Keresés

Részletes keresés

Dorinesz Creative Commons License 2007.04.12 0 0 973
Nagyon szépen tartjátok, látszik, hogy ápolt kis jószág. Szép tiszta a tolla, nincsenek rajta kopasz foltok, jó húsban van, gratula! :-DD Naon édes kis madúr! :-))
Előzmény: yasha (969)
Crazyworld Creative Commons License 2007.03.25 0 0 972

Najó! :) Dagi vagy sem, akkor is nagyon szép! :)

Hogy kacsingat! :D

Előzmény: yasha (971)
yasha Creative Commons License 2007.03.25 0 0 971

Nem is dagi :P

Szep egeszseges galambformaja van (kiveve amikor furdik, meg fazik, mert akkor ugy felborzolja a tollat, hogy haromszor akkora lesz mint a normal merete :) )

Igy meg siman formas:

Előzmény: Crazyworld (970)
Crazyworld Creative Commons License 2007.03.25 0 0 970

Jááájj, de dagiii!!!! :D:D:D Tök édes ez a galamb. :P

Nagy arc, hogy így visszajár. Na ő egy igazi házikedvenc. :P Elmegy, ha akar, de mindig visszajár enni. :)

Előzmény: yasha (969)
yasha Creative Commons License 2007.03.25 0 0 969

No ez a topic se aludjon :)

Totya galamb el es virul a teraszon, csak gyozzek takaritani utana...

Nyurga Nyúl Creative Commons License 2007.02.10 0 0 968
Köszi az ötleteket, majd lehet, hogy kipróbálom! :-) Mióta volt az írtás, azóta egyet sem láttunk. Na, majd kiderül. 3 hónap gari van rá.
Előzmény: zzombie (966)
zzombie Creative Commons License 2007.02.05 0 0 967
Ha a só megtette kötelességét, akkor seprűvel vagy porszívóval le lehet takarítani a csatateret pár perc alatt.
Előzmény: zzombie (966)
zzombie Creative Commons License 2007.02.05 0 0 966
Amikor még vidéken laktam, hozzánk is sokszor bejöttek a hangyák. Nekünk  a só vált be. Sima konyhasót ki kell szórni a fő járatokhoz. Mivel annyira nem okosak, beleesznek, pillanatok alatt kiszárítja őket és feldobják a pacskert. Nekünk mindig hatásos volt, 1-2 nap alatt kinyírta őket.
Előzmény: Nyurga Nyúl (961)
Ladybee Creative Commons License 2007.02.05 0 0 965
Próbáld ki ! A királynőnek nagyon sok tápanyagra van szüksége, hogy megfelelő mennyiségű petét rakjon, ehhez sok dolgozó munkájára van szükség. Ha a dolgozókat elpusztítod, a királynő egyre kevesebb petét rak, sőt a petéket elfogyasztja, hogy életben maradjon. Végül beszünteti tevékenységét, nyertél ! Néhány megmaradt példány nem tudja megfelelő ütemben etetni, ez a dolog lényege. Tegyél le egy darab sajtot, próbáld ki.
Előzmény: Nyurga Nyúl (964)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2007.02.05 0 0 964
:-)
Csak a hangyaírtás lényege, hogy a királynőt kell elpusztítani. Azt meg ilyen módszerrel nem lehet, mert kizárt, hogy az utolsó kiszolgálószemélyzetéig mindet kiírtsd, és ezáltal éhen haljon. ;-)
Előzmény: Ladybee (962)
Dorinesz Creative Commons License 2007.02.04 0 0 963
Ez jó. ~:))
Előzmény: Ladybee (962)
Ladybee Creative Commons License 2007.02.01 0 0 962

Szevasz!

Hangyára van egy bevált módszer. Leteszel egy kis sajt-,vagy kolbászdarabot a földre. Nemsokára feketéllik a hangyától, akkor leöblíted a csapnál és újból kiteszed. Pár nap alatt megritkulnak, így az egész bolyt napok alatt kiirthatod.

Előzmény: Nyurga Nyúl (961)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2007.02.01 0 0 961
Sziasztok! :-)
Neverhood, akkor holnap. Párom lesz csak, mert gyermek már bölcsis, én meg dolgozom. A felfordulástól -ha lesz még- ne ijedj meg, csak hangyásak lettünk, és már nem bírtam tovább, kihívtam az írtókat. A patikra sem veszélyes, direkt megkérdeztem, de azért a földre nem teszem majd le őket. Sajna halaszthatatlan volt, mert bezizzentem attól, hogy állandóan kijáratokat fúrnak a konyhába, aztán amikor körbefújtam a konyhát, 1/2 óra múlva vagy 40 hangya jelent meg a hálóban. Na ez betette a kaput!

Fotót szívesen készítek.
Előzmény: neverhood (956)
neverhood Creative Commons License 2007.02.01 0 0 960
Igen az lehet. A legpöpecebb persze akkor is a halászsapka marad. Azért teljesen oda voltak. Persze a szétvágott fölsőmet is megszerették - miután beleraktam a szétszedett sapkát is =DDD
Előzmény: Dorinesz (959)
Dorinesz Creative Commons License 2007.02.01 0 0 959
Asszem sejtem, de hazudnék, ha azt mondanám tudom. ~:)) Tényleg, a legyező is rémlik. De azt nem láttam, csak itt a fórumon mondtad.
Előzmény: neverhood (958)
neverhood Creative Commons License 2007.02.01 0 0 958

Igen igen. De mondom, majd Nyúlékat szépen megkérem, hogy ha nem gond, akkor csináljanak neked képet. Vagy ha addig nem, akkor majd kb másfél hét múlva tudok én is csinálni (=

Először toll volt, aztán legyező nagyon sokáig, amit még volt kedvesemék eszkábáltak bele =P Aztán a legyező kellett nyáron, de elhagytam, most van a borotva. (= Amúgy tudok melyik borotvára gondolok?

Előzmény: Dorinesz (957)
Dorinesz Creative Commons License 2007.02.01 0 0 957
Valami rémlik! Amikor itt voltak, akkor is valami műanyag bögre volt az itató, aminek a füle átnyúlt a rácson, és oda valami tollat kellett bedugni, hogy ne borítsák ki. És tényleg tök jól működött. Csak akkor ha jól értem, akkor most a toll = borotva? ~:)
Előzmény: neverhood (955)
neverhood Creative Commons License 2007.02.01 0 0 956

Jo, akkor úgy viszem majd a forgácsot. Mert az enyémen van, így nem kell bele sok, elég az aljára. Na majd jol kiszamolom. =P

Persze, gondoltam, hogy nem pakolod ki szegény Zét. (=

Ja, és akkor tökéletesen tippeltem az 1-2 éveset, mert pont a kettő között van. És tényleg olyankor a legédesebbek (=

Ő otthon lesz apucival, mikor viszem a pöcköket? *csillogo szemekkel néz* =DDDDD

Előzmény: Nyurga Nyúl (953)
neverhood Creative Commons License 2007.02.01 0 0 955
Igazából annyira nem is pöpec. De nem pengés, penge nélküli. A műanyag pohar füle kilóg a rácson, és így a rácson kívülről bele van dugva a "borotva", de ugye csak egy műanyag izé. Így nem tudjak kiborogatni. Sufni tuniiiiing =DDD De majd a kedvedért eccer lehet csinálok róla képet. Vagy megkérjük majd Nyúlékat, úgyis viszem a tálaikat. Annak azért örülök, hogy ketrec az nem kell. (=
Előzmény: Dorinesz (954)
Dorinesz Creative Commons License 2007.01.31 0 0 954
Na ez a veet-es szőrtelenítő pengés megoldás érdekelne. Tényleg eléggé spécinek tűnik. Nincs róla fotód? ~:)
Előzmény: neverhood (951)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2007.01.31 0 0 953
Nincs az alján rács.
Kisnyúl két napja már 1,5éves, és nem felesel, de hisztizik. ;-)
Ha Zeusz méregzsák lesz, akkor sem fogom kitenni a kertbe, amíg nem jössz érte! ;o)
9 körül OK.
:-)
neverhood Creative Commons License 2007.01.31 0 0 952

Ja, és Dorinesznek egy szavát se hidd, azt sem tudja mit beszél =DDDD   (;

Zeus a legtündérebb mind közül =D

Najo, ez talán nem igaz. De remélem, most nem lesz ilyen probléma, hogy bezizzen. Itthon nincs vele semmi baj, remélem nálatok sem lesz. Kisnyúl mennyi idős? Ha még csak hablatyol, akkor 1-2? Akkor vannak amugy a legjobb korban. Ilyenkor imádtam nagyon unokahugaimat is. Mutogat, probálja mondani, hogy de neki kell AZ OTT. Én meg mondhattam, hogy mi? Nem értem =DD Nem feleselnek, nem akarotoskodnak. Max bőgnek ((((= Persze azért nem vagyok ám ilyen gonosz, nehogy azt higgyétek (;

neverhood Creative Commons License 2007.01.31 0 0 951

Akkor viszek annyi forgacsot, ami kb az enyémbe szokott kelleni. Ehhez kérdés: a ketrec alján van rács? Vagy nincs? Mert ez fontos.

Meg akkor viszek tálakat. Az itatojuk nagyon spéci ám. Egy műanyag füles bögre, egy veet szörtelenítő penge nélküli borotvával (azzal a simával, tudod =D) rögzítve. Mondom, spéci =DDDD

Azért megprobalom leszerelni a függőágyukat (a másik bebujosat nem, azt elég volt felrakni is...), mert amikor a sapkát kiszedtem mert két varrás utan is szét volt rágicsálva már, és beraktam ezt, akkor csak ugy voltak hajlandoak belemenni, ha ebbe a f.ágyba beraktam a sapkát =D Meg viszek nekik rongyokat. Ja, meg a gömböt. A csövet nem viszem, azt mostanában ugysem használják, max azt viszem el, amelyik nincs felakasztva. Abba imdáják behurcolni a kaját =D

Amúgy 9 körül vinném őket, ha az jó nektek/párodnak.

Előzmény: Nyurga Nyúl (949)
Dorinesz Creative Commons License 2007.01.31 0 0 950

Onnan vettem észre, hogy eleinte semmi bajuk nem volt. Tök jól elvoltak, még Z azt is engedte, hogy nyúlkáljak hozzájuk. P akkor még tök kicsi volt. Aztán ahogy teltek a napok, úgy lett egyre idegesebb Z, és a végén már teljesen idegbeteg lett. Úgy gondolom, hiányzott neki a régi légkör.

Bercike meg tutira feltelepülne a ketrec tetejére, az a kedvenc helye. A csajok ketrecén is mindig ott trónol fent. A lányok néha seggbe is harapják. ~:)) De nem bírom leszoktatni onnan. Sőt, élvezi! Felmászik a ketrec tetejére, és elkezd hemperegni, hogy mindenki lássa, ő ott van. A csajok meg elkezdik szaglászni a fenekét, és ha nem takarodik gyorsan, jön a hamm! De nem mintha zavarná, ez a kedvenc időtöltése. Z azért sztem nagyobbat harapna, mint a csajok.

Előzmény: neverhood (948)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2007.01.31 0 0 949
Kétszintes, a kb. 40*50-es. Kiegészítőket hozzál, mert nem emlékszem, hova tettük a költözéskor. Ágyacskának való anyagban nálunk nincs hiány, sőt!

Már alig várom őket! És Kisnyúl is már abban a korban van, hogy biztosan nagyon fog érdeklődni irántuk. ((Viszont, mivel még csak hablatyol, nem tud azért nyúzni, hogy nekünk is legyenek. ;-) ))
Előzmény: neverhood (947)
neverhood Creative Commons License 2007.01.31 0 0 948

Ja, hát ha feltelepülne, akkor biztos! =DD Múltkor amugy az ágyrol odalogott a talpam. Sötét volt, Z gondolom megérezte, hogy hú itt van valami husi és puff =D De lehet, hogy ezt már meséltem.

Hiányoztam nekik? Ezt te miből vetted észre? (amúgy még szép, hogy hiányzom =DD különben ki masszírozná Zét és ki jatszana pattogosat Pével? ;DDDD)

Előzmény: Dorinesz (946)
neverhood Creative Commons License 2007.01.31 0 0 947

Pedig a levelezőrendszeremmel biztosan nincs baj... Nem értem. A hiba az ön készülékében van =PP

No. De igen, nekem az is jo, ők befoglalnak bármilyen ketrecet. Míg volt nálam két srác, akik úgy volt maradnak, de enyémek nem voltak hajlandoak megbaratkozni velük, addig is volt, hogy kicseréltem őket a ketrecben.

A te ketreced mekkora? Mondjuk a Fricihez képest. Mert akkor ugy viszek forgacsot, tegnap hoztam az asztalostól...

Ágyikójukat csak az egyiket tudom vinni ugyan, mert a másikat annyira odacsomoztam, hogy szerintem lehetetlenség lesz lefejteni =D

Etetőd, itatod is van? Vagy vigyek?

Előzmény: Nyurga Nyúl (944)
Dorinesz Creative Commons License 2007.01.31 0 0 946
Nem, a macska még akkor nem volt meg. De ismerem ezt a kis lükepéket, és tutira a ketrec körül legyeskedne, sőt, feltelepülne rá aludni. Na Z ekkor rántaná be. ~:))) Egyébként jófej srácaid vannak, csak nagyon hiányoztál nekik.
Előzmény: neverhood (935)
HangyaDani Creative Commons License 2007.01.31 0 0 945
Nem gond,ez amúgy is offtopic,mi meg visszaköltözhetünk az onban.Bár ez patis téma,szóval felőlem ez is jöhet :)
Előzmény: Nyurga Nyúl (944)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2007.01.31 0 0 944
Sziasztok! :-)
Bocsi a többiektől, de Neverhood levelezőrendszere nem az igazi!
"Most jutott eszembe, hogy Petyusék nagy ketrece meg van, és ha abban lennének? Akkor nem kellene ketrecet cipelned. Mondjuk nem tudom, mennyire lenne nekik gond az esetleges idegen szag, igaz, fertőtlenítőzve volt, de ők biztos érzik. Hoznád az ágyikójukat, meg a házikójukat, meg stb., csak nem lenne annyira gond. "
Előzmény: neverhood (942)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!