Keresés

Részletes keresés

mimi7 Creative Commons License 2011.05.22 0 0 4096

Köszi szépen Macitesó! Jó lenne egy úszós találkozó, amit említett feketepanda előzőleg...  Üdv, Csui

Előzmény: macipofa (4095)
macipofa Creative Commons License 2011.05.22 0 0 4095

Egyetlen helyen lehet kutyát bevinni, ill, vele uszni, az a Délegyháza IV tó tavirózsa kemping...Bár most a tó nagyon televolt nyárfa szöszökkel...de meleg volt és élvezhető.Mi már tavaly végigjártunk mindent és kizavartak mindenhonnan. Végre megtaláltuk ezt a helyet. Nekem Maglódról háromnegyed óra oda-ugyanennyi vissza...

Előzmény: mimi7 (4092)
mimi7 Creative Commons License 2011.05.22 0 0 4094

Előzmény: mimi7 (4093)
mimi7 Creative Commons License 2011.05.22 0 0 4093

De babafürdetésben kiváló :)

Előzmény: mimi7 (4092)
mimi7 Creative Commons License 2011.05.22 0 0 4092

Sziasztok!

Ez én növendék macim fél úszni, a labrador után csak addig mert bemenni amíg érte az alját. Még fulldoklást is színleltünk, de teljesen hidegen hagyta. El szeretném vinni gyakrabban, tudtok Budapest környékén ajánlani egy jó úsztató helyet? (az Omszkyn voltunk, de ott most biztos sokan vannak amint szép az idő). Üdv,

Előzmény: macipofa (4091)
macipofa Creative Commons License 2011.05.21 0 0 4091

Azt nagyon jól tudnak , sohajtozni.....

Ma voltunk uszni... Moon nem tud uszni....olyan kis bénzsa volt, de ment sirva Maci után... és remeget, de mindene. Úgy usztattuk, mint a kisgyereket . 3-an voltunk háromszögbe álltunk és mindig máshoz ment. Édes bogaram , nagyon elfáradtak. Maci ügyes volt, mint mindig:-)

Előzmény: sütimaci (4089)
sütimaci Creative Commons License 2011.05.21 0 0 4090

Szia Edina

Igazat adok neked én is. A szaporítás felelősségteljesebb mint maga a tartás. 

De én úgy látóm eszt a fajtát nem fenyegeti ez a veszély egyenlőre. 

Kivételek biztos vannak. A fundi nem trendi kutya most hála istenek.

Inkább az ölebek és a divat kutyák vannak kitéve ennek a veszélynek.

Sajnos ha van kereslet van kínálat is.  

Előzmény: kutyimaci (4085)
sütimaci Creative Commons License 2011.05.21 0 0 4089

Szia macipofa.

A rokoni kapcsolat ezek szerint bennük van. De pont ezért szeretjük őket a mindig izgő mozgó, rosszalkodó 

viselkedésért. És ha kur.....va  kivagy a stressztől és az emberek hülyeségétől és nincs kedved semmihez,

leülnek mellénk és akkora sóhajtozásba kezdenek együtt érzésből hogy beadod a derekadat.

Előzmény: macipofa (4084)
kataka2 Creative Commons License 2011.05.21 0 0 4088

Egyet értek Edinával! Nálunk is idén ki fog derülni, hogy érdemes e pároztatni a kutyáinkat (legalábbis reméllem, hogy egy-két kiállítás alatt valaki csak véleményt nyílvánít majd ezzel kapcsolatban), és ha nem, akkor ivartalanítjuk őket, pedig mindketten törzskönyvesek, és elég jó felmenőik vannak. Amúgy a kutya szempontjábol az ivartalanítás az én tudomásom szerint nem okoz problémát, sőt a szukák még tovább is élnek, ha nem ellenek annyiszor. (Nem én találtam ki, hanem hozzáértő állatorvosok véleménye) Én mindenképpen ivartalanítás párti vagyok.

Előzmény: kutyimaci (4087)
kutyimaci Creative Commons License 2011.05.21 0 0 4087

Ha az ivartalanítás nem a legjobb megoldás, akkor mi az??

-Lolly- Creative Commons License 2011.05.21 0 0 4086

Az ivartalanítás sem a legjobb megoldás a kutya szempontjából...

Előzmény: kutyimaci (4085)
kutyimaci Creative Commons License 2011.05.21 0 0 4085

Csak reménykedni tudok benne, hogy ha már szeretjük, sőt rajongunk e fajtáért nem tesszük tökre dokumentálatlan, átgondolatlan fedeztetésekkel.   És mindegy hogy szuka vagy kan. A menhelyeken is rengeteg nagy fekete kutya van. Megélhetési szaporítóktól ne vásároljunk. A kedvencnek szánt egyedeket meg idelye lenne ivartalanítani.

Kinek nem inge ne vegye magára.

Edina

macipofa Creative Commons License 2011.05.21 0 0 4084

Családunk tagja, jellemezném: energiabomba, aki mindenhová bemegy és lop.Mindent elér , mászik, és lop :-) Netán nincs közük egymáshoz, Sütikém?

sütimaci Creative Commons License 2011.05.20 0 0 4083

Sziasztok.

Nálunk is növögetnek a mackók és várjuk a NAGY ÉS KÖZÖS PANCSSIKÁLÁS napját. 

A tavalyin nagyon sokat tanultunk a tapasztalt fundisoktól ezért köszönet nekik.

Dorka új nevet kapót ö a repülős Gizi , besurran minden hová és visz amit ér.

Az esti ölbe mászásról nem tud lemondani de pár hónap és elég körülményes lesz.

Sziki91 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 4082

Pár kép az én macimról..aki már nagyon nagyon hiányzik nekem!!:(((

Sziki91 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 4081

Sziki91 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 4080

Sziasztok! Csak egy olyan kérdésem lenne,hogy a fundikon kb hány hét elteltével látszik meg,hogy vemhesek e...mert van egy beaglenk rajta már nagyon látszik,de a fundin nem,pedig 1xre lettek fedeztetve,a doki szerint mivel neki szélesebb a háta,lehet csak később fog meglátszani,ez így van? Vagy nem sikerült...:( Pedig már úgy babáznék:D

-Lolly- Creative Commons License 2011.05.19 0 0 4079

Nem a hízás miatt kérdeztem, azzal semmi gondunk, szerencsére már Léda is szépen néz ki. A gyomorkímélés miatt kérdeztem. Köszi az eddigi válaszokat, ezalapján akkor úgy gondolom már nem érdemes bevezetni, csak gondoltam többet tudtok erről mint én. :) Köszi :)

Előzmény: kutyimaci (4076)
kataka2 Creative Commons License 2011.05.19 0 0 4078

Sziasztok!

Az etetéssel kapcsolatban nekem is azt mondták, hogy egy napot hagyjunk ki, de állítólag ez már egy kicsit elavult felfogás. Hát akkor hogyan döntse el az ember, hogy mi a jó?

Azt szeretném kérdezni, tőletek, hogy van e valami tuti módszeretek vedlés idejére? Az egyik kutyánknál nincsen semmi gond, sima keféléssel kijön a felesleges szőr, de a másiknak a szőre eleve teljesen más, és kész kínlódás. Olyan sűrű az aljszörzete, és sokkal dúsabb is, hogy egyszerűen a sima kefélgetés nem segít. Valakinek nincs esetleg valami spéci fundis tippe?

tsatho Creative Commons License 2011.05.19 0 0 4077

Az én kutyám általában önmagának tart egy koplalónapot. Minden héten van egy olyan nap, amikor nincs étvágya. Például tegnap sem evett semmit, ám ma reggel ismét. Nem tudom mi lehet az oka, de ő jókedvű kiegyensúlyozott, tehát nem hiszem, hogy bármi baja lenne. Egyébként sem eszik sokkal többet mint apósom tacskója :).

Előzmény: -Lolly- (4075)
kutyimaci Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4076

Szia!

Szerintem ezt kutyája válogatja!! Én nem tudok az enyémnek annyit enni adni, hogy rárakódjon egy kiló plussz is, mert rengeteget mozog. Ezért is hagyom ki az ilyesmit. Arra viszont figyelek, hogy több kisebb adagban kapja meg a napi betevőt,  nem terhelem a pocakot fölöslegesen tudván tudva, hogy csak a legmelegebb órákat alussza át:)) 

Szerintem ártani nem árt, de spec. én sok értelmét nem látom ha se diéta se semmi egészségügyi probléma nem áll fenn. 

E.

Előzmény: -Lolly- (4075)
-Lolly- Creative Commons License 2011.05.18 0 0 4075

Sziasztok

Csak egy kérdés erejéig vagyok, meg megcsodáltam a képeket. Igen, itt a meleg, mi is folyton hűtjük Öcsiéket nehogy hőgutát kapjanak. :) Pontosabban a helyüket. Tavaly nekünk is volt kádunk a kertben de sem Öcsi sem Léda nem mert belemenni a vízbe. Idén medencét kapnak pancsolni. :)

A kérdésem: Ti betartjátok a heti 1 koplalónapot? Most hallottam róla, hogy mivel a kutyák ragadozók, a gyomruknak jót tesz a heti 1 koplalónap a nagy igénybevétel miatt. Bevallom eddig nem tartottunk, nem is terveztem de pl. Bea jobban ért ehhez mint én. De mindenki véleménye érdekel. Egy kutyasuli oldalán olvastam erről. Hülyeség vagy van aki tud erről mondani valamit?

noniné Creative Commons License 2011.05.17 0 0 4074

Köszönöm szépen!

Előzmény: macipofa (4072)
kornél88 Creative Commons License 2011.05.16 0 0 4073

Sziasztok!

Ugye sokan fogtok jönni a május 28-29.-ei CACIBra Fehérvárra???? Sajna idén csak az egyik nap fogok tudni kimenni (vizsgaidőszak kellős közepe:@) ezért szeretném a legjobb napot fundis és fórumtársas tekintetben kiválasztani, hogy minél többen legyünk!!!:D

Üdv

Kornél

macipofa Creative Commons License 2011.05.16 0 0 4072

Délegyháza , 4 es tó.Tavirózsa kemping...

Előzmény: noniné (4071)
noniné Creative Commons License 2011.05.16 0 0 4071

Szia!

Merre van Zsuzsiék tava?

Előzmény: feketepanda (4067)
Zsófi11 Creative Commons License 2011.05.12 0 0 4070

Sajnos tavaly nem voltunk ott:((((( DE idén nagggggyon remélem, hogy nem jön semmi közbe.

Addig is elő a medencékkel, pancsolókkal!!!

Jön valaki szombaton Domonyvölgybe?

Eszter

g50 Creative Commons License 2011.05.11 0 0 4069

Nagyon jő lenne,egy ilyen tali!

kanga 1 Creative Commons License 2011.05.11 0 0 4068

Annyira  aranyosak vagytok, hogy segítetek Nagyon köszönöm! Gyönyörűek a kutyáitok!

Előzmény: noniné (4065)
feketepanda Creative Commons License 2011.05.11 0 0 4067

Tavaly volt egy közös pancsis napunk, sok fundi és happy gazdik. Mindenki visszavágyik:)) Lassan - juniusra - szerintem ismételni kellene!!! Nem? Zsuzsiék tava nagyon jó...ott volt parkolási lehetőség, klassz víz és kellemes árnyékok is. Tanítgassuk tovább őket, a sellőlányok, a nagyfiúk és az akkori lelkes kamaszok kiegészülhetnek sok nebulóval. Nem volt kullancs, nem volt sár...nagyon klassz helyszín.

Joh is rajong a vízért a babáimmal együtt, de itthon vagy pancsolgatni tudnak vagy aludni a kádban:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!