Nem gáz a videó. Sokan igénylik is. Másrészt rámutat arra, hogy a Nikon is komolyan veszi a PR-t, amivel eddig sokan csak a Canont "vádolták". Ma már ilyen fogások nélkül nehéz eladni valamit. Még akkor is, ha jó a termék.
Kijott az 50D. Ok. Most olvastam a D90-rol az USA Today-ben. Kicsit gaz, hogy videot is lehet felvenni vele! Bar tuti hasznos dolog lesz egyes esetekben. Annyi funkcio van mar a gepekben, hogy a lenyeg elsikkadni latszik a sok csillivilli dolog kozott. olyan ez, mint a tulcicomazott no. mindegy mi van rajta, a lenyeg ugyanaz. (elnezest a holgyektol) a fejleszteseket az inspiralja, hogy 25% tobb DSLR-t adtak el iden, mint az elmult evben. 2.5 milliot az osszesen eladott 40 millio fenykepezogepbol.
Én is sokat pofázok. :) De fényképezek is, az utóbbi időben ismét egyre többet. Németországból 296 képet hoztam haza, 210 túlélte a válogatást. Ez számomra azt jelzi, hogy akármi szart már nem fotózok le, másrészt igyekszem jókat lőni.
Egyszerű kíváncsiság. Elolvasgatjuk, hogy mit tudnak az újak, aztán fényképezünk tovább a régivel. Az én gépem 3 éves. Egyáltalán nem kötelező még lecserélni.
Inkább az esetleges márkaváltás az, ami nekem fejtörést okoz.
Pont ezert sokallom, D700+Grip nagyon ott van arban mint a D3, ami fogasra nekem komfortosabb, az akkuja+annak a toltoje se ket filler ha kulon veszi az ember.
Egyszerűen nem értem ezt a bejelentések körüli görcsöléseket. Egyik legrégebbi, sokat foglalkoztatott kolléga mondta délelőtt, hogy kétszer cseréltette már (mindkétszer jóval a 100 ezer expó fölötti) zárat a gépében, utoljára 80 eFtért. Mondom, mutasd már, milyen váz ez, amelyiktől ennyire nem akarsz szabadulni, inkább a zárat cseréltet... Megmutatta: C. 10D:)
Itthon eléggé elterjedt, hogy aug. 25-én az 5D utódot konferálják be. Jóformán biztosak voltunk benne.
Azért sürgetné y3k is, mert annak a bevezető ára talán lejjebb szorítja a D700-ét. A hazai hivatalos forgalmazók ugyanis nem engednek a bttó 600 e ft-ból.