a trutyit, de gondolom fel vannak készülve a "balesetekre".

::maze:: Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31933
vagy levelezőlista
szisszi Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31932

Nándi méreteihez gratula! :)

Lizzivel is voltak ilyen gondok régebben gyakran, mostanában ritkábban már (kopp-kopp). Én is azt mondtam akkor, hogy mire csukódna le a szeme, mintha valaki mondaná neki: Nehogy elaludj, még valamiről lemaradsz! :DDD Az vált be nála, hogy beteszem a kiságyába, amikor látom, hogy már álmosodik, odateszem mellé az egyik pólómat, odabújik hozzá, megkapja a cumiját, és így szépen el tud szundizni :)

Előzmény: dusica1 (31924)
szisszi Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31931

medveme: aztaaaa, micsoda szép méretek! Gratula :)))

Audrey: de helyesek a fiúk! És Zsombor is milyen szépen pufisodik :) Nagyon édesek, és milyen ügyesek a tornán! Minden elismerésem a tiétek, milyen szépen nevelgetitek őket :)))) Jó látni :)

Nikolbaba: mandula :(((((((( jobbulást!

femonik: éjszakai élmény :((( Kolos még mindig alszik :)))))

szisszi Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31930
Jaj, de szépen írtad Csipiketörp. Egyetértek. Én is így érzem. Keressünk megoldást, lányok! Esetleg, aki jártasabb ilyen dolgokban, küldje el körmailben az ötletét. Ne itt írjuk le. Sztem.
szisszi Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31929
Csodaszép méretek! :)
Előzmény: csipiketörp (31925)
szisszi Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31928

strawberry: szívemből szóltál :) ugyanezért vagyunk rokonlelkek, mi is tartjuk a hagyományokat, ezért is kedvelem mónika hsz-eit én is.

Örülök, hogy ízlenek az új ízek a lányoknak. Na jó: Adél úrinősen fogadja ezeket, látom. Lola meg igazi hedonistának látszik: szeret jókat enni :))))))) Jajj, de kíváncsi vagyok már rátok, meg Csacskamacsékra is. Várjuk a talit.

mónika: nagyon köszönjük párodnak és fiadnak a gesztust :)))) Nagyon jólesett.

Lizzitől és tőlem nagy puszik mennek fénypostával :))))

guccica: nem semmi, mennyit vagy ébren! Meddig fogod így bírni? Vigyázz magadra, nehogy kimerülj.

tire: köszönjük :) Zs. ügynök micsoda kiskrapek! Erős, ügyes, izmos, kíváncsi,

érdeklődő. Csodaklassz manó :))))

Kérdés: rota oltás után Zs-nek nem volt pocakfájása? Nem jött nehezebben a kaki, böfi?

Előzmény: strawberry05 (31927)
strawberry05 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31927

Ezt nagyon jól írtad!!! Remélem nekem is lesz majd fiam, akit erre (is) megtaníthatok!!!!

Móniéknál is pl. látszik a család, és a hagyományok tisztelete, ezért is kedvelem annyira a hozzászólásait.

Előzmény: dusica1 (31924)
szisszi Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31926
Köszönöm szépen :))) Nagyon aranyos vagy :)
Előzmény: Törölt nick (31846)
csipiketörp Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31925
Nőnapi virágot köszönöm szépen én is. :o)

Kicsilányom pénteki mérés alapján: 6060 gramm és 62 centi.
Előzmény: fnémonika (31922)
dusica1 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31924

Móni, én is nagyon köszönöm a virágot, igen jólesett a gesztus. Úgy látom, egyre ritkább, a tegnapi vendégségben az 5 férfi közül egyedül a párom hozott virágot minden nőnek (pedig idősebb férfiak voltak, plusz sógor). Látni kellett volna, a nőknek mennyire jólesett a dolog. Ahogy Te is csinálod, az anyák dolga megtanítani erre is a kisfiúkat. Már aki szereti ezt ünnepelni. Én igen. Nem azért, mert egy nő attól jobb, vagy több, mert nő, hanem mert egyre inkább mosódnak el a határok a nemek között, minden egyre zűrzavarosabb ilyen tekintetben, és a hagyomány ápolása talán picit rendezi ezeket a dolgokat. Huhh, ez most elég hosszú lett, bocs!

És légyszi, írd már be, a nagyfiam 6800(!) g és 65 cm. Köszönöm!

Előzmény: fnémonika (31922)
dusica1 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31923
Ne aggódj, mindenhol hangsúlyozzák, hogy a megfelelő mennyiségű kajcsi mellett a sok alvás is nagyon fontos a babáknak. Ugyanúgy kell a fejlődéshez. Mit nem adnék, ha gyerek olyan mormota lenne, mint egy hónapja!!! Tegnap még párom egyik nagyon aranyos rokona is próbálta elaltatni, és ugyanarra jutott, mint én (anélkül, hogy mondtam volna), hogy ez a gyerek valósággal küzd az alvás ellen. Már épp hunyná le a szemét, amikor kipattan, és a sírba visz!:)))
Előzmény: jasbal (31917)
fnémonika Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31922
Szép napot mindenkinek:) Fiúknak az üzenet továbbitva, üzenik: szívesen:)
jasbal Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31921

Zsombor gyönyörű és a képek is!!! Tényleg hasonlít rád :)

Nekem is egyre többen mondják, hogy M kezd rám is hasonlítani :))))) Ennek örülök, mert imádom az apját, de belőlem is legyen benne valami :)) Ne csak a füle :)

Előzmény: tire (31856)
jasbal Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31920
Teljesen gyalog :) Azt a fél perces sírást leszámítva nagyon jó volt :) Szerencsére sejtettük az okát. Büfiztettük és béke volt utána :) [bár kicsit pánikoltunk, hogy most mi lesz, mert "messze" voltunk az otthontól]
Előzmény: guccica (31905)
jasbal Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31919
Szerintem nem. Csacskamacs is járt már így és nem lett semmi baj
Előzmény: manaba (31907)
jasbal Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31918
Audrey, gyönyörűek és milyen nagyok a fiúk! Örülök, hogy bejelentkeztél :))
Előzmény: audrey_75 (31909)
jasbal Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31917

Jó reggelt!

Dusica, Nándi tanul, ügyesedik addig is amíg nem alszik. Én néha "aggódom", hogy a mormotám kis butus lesz :) Ez nem igazi aggódás, inkább csak elgondolkodtat...

Előzmény: dusica1 (31914)
tire Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31916

Sziasztok Csajok,

Éloin,

a pépet mi csakis kanállal esszük :-) Ma kapott először Zs burgonyás almát (vagy almás burgonyát). Először látni kellett volna az arcát, az a fintor :-) De utána benyomott 1/3 üveggel :-) Reggel meg már péppel indítottuk a napot, mert a tápszer nem kellett neki.

Móni,

nagyon köszi a fiúknak a köszöntést, igazán kedvesek vagytok :-)

Femonik,

az éjszakai "élményt" sajnálom :-(

Nikolbaba,

jobbulást, remélem, már javulsz!

Medveme,

Andris méreteihez hatalmas gratula! Képeeeeeet is kérünk!!!!

Audrey,

örülök, hogy írtál! Szuper hírek! És a fiúk gyönyörűek :-) Mekkora most a súlyuk? És szerintem is nagyon hasonlítanak egymásra!

Éloin, Dusica,

igen, egyre többen mondják, hogy hasonlít rám a fiam. Érdekes, mert születése után tiszta apukája volt. Most már én is látok benne néhány vonást belőlem.

csipiketörp Creative Commons License 2008.03.08 0 0 31915
Lányok, én igazán nem akarok lázítani, de ha ennyi topictárs rosszul érzi magát adott személytől, klubtopikká meg nem válhatunk, akkor nem lenne érdemes megfontolni, hogy máshol folytassuk tovább az élmények megosztását? Konkrét ötletem nincs, de biztos megoldható jelszavas, vagy meghívós fórumszerűség is a mai világban. Akkor azon se kéne dilemmázni az aggódóknak, hogy egy-egy közzétett kép vagy adat vajon illetéktelen, rossz szándékkal megáldott emberek szeme elé kerül-e.

Mert az úgy hosszútávon baromira nem lesz jó, hogy hol anyázásba fordul itt az egész, hol csak rosszkedvbe, mert így egyre többen nem fognak hozzászólni azok közül, akit igenis szívesen olvasunk mindannyian. Márpedig "együtt" voltunk babavárók, nem kéne technikai okok miatt elveszíteni egymásra a rálátást, a kontaktust.

Én nem C. miatt nem írok, egyrészt velem nem kötekedett tán sose, másrészt rólam úgyis leperegne, túl régen netezek én már ahhoz, hogy olyan meg tudjon bántani, akit nem ismerek személyesen, vagy legalábbis virtuális tekintetben mélyebben. :o) De ha ez többeteknek ekkora lelki gondot okoz, akkor találjunk ki valamit és lépjünk a tettek mezejére!

puszi Nektek és a Babócáknak is :o)
dusica1 Creative Commons License 2008.03.08 0 0 31914

Jasbal, nagyon irigyellek az az alvó cuki Emmád miatt. N. ma szinte SEMMIT NEM ALUDT egész nap, és baromi hosszú bőgés után aludt el végre most este. Szörnyű!

Előzmény: jasbal (31888)
dusica1 Creative Commons License 2008.03.08 0 0 31913
Manaba, az én fiam is állandóan ajjázik, és én is "anyának" hallom!:))) Nála mondjuk a nyűglődés kezdődik ezzel.
Előzmény: manaba (31868)
dusica1 Creative Commons License 2008.03.08 0 0 31912
Hú, de rossz lehetett,az ilyenektől én is betojok. Rendes a párod, egyre kevesebb az ilyen ember. Az én férjem dettó ilyen, még a részeg biciklist is összeszedi az árokból, és haza akarja vinni a kocsinkkal. Szerencsére nem volt hajlandó hazamenni:)))
Előzmény: femonik (31867)
dusica1 Creative Commons License 2008.03.08 0 0 31911
Nagyon édes kis husibabák lettek, és hogy hasonlítanak egymásra!!! Ti hogy bírjátok a gyűrődést???
Előzmény: audrey_75 (31909)
dusica1 Creative Commons License 2008.03.08 0 0 31910

Ezek a kíváncsi, csodálkozó szemek! Na és ez a kemény has és nyak izom! :-)))

Annyiszor elgondolkodtam, hogy valjon én meddig bírnám ebben a tartásban. Szerintem 1 percnél tovább nem..

Ugyanezen gondolkodtam múltkor, amikor N. mellett feküdtem a szőnyegen és egy idő után marha kényelmetlen volt. Simán elvárjuk tőlük, hogy hason kinyomják azt az aránytalanul nagy fejüket, és még érezzék is jól magukat közben.

Tire, Ezek nagyon jó képek Zsomborról, annyira szép a kis pofija. És nekem úgy tűnik, hasonlít Rád. Mások is mondják???

Előzmény: guccica (31863)
audrey_75 Creative Commons License 2008.03.08 0 0 31909

Sziasztok!

Most van kis időm, de visszaolvasni megint nincs időm, de sajnos C.-ig eljutottam...

Nem lehetne, hogy ne jöjjön erre a fórumra, mert csak zavar, de azt nagyon!!!!

Dévény Anna fél torna: Nagyon tetszett!!! Beutaló kell hozzá, mert itt a mi városunkban a kórház fizioterápeutái végzik, akik kifejezetten kisbabákkal foglalkoznak, így tehát ingyenes! Csabit már végig is tornáztatták, és sajnos ő az, akinek a legjobban szüksége van a tornára, míg a másik két fiamnak kevesebbet kell majd járnia. A gyógytornászunk annyit mondott, hogy egyik fiú sincs nagy gondban, de mindegyikőjük feje (nyaktartása) tart valamerre (vagy jobbra, vagy balra), és ezt célszerű helyretenni, illetve Csabi izmai vannak a legjobban letapadva, amit egy kis masszírozással meg is mutattak, hogy mennyire! De MÁR (1xfél óra után!!!) látok egy kis változást!!! (hason eddig nem igazán szerette emelni a fejét, most meg gyönyörűen kitartja, még ha csak kis ideig is!) Minden szerdán fogunk járni, a torna fél óra/gyerek, és egyszerre 2 gyógytornász foglalkozik velük!

Szóval, én mindenkinek csak ajánlani tudom, engem meggyőzött:)))

Arról nem beszélve, hogy Zsombor végig nagyon figyelt, mosolygott, Lackó is figyelt, Csabi azért sírt néha, mert a kezét gyömöszkölte volna a szájába, de néha sajna ki kellett venni:))

Tegnap voltak kereken 4 hónaposak, rettenetesen gyorsan telik az idő:))) Olyan nagyok már:)))

Éjszaka egyre többet alszanak, Csabi és Lackó már át-át alusszák az éjszakát, Zsombor egyszer, de egyre később kel fel enni! A kicsire is már a 62-es rucikat kell, hogy adjam, mert nő mint a gomba:)))

Megpróbálok pár képet is feltenni (ma délután készültek), fogadjátok sok szeretettel,

Puszi, Audrey

Csabi

Lackó

Zsombor

audrey_75 Creative Commons License 2008.03.08 0 0 31908

Szia!

Igen, mi a 2-hós oltással adattuk az elsőt, most jön majd a második, így 2 szurit kapnak ilyenkor, egyet a jobb, másikat a bal combba, nálunk tök jól viselik:))

Üdv, Audrey

Zsombor naggggyon tünemény:)))

Előzmény: tire (31857)
manaba Creative Commons License 2008.03.08 0 0 31907
Lehet attól valami baja a babának, ha sebes mellbimbóval szoptatom, és esetleg egy kis vért is nyel???
guccica Creative Commons License 2008.03.08 0 0 31906
Holnap mi úgy néz ki anyóspajtiékhoz megyünk. Nem vagyok oda a programért, de legalább nem itthon szenvedünk Tomival. Utazva sokkal könnyebb Vele.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!