Vállalom családi házak takarítását. Pipere takarítás, nagy takarítás, rendszeres vagy alkalmi, mosás, vasalás, ablakpucolás, minden amire egy háztartásban szükség van. Munkámra és önmagamra igényes vagyok, megbízható, precíz. Ápolt, igényes megjelenésű, rugalmas, nyitott vagyok minden lehetőségre. Tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem. Nem dohányzom, házi állat nem probléma. Még van szabad időpontom. A XV. kerületben lakom, így vállalok munkát még a XIII., IV, XIV, XVI, VI.kerületekben. Bérigény megegyezés alapján, lehet órabér vagy fix összeg. Emellett gyermekfelügyelet sem probléma. Tapasztalattal rendelkezem!
Ha felkeltettem érdeklődését kérem keressen bizalommal az alábbi címen: szdorika621@icloud.com
Igényes, megbízható nő vagyok. Lakás, iroda, rendelő takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Alkalmanként min. 4 órát vállalok, hétvégén is dolgozom.
Ha alapos, precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom a jelentkezését:lakastakarito@freemail.hu
Napi-heti rendszerességű irodák,Színházak,üzletek,illetve más intézmények takarítását vállaljuk Budapesten.Rólunk amit tudni lehet,hogy pontosak,megbízhatóak,referenciával rendelkező cég vagyunk.Kedvezményes Áron dolgozunk Számlaképesen.
A takarításon kívül szívesen segítek bevásárlásban, főzésben, vasalásban is.
Kizárólag igényes, kulturált munkaadót keresek, akinél hosszú távon dolgozhatok.
Amennyiben elfoglalt, rám bízhat postai, hivatali ügyintézést vagy adminisztrációs feladatokat is, mert ilyen irányú tapasztalatom is van. Megbízható vagyok, referenciával rendelkezem.
Egy héten több alkalom is szóba jöhet. Az órabérem 2000 Ft.
Igényes, megbízható nő vagyok. Lakás, iroda, rendelő takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Alkalmanként min. 4 órát vállalok, hétvégén is dolgozom.
Ha alapos, precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom a levelét:lakastakarito@freemail.hu
Napi-heti rendszerességű irodák,Színházak,üzletek,bankok,illetve más intézmények takarítását vállaljuk Budapesten.Rólunk amit tudni lehet,hogy pontosak,megbízhatóak,referenciával rendelkező cég vagyunk.Kedvezményes Áron dolgozunk Számlaképesen.
Igényes, megbízható nő vagyok. Lakás, iroda vagy rendelő takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Alkalmanként min. 4 órát vállalok, hétvégén is dolgozom.
Ha alapos, precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom a levelét:lakastakarito@freemail.hu
Takarító párt keresek / házaspárok, anya - lánya, stb /, akik együtt jól összehangoltan tudnak dolgozni. Erkölcsileg megbízhatóak, precíz, tiszta munkát végeznek, minden munkanapon hajlandóak a hajnali / 4.30 - 7-30 / munkavégzésre, munkájukra igényesek. Hosszútávú munka augusztustól.