Hát nem titok,hogy ki vagy!De aligha hiszem,hogy ezzel összeroppantjuk a lelkivilágukat.Legfeljebb majd odafigyelsz,hogy milyen vonatszámban milyen tempóban mész.:-))Ha valaki nem tetszik,az mindig ezzel szokott bukni.:-))
Gondolod több szemetes esetén nem így csinálnák? 8-as tartalékon nem győztem kidobálni a (reklám) "kalocsai pulykafaltok sütve,mikróban melegíthető", "orbit professional" és egyéb vámmentes :-) termékek dobozait.
Az a baj,ilyen szempontból túl sokan vagyunk ott,tehát ilyenek láttán több mocskolódó is lenne.Ami nem érdekelne,de semmi kedvem egy elültetett fát másnapra szanaszét tiporva látni.Nyárfát ne is,mert mire a rácsokat kifúvatjátok,úgy fogtok kinézni mint a hóember.De nézd meg a széntér helye is hogy néz ki.Akinek illetékessége lenne,úgy van vele,hogy így is megy a vasút.Dombóvár például miért tud civilizáltan kinézni?
Húúú... egy két ötletem van: a dízelszínt kívülről ki lehetne kicsit "kupálni". Ablakkeretek, vakolatszínezés stb.
Valamint a a sorompó elött van egy rész( egy kis épület elötti terület) ami tele van virággal,az nagyon szép tavasszal,nyáron. Ezekből szerintem lehetne valahova a kút környékére, telepíteni, szerintem feldobná azt a középső részt.
Ezen alkatrészek valószínű a remotra bement gépek motorjaiból vannak(gondolom kiválogatják amit még lehet használni),mivel ezeket a jármű jav.értékesítik(ezt beszámítják a remot árába)itt sem tekintenek el a bevételtől.Valószínű ócskavas árába számolnak,de ingyen biztos nem adják,ha igen az csoda lenne.
A lentebbi hsz-ből is látszik hogy 2 régit ki kellene még váltani, hogy a régi csak tartaléknak legyen. Mert szerintem a régi és az új egyszerre való üzemeltetése csak nyűg a gépészetnek. De Miskolcra akkor is kevés az 1 remot!
Azért annyia nem kell parázni, tavaly óta van a Bobókon Webasto légbefúvásos kiegészítő fűtés. Én a tavalyi telet ezeken a gépeken húztam ki, és nem volt olyan vészes...