Napok óta fent van a térkép a tereprally oldalon a nézői pontokról .... az útvonal titkos,tehát nem lehet előre megjelentetni az egész térképet. Az kétségtelen hogy kell némi helyismeret,de jövőre már jobban fog menni hidd el ...
Én sem gondoltam volna hogy ma 4 szelektív összejön ... rohangáltunk rendese,de azért bandázásra is volt idő ... A zsalagozásnál nem sok minden van amit jobban útálok... nagyon xarul tud mutatni egy fotón.....
Nem gondoltuk, hogy ilyen komoly munka lesz számunkra a pálya megtalálása. Miért nincs térkép vagy egy kis útbaigazítás valahol. Még a szervízbe se tudták a srácok, hogy hol a pálya. Későn értünk ki, először elmentünk Örkénybe (tegnapi hsz-od alapján, ott már utolsó autó ment el. Át mentünk kardostanya felé (bár ezt ki kellett nyomozni), ott már csak pár autót voltunk képesek meg nézni. Téged megkeresni külön kaland lett volna számunkra. Így is egy darabon majdnem a pályán mentünk végig kocsival :))) Szerencsére még épp időben vettük észre! Én a RTE-hez vagyok szokva, és ott a sok lökött ember miatt minden ki van szalagozva :) Úgy látszik itt erre nincs szükség!
Azért nem akkora hülyeség ám az ! .... ma sikerült mind a 4 szelektívet megcsípnem,ott hárman elől (valamint Ács és Rigler is) nagyon komolyat küzdenek,nem lassú Palik de annyira nem "bevállalósan" megy ... kicsit kivárósan ... nem lassú,de ..... értitek ... Annyira vártam azt a versenynaptárat ..... :-))) remélem valami összejön ....
"Már az országos tereprali-bajnokság szombati rajtja előtt előrébb lépett a tabellán a Palik László, Darázsi Gábor páros - így a Palik Racing Team duója jelenleg az ötödik. A pénteken a második időt autózó Rigler Zoltán ugyanis büntetést kapott, ezért változott a sorrend. Információink szerint Riglerék azért kaptak időbüntetést, mert késtek a Parc Ferméből, vagyis későn álltak be a lezárt területre"
Hehe... azért is raktam be ezt a képet... A pillanatnyi első,a talaj és még fórumos is .... :-))) Sajna nem tudtam én sem maradni a találkozón.... Vinyó! Én reggel Pusztavacsra megyek először aztán meg Örkénybe ...
Jajj, brava! Remélem nem bántottalak meg! Nem akartam. Láttam a képeid, és tudom, hogy sokfelé, sok szép képet csinálasz, csak tudod az önös érdekek :)))
Dlala!
Csatlakozom, és is bámelyik csapatot szívesen mghallgatom, és szerintem a szombar du. időpont ideális mindenkinek. Vidékről is ha vki jönni akar, talán egyszerűbb. Nálunk 2+gyerek a létszám :)
De ha valamiben, bármiben segíteni tudok, szólj! Szívesen teszem :)
Dabas ide vagy oda, kérdezném hogy a T. társaság kire/kikre lenne kíváncsi, akikkel eltöltene 2-3 órát egy nem versenyhez kötődő közönségtalálkozó keretében? Azt is adjátok meg, mikor lenne a legjobb és hány fő jönne az adott találkozóra. Egyelőre megkötöttség nélkül kérem szavazzatok, segítsetek az igények felmérésében. Egy ilyennek a megszervezése most már látszik, nem egyszerű, beégni nem szeretnénk, viszont a megfelelő helyet is meg kell találni. Nem utolsó sorban pedig egyeztetni kell a versenyzőkkel. A helyszín a közlekedési koncentráció miatt mindenképpen Budapest lenne.
Egy szavazat úgy néz ki, hogy: XYZ Team W versenyző, lehetőleg szombat délután, 2 fő
Lehet több kérés is, a sorrend számít, de háromnál többet ne írjatok.
Hi! A bejelölt nézői pontok könnyen megközelíthetőek,lehet parkolni is... ez azért sem rossz most,mert gyakorlatilag 30 órája esik arra az eső... szóval fel kell készülni mindennel : gumicsónak,bakkkkancs,ejtőernyő,stb ... Szamár123! Sajna tényleg nem ezen múlik hogy megyek-e RTE-re vagy sem ... sok-sok szép kép készül mindenhol..... :-))
Figyu, én nem találtam térképet vagy vmit, hogy hol fognak tekeregni a versenyzők hv-én, hová kell menni versenyt nézni!? Hol lehet bejutni a pályákra, erdőbe stb. Hol van vmi jó ugrató, vagy visszafordító :-)