A "Sereg" elvitt Kazakhstanba. Nem a legszebb részére. Utólag-ultra volt- 3 hétig föztem egy dandárnak, Huszonévesen. Sokat segitett, hogy jó legyek a szakmámban-szívás volt. Elvittek viszont Leningrádba, Láttam a Mamamja Kurgant, És Zajcev puskáját.
Szegény pára Bajkonur területén esett kútba, így a helyi tűzoltók* szedték ki nem épp űrtechnika segítségével. A jelentés szerint a kétpupú kicsit kifújta magát majd büszkén elkocogott.
*Officiálisan: Oroszországi Föderáció Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma 70. Szövetségi Határőr Szolgálat Különleges Igazgatósága 2. Speciális műszaki mentő egysége.
Simkentben történt vala, hogy egy jóképeségű előbb kidöntött egy rendőrlámpát, majd úgy érezte ez még kevés lesz és akkurátusan beletolatott egy Toyotába.
Mindezt jogsi nélkül.
Az alkoholvizsgálat után előadta az ultimate védekezést, hogy ő csak kumiszt ivott.
Köszönöm a híreket. Örülök, hogy egy nyolcadik helyet elcsíptünk, kleine Fische, gute Fishe.
Alex Vinokurov nagyon hasonlít a képen az apjára, igy festett Vino, amikor még kétezerháromban Beloki összetörte magát miatta.
A gyevuskáknak sok szerencsét, jó egészséget kívánok!
Csodálatos dolog, hogy a Garmin túlélte a főtermékének kimúlását. Valamikor a főtermékük az autóba való GPS készülék volt, amit teljesen kiszorítottak az okostelefonok. A Garmin azonban egy csomó GPS jelolvasást végző hiper-szuper készüléket gyárt. Azt még a fogyókúrás FB csoportban hallottam, hogy a legmenőbb dolog a garmin okosóra, jó drága is.