Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
A mától nem iszom topikban megjelent újból az ügyeletes troll, most nem kék színnel írkál, de ő volt szerintem tarzan, eper és még a fene tudja micsoda.
Most :NaHCO3 nick néven hadovál, tőők hülye szegénykém, már biztos keresik az ápolói a diliházból.
Amint látható, egy másik moderáció alá tartozó topikban pontosan arra a kérdésre válaszoltam, amire Párizs73 kérdezett. A hozzátartozója állapota nem tartozik rám és a válaszom sem erre vonatkozott. A jelek szerint úgy tűnik, a kettő között nem tud vagy nem akar különbséget tenni. Az mlm topikba ő hozta át a témát és nem én, ennek okát nem kezdeném kutatni, ehhez elég az évek alatti tevékenységére ránézni.
Ne pattogj itt mint az a bizonyos juh széklet a deszkán. Senki nem utasított, csak ismételten fel lehet hívva a figyelmed, hogy mellébeszélsz, visszakérdezel és nem válaszolsz egyenesen.
Amíg nem válaszolsz erre: Mit értesz "forgalmazáson", addig értelmetlen a válaszadás. Ha ezt nem érted, reménytelen a veled való kommunikáció.
Egyébként ez a mondatod: "Ne pattogj itt mint az a bizonyos juh széklet a deszkán" az a "szint", ahogyan kommunikálni szoktál a családtagjaiddal is? A múltkor ugye azt kérted, határozzam meg, "milyen szinten válaszolj". Mire azt mondtam, hogy úgy, ahogy anyukáddal szoktál.
Kedves Operátor! Tudom, hogy nem ehhez a modis topihoz tartozik, de úgy tudom, hogy a Te illetékességedaz összes topikra kiterjed. gingergirl nevű nick kegyeletsértő módon az elhunyt anyámmal példálózik, pedig sokszor kértem, hogy ne tegye. Történt mindez az MLM aranyköpések és az MLM tapasztalatok topikban. Mindkét topik moderátorának jeleztem sokszor, de semmi nem történik. Meddig kell még tűrnöm, hogy gingergirl az elhunyt anyámmal példálózzon??? http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143269476&t=9111522
Értem én, de eddig mindig mindenkit kicselezett. Aztán a topikon jót röhögött a moderátorokon is és a többi fórumozón is. Látod, hogy most éppen Közeli Angyal nick néven azzal védekezik, hogy Őt csak " megkérték" levélben, hogy tegyen ki egy kommentet a topikban. Szóval nem tudom ki és hogyan tudja ezt megoldani, de sok fórumozónak lett elege már ebből. Pedig többen, többször jeleztük a problémát.
Kérdés: Az illetékes operátor mit tud tenni? Mert szét trollkodik egy csomó topikot, amelyek különböző moderációhoz tartoznak. Ha az egyik topikból kidobják átmegy egy másik moderátor hatáskörébe tartozó topikba, vagy másik néven trollkodik. Akik meg tisztességes módon fórumoznak, nem tudnak tenni semmit.
Nyugodtan jelezd ha ilyen történik, a kolléga azért írta azt amit, mert a moderátoroknak lokális jogosultságaik vannak és ha valaki az MLM-ben rosszalkodik, azzal az SOS modik vajmi keveset tudnak kezdeni. Azonban ha fórumrészek közt átívelő amit csinál, az már "szövetségi" ügy és olyankor inkább már én intézkedek.