World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
bocsi egy kérdés, nem tudjátok melyik az az addon amelyik kiírja hogy egy raidben pl. mikor jön a következő akció :-)? Újra telepítettem a gépet és nem találom melyik volt...
feltünőbben is voltak a fihgyelmeztetések, azt hiszem kéken és elég nagy betükkel..
Tegnap este 8 óta nem ordították le a hajadat? Ejha, ez már új rekord.
(Az account-adásvétel ezen a topikon nem illik/nem szokás. Amúgy valaki fizet ezért? Mennyit ér egy ilyen? Én tuti, hogy nem vennék accountot, dehát ízlések és pofonok. Kinek ér meg X tízezer forintot, hogy az övé legyen egy karakter, jó (középszar) gearben, amivel nem is tud játszani? Nem beszélve az átverési lehetőségekről. Secret kérdés/secret válasz megvan-e, stb.)
az addonbol az aktualis verzio a 3.53. De ha jol tudom 3.5x -tol kompatibilis a 3.3-as patchel, ami az aktualis wow patch. Nem tudom mi nalad az a 3.1.3? Mert az se nem az aktualis wow patch se nem az addon legutobbi verzioja kozul valo. Nem lehet, hogy valami tort szerveren jatszol, 3.1.3-as wow verzioval es nem ehhez a verziohoz valo addont hasznalsz?
ez nem jó ami a http://www.mobmap.de/ van hiába csomagolomki a ( D:JátékokWorld of Warcraft/Interface/AddOns ) mappába ajátékon belül az addon-ok közöt nincs... Meg a Google-ba kerestem még és ezt találtam:
Nem tudna nekem valaki segiteni már mindehol néztem de seholse találok MobMap-ot de amiket találok azok is mindig hibásak, tud valaki egy olyan oldalt ahonan le tudnám szedni? Jah és 3.1.3 patch van a WoW-hoz ugy hogy ahhoz kellene...
Két spóra, pláne három nem lehet egy helyen, a spórák debuffot raknak, ami sebez, és annak lejárta után kapod meg a kifújás ellen védő buffot. 3 spóra debuffja stackelődik és fáj.
mi Rotfacen wipeoltunk tegnap egesz este, Festergutot csak lattam eddig, de nem nyultunk meg hozza:P
amit olvastam ill. tankspoton lattam, az alapjan akkor "helybenallobajnoksag" ha a sporakat odaviszi valaki nektek(vagy ha mazlitok van es pont ott terem 3 db), kulonben helybenhalo bajnoksagga valtozik:P
150k raid dps-t olvastam en is, ez telleg nem keves, ez lesz az uj Patchwerk a jelek szerint
OMFG Remélem leaveltél gyorsan. Tegnap én uszkve 90 perc játékidővel rendelkeztem, ennyi alatt csak 1 karival tudtam megcsinálni a napi randomot, asszem ez is sokat elmond :)
Vannak itt olyan topiclakok, akik ICC uj szarnyat mar teljesitettek 25-ben? Engem az erdekelne, hogy a Festergut fighton mennyit kell mozognia a meleenek, mert az FS receptklub szerint nekik "helybenallobajnoksag"... Masodik kerdes, milyen DPS-t kell kitolni (osszesen es atlagban) ahhoz, hogy ne enrageljen a szorny? Nalunk a klanban ilyen 150k korulit mondtak raid szinten, ami meglehetosen soknak tunik....
Na ehhez képest Arathor úgy nézett ki, hogy Marrowgar végénél kezdődtek a gondnok, gyanúsan nem akartak a spellek elmenni. Kifejezettem idegesítő kasztolni a CoH-ot. A Lady vége is mókásra sikerült, volt olyan akit a terem tulsó feléből ütött le a szellem, tényleg nem ott mutatta, ahol püfölt. A laghancúr csúcsa az a léghajós event közepétől tartott a negyedik Saurfang try közepéig. Akkor volt, hogy 15 sec alatt jelent meg a mending a tankon, ez a léghajónál az átrepülő tanknál egész mókás. Szólt is hogy rátenyerelt az életbentartó skillberendezéseire, csak ugye kérdés, mi mikor használódik el ténylegesen. Ez esetben már visszaugrott amikor a shieldwall végül is elnyomódott.. De azért az este fénypontja az a dupla markokat dobáló Saurfang volt, először mindenki azt hitte bugos a bossmod és/vagy Grid/healbot, de nem az kettő volt, majd megint kettő. Amikor megjavult persze helyből lement, de addig...
Nálunk Stinkyn volt wipe, a dolog tanulsága az volt, hoyg mindig a gnómot öld elsőként :-)
nalunk (Anachronos) pont forditva volt, Saurfang-ig minden teljesen rendben, ahogy beleptunk az uj szarnyba, akkor kaptunk egy botranyos lagspike-ot, mindenki egyszerre
az elso Valkyr pakkon vicces volt a Riptide-om ami brutal kesessel jelent meg, utana viszont masodpercekig ott lebegett a tag feje felett - persze wipe
amikor mentunk korbe a fuggofolyoson (ne kerdezd miert:D:D:D) akkor laggoltunk még picit, aztan rendbe lettunk
Precious-nel elso talalkozasra wipeoltunk azert megegyszer, de azt inkabb a sokk szamlajara irnam:)
Nálatok nem volt lag? Nálunk iszonyat volt, 15 secbe telt mire a targeten megjelent az instant mending, Saurfang elsőre 3 tryon 2 markot dobott ki egyszerre, 3k feletti válaszidőt mért a quartz. Aztán valahol 10 tájban megjavult, így nekünk se volt túl sok értelmes barátkozásunk Rotface-el.
Az új cuccok előtti trash az zseniális, biztos ezredszerre már rémes lesz, mint minden trash, de azt hiszem elleszünk még vele egy darabig. A felismerésnek azt a pillanatait szeretem, amikor rájövünk mi miért és hogyan működik. Ja és imádom az olyan instákat ahol gnómokat lehet ölni! Jaraxxust is mindig sajnáltam lecsapni :-)
tegnap beneztunk ICC uj szarnyaba, sztem iszonyat jol sikerult, nem akarok semmit lespoilerezni, legyen eleg annyi hogy vannak trash mobok 8,8m hp-val (25man) es lesz nagy csodalkozas mikor eloszor beleptek Saurfang moge..:P
lady Deathwhisper nerf utan most mar sima one-shot, manapajzsa es az addok is meg lettek nyirbalva
az uj szarnyban kokemeny a trash, mire felertunk Festergut szine ele mar kesore jart igy becsuletbol egy try-t azert megeresztettunk, persze tutko wipe
folyt kov ma este
egyre jobban tetszik ICC, nagyon kellemesen mindent kijavitottak ami TOCban szar volt!
Ma is Ocut kaptam, szerencsére jól ment. Tankkal HoS, chainpull ezerrel, 3.5K+ mindegyik dps, 20 perc alatt clear és mehettem TVzni :D
A heti raid viszont megizzasztott, Razorscale 65 perc alatt. Előszöris bekapcsolták a hard modet és aztán leszedtük mind a 4 tornyot. Pointless. Aztán 1 wipe FLen, majd Razor 10 perc alatt 3 halott DPSsel. Iszonyat szar volt a tankolás és a DPS is. Nem gondoltam volna, hogy ezen a 2 bosson is lehet szívni.
FoS 3 wipe, első pack-en 1 egyből, utána healer OOM, miután másodjára lement (alakul a bingó?) 2. pack is wipe a healer üvölt "i said dont pull soooo muuuuch mob" :DD fele csapat elmegy, az uj healer elvérzik az első bosson. sigh. Asszem ma már nem lesz meg a 2 frost.