A végső cél 0 óra munka, 6 óra szórakozás és 18 óra pihenés, valamint napi nyolcszori bőséges étkezés.
Továbbá meg kell értetni a kétlábúakkal, hogy mi csak tájékozódni és segíteni akarunk, a többi csak véletlen és a tárgyak gonoszsága, reklamálni Murpphynál tessék. A macska arra való, hogy imádják, tiszteljék, kényeztessék és bosszankodjanak miatta, minden más csak után jön.
Cicákok, rohamra jogainkért!
Ma a kétlábú nagytakarítást tartott, képzelheted, meg kellett küzdenünk a Nagy Porszívórémmel, a Sziszegő Bútortisztító rémmel. Ráadásul még az ablakban sem napozhattunk kedvünkre, mert mindig csak azt hallottuk, menjetek arrébb, útban vagytok. Most már remélhetőleg lenyugodott, kivonult a konyhába főzni. Elővette a finom husit, de abból sem kaptunk, olyan kifogásokat mondott, hogy a disznóhús evést tilja a macskavallás:-))
szia Pracli, Machka Pista, Vackor, Marci, Muki és Petike
Murci vagyok. Ha a gazdi haragos: Murca. Ma például teljesen kivagyok. A gazdi egész nap itthon sertepeltélt, így hááát segítenem kellett. Gondolhatjátok! Teljesen kivagyok...
Nincs igazság! Azt mondják, ha többet dolgoznak, több jut finom kajákra, aztán mégse adnak!
Nagyon jól csinálod! Ha így eldugod, ő sem látja és majd csak észbekap! Mi egyébként ilyenkor jó hangosan kaparni is szoktunk, meg feszegetjük a kajásszekrény ajtaját.
Nálunk szörnyű állapotok vannak. A kétlábú állandóan csak a gép előtt ül, és nem rak a tálba négyóránként friss kaját. Ott az a szörnyű látvány: a tál félig tele a lejárt frisességű ennivalóval, alig győzőm becsomagolni és eltüntetni szem elől. még az a szerencse, hogy nem mond olyanokat, hogy bezzeg egyes szegény cicák hogy megbecsülnék...
Annyi, de annyi dolgunk volt, hogy eccerűen nem tudtunk a szakszervezeti ügyekkel foglalkozni. Először is a lakást ellepték az egerek. Petike elintézte őket, de alaposan elfáradt én addig vigyáztam a desszertekre.
Ellenőriznem kellett a bevásárlást, de csak pogácsát és banánt hozott a kétlábú. A pogácsa még csak-csak elmegy, azt néha megkostolom. De ez a banán, hát annak olyan förtelmes szaga van. Mindig összehúzza a számat meg a szememet.
Petike alig bírt rendet rakni a szekrényben.
És még azt a böhöm nagy esernyőt is neki kellett megszáritania.
A sok tennivaló miatt majdnem későn vettem észre, hogy a könyvek el akarnak dőlni, gyorsan odarohantam és órákon keresztül megtámasztottam őket. Petike közben őrködött, nehogy a vuclik kijöjjenek a sarokból.
Részletesebben: Segítséget szeretnék kérni. 2 sziámink volt régebben, de ellopták. Sok év után nagyon szeretnénk újból egyet, mert a dinamikus életstílusa megfelelt a családnak. Sajnos anyagilag nem tudunk olyan összegeket kifizetni, mint amikért ezek a cicák elkelnek. Mivel NEM tenyésztés céljából keresek cicát bárhonnan az országból, ezért akár génhibás macska is megfelelne. Főként édesanyámnak lenne társ,mert sokat van egyedül. Akinek van ajándékba egy sziámi kiscicája (fiú/ lány),nagyon örülnék neki,ha meglephetném vele a családot. Jelképes összegbe is belemennék.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ui: És megmutatom, hogy milyen is volt Petyka és a másik cica, Sámli. Mindkettő imádta a kutyusunkat, aki szintén nagyon aktív életet élt.
:-))) Bátor cica vagy, küldök neked simi-simit! A szépségednek pedig direkt jót tesz az a pár fekete foltocska. Szerintem menj most a hálóba, a fehér ágyneműn még hatásosabban fog látszani, hogy ott vagy és rögvest átveheted ezeket a simiket a kiszolgálószemélyzettől.
Ma állatorvosnál voltam... mert meghibásodott a pisilőm:( Kaptam szurit... de a doktor nagyon rendes volt, azt mondta nem fúj be színes fertőtlenítővel, mert olyan szép fehér vagyok... ezért mikor hazaértem eszembe jutott, hogy mégis kéne pár foltocska... és akkor jött az esti műszak... ellenőrizni kellett, hogy a sütőben van-e korom... már nem vagyok fehér... egészen:) Aztán meg mosakodjak vég nélkül... brrr
Ténykérdés hogy nem volt jó húzás, bár az is lehet hogy a dobozban találta őket, ténylegesen kirakva, és nem pedig vadon. Ez nem derül ki.
Ha fészek volt, mivel négy napja történt, lehet hogy nem is lehet már visszavinni őket, mert akkor meg már biztos elpusztulnak. (Találgatok.)
De a lényeg hogy felnőjenek a cicák, szeretetben és egészségben. Tehát mostmár valószínűleg csak a gazditalálás marad, amiben a Tímea vádolása már nem segít sokat.
A másik, hogy olyan szintű traumát, mint egy embernél, biztosan nem okoz az alom elvesztése. De nyilván okoz traumát.
melyseges felhaborodasomnak kell hangot adnom! ma ezeket a bambakat kellett szorakoztatnom cirkuszi mutatvanyokkal! vedohalo nelkul! szerintem nem is bejelentett melo....