Ujra lehet jatszani, persze, csak jatek kozben nem szabad visszatolteni, kivetel a "felrekattintas" kategoria. Amugy ha tobben kerik, mert szeretnek ujra jatszani a jobb eredmeny remenyeben, meghosszabithatjuk szeptember 30-ig.
Ja, ha Mel Gibson fellőtte volna a kolonizáló űrhajót! ;)
Multihoz még mindig nem jött meg a kedve senkinek. Az iwiwen van egy civilization klub, ott is próbálok szervezkedni, eddig egy jelentkező van, de jó lenne minnél többen.
A hivatalos 3.17 után feltelepítettem a nem hivatalost is. Az újra indítás után HP Toolbox nem működik. Újra telepítettem a HP installt. Most sem jó. Valószínűleg összeakadhatott valamivel.
A CIV4-et külnböző változatai eddig mindig boltban vettem, ahogy a complete-t is. Ezért nem értem, hogy ami júniusban sikerült (3.17-et peccselni programon kersztül), az most miért nem megy.
Arra gyanakszom, hogy amikor véget ért a telepítés, akkor rögtön újra indítottam a gépet. Lehet, hogy várnom kellett volna, mert még teljesen nem zárult le a telepítés?
Pár hete letöröltem a programot. Tegnap újra telepítettem a complete CIV4-et. Már az gyanús volt, hogy nem rakott ki parancsikont. Amikor a programon keresztül akartam patch-cselni felajánlotta, de aztán nem történt semmi. Amikor szabályosan akartam kilépni a programból azt írta: You may not proceed until the patching process is complete. Na most ezt éjszaka kezdtem el, reggel még mindig ez a válasz jött kilépéskor.
Néztem a civfanaticson mit lehet letölteni, de ott a gamershell.com jön be, ha rákattintok a download file ikonra.
Eddig nem volt ilyen problémám. Tanácstalan vagyok mit tegyek, lehet, hogy én rosszul telepítettem a programot?