Azt hiszem nem tévedek amikor azt mondom, hogy minden MAFSZ egyesület sportvezetője, edzője, játékosa tudja azt,
hogy 2009. május 30-án, a Győr Sharks részvételével az első hivatalos Európai Kupa (EFAF Challenge Cup) sorozat Magyarországi mérkőzése kerül megrendezésre.
Jelen levelem alapján kérek minden MAFSZ egyesületi vezetőt, edzőt, hogy amennyiben lehetséges egyesületét képviseljék sportolóikkal,
illetve Ők maguk személyesen is jelenjenek meg ezen a mérkőzésen. Köszönöm!
Ezzel jelezzük mind a hazai közönségnek, mind az EFAF vezetésének, tagjainak, hogy a mi sportágunkban Magyarországon megvan az összetartás, összetartozás.
Ezt nagyon jól kifejezné, ha mindazok a MAFSZ csapatok akik nem játszanak május 30-án (szombaton) mérkőzést, a saját csapat mezükben jelennének meg Győrben.
Korábban a Győr Sharks vezetése levélben jelezte mindenkinek, hogy a MAFSZ sportolók, egyesületi vezetők 50%-os kedvezményes jeggyel tudnak a stadionba bemenni a mérkőzésre, amely a jelenleg is, és szombaton a helyszínen számukra biztosított.
Emberek! Roli küldött erről levelet, de minél előbb kellene nekem válasz arra, hogy ki tud holnap részt venni egy bemutatón délelőtt. Az Erzsébeti Sportgálán kell 9-15.00 között részt vennünk, bemutatókat tartani, és segíteni megismertetni a sportot az érdeklődőkkel.
Összesen legalább 15 ember kellene nekem, így várjuk a jelentkezőket. Akinek szüksége van rá, tudunk kikérőt adni a suliból (már csak utólag persze). Felszerelésben kellene jönni, a pálya füves.
Jelentkezni a Rolandnál (06-20-513-20-04) vagy nálam (06-30-20-555-32) lehet, az sem baj, ha jóval többen vagyunk, mint 15. Hely lesz, hangulat lesz, legfeljebb játszunk egy kicsit :)
Én pedig a következő emberektől kérném, hogy rendezzék a póló tartozásukat. Már majd egy hónapja elvittétek. Kiss Balázs C2 Morvai Balázs C2 Bihari Zoltán C3 Sarkadi Róbert C3 Dávid Zsombor C3
ez pedig azért, hogy tudjátok, elismert sportolóként miért is olyan nehéz levakarni a szebbnél szebb csajokat...Chéf bácsi már csak tudja :-DDD http://kepfeltoltes.hu/view/090527/sef_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kérnék Mindenkit, hogy akinek bármilyen tartozása van - tagdíj, lízing, sportszár,...az hozza edzésre. A Robi fogja edzés végén az edzőkkel összeszedni a pénzt, kivétel nélkül! Kifogás nincs, csak fizetés!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Péter
ui: Sportszárból is van még készlet, arra lehet jelentkezni (500 Ft/ db), illetve van 2 db eladó komplett szerelés (sisak, vállvédő, mérkőzés nadrág, mez, foggumi, szíj, 7 protector), mely szintén gazdára vár - ár 45.000 Ft.
bernadettet nem bántani, csak akkor nyertem amikor ő volt a díler :) amúgy nagyon jó kis délután volt, köszi mindenkinek aki közreműködött benne. hamar legyen még ilyen :)
dehogyis bánt, jó játék volt, inkább így essek ki, mint hogy elfoggyon a zseton. Akkor már a Gina volt, de Bernadadetten is, bármikor. Christosnak biztos megvan a száma... :D
najó, de abba is gondolj bele, hogy neked csak 2 lap lett volna jó. "A" vagy K, nyolcan ültünk az asztalnál, 52 lapból kiment 16 leosztásnál, 4 közös kint volt, 2 elégetett. Nem sok esély volt rá, hogy K jön. Egy Q-nak jobban örültem volna. :)) Egyébként meg ezért nem pókerzek már, elfogoyott az MF. :)
direkt megpróbáltam úgy fogalmazni beilleszteni egy egy mondatot ,hogy ne tűnjek erőszakosnak. :) bocsi tudom hogy ez egy csapatépítő játék volt ezért nem is rinyálok többet.
szampikám! kijavítottuk, de csak azért mert ilyen erőszakos gyerek vagy Te! :-D és akkor a levonásokkal (adminisztrációs díj, chip kopásidí, füst és fényshow díj) úgy jött ki a dolog, hogy még te tartozol nekünk 4500 forintocskával :-DD
na azért azt remélem tudod h mikor betoltad az all-in-t akkor még erősebb voltam az A K-ommal! annyi történt h az elbaszott turn után a riveren realizálódtak a valószínűségek :D:D:D:D:D
én úgy tudtam az első 4 helyezett kap nyereményt. Ezért helyeseltem azt hogy nem kapok semmik azon kívül ,hogy nagyon jól éreztem magam. Dani te meg azt mondtad ,hogy "- Te figyi már, nem lehetne ezt a Szampit kihúzni?" Miért kellene kihúzni? ha hatodikként estél ki én meg ötödikként akkor ezt ne cseréljük már föl. A kellemetlenségtől függetlenül nagyon jól éreztem magam és remélem minél hamarabb szervez a csapat még ilyen pókerezést.
Igen, csakhogy mielőtt elmentél direkt leszámoltuk és hatodikként estél ki. És mondtad is, hogy igen tényleg. Na majd akkor edzésen újra felidézzük az utolsó asztalt. Lehet, hogy sem te, sem a Bedő Dani nem vagytok ötödikek, hanem egy rejtélyes idegen az....:-D
bocsi srácok de én lettem az 5.ik ez van kiírva a honlapra: 1. Kele Bence (12 havi tagdíj) 2. Váry Tamás (9 havi tagdíj) 3. Pernyész Zsolt (6 havi tagdíj) 4. Váry Zsolt (3 havi tagdíj) 5. Bedő Dániel (1 havi tagdíj)
a Bedő Dani előttem esett ki tizenvalahányezer forintal ,amíg nekem harmincvalamennyi volt. még beszéltem is chrisztosz-al modnta ,hogy felírja a nevem