Igen, lesz egy Nyugat 100 vetélkedő, az m2-n, 17:13-kor kezdődik vasárnap. (ápr. 6 az első adás) Szerintem érdemes megnézni:-) A Nyugatról szól, és 9 elismerésnek örvendő művésszel vetélkedünk. Én csak moderálok, de jó őket hallgatni:-) És nézni, persze.
Más: Leszállhatnánk már erről a politikai beállítottság témáról, mert eléggé uncsi, és mindenki csak sakatulyákban akarja látni a másikat. Én meg pont nem. Hagyjuk, jó? Ügyekben szívesen álást foglalok, de akárki is próbálja, baromi nehéz lesz rámhúznia bármit is- ha a tényeket nézi, és nem a saját meggyőződését. Ráadásul ebben a műsorban ez nem is elsődleges.
Szerintem meg ennek semmi köze az adott témához. Ez FAN Club és nem FUN Club, vagy a PoliDili. Ennek itt semmi keresnivalója, és ha tovább folytadod a politizálást jelzem a moderátoroknak.
Úgyis van egy szét FATVA a napi politizálásról.
Alinda ezért előszedhet téged jogosan + és akkor az Index Zrt lesz a pereskedő nem Te, a modik örömmel fognak innen kihajintani.
"Alindán - csodálatunk tárgyán - messziről érződik a Bolgár-hatás: ugyanolyan ballliberális elveket vall, ugyanúgy nem tudja azokat egy általa vezetett műsorban leplezni, mint a nagy példakép Gyuri bá'."
Ez így ígéretes. A majdani könyvére mindenképp kíváncsi leszek. :DDD
Miután Alindánk bonyolult személyiségét akarjuk itt megfejteni, nem mehetünk el szó nélkül alapvető politikai beállítódása mellett, mint ahogy természet adta bájai sem kerülhetik el figyelmünket.
Félreértesz: nem a (politikai) pártatlanságot hiányoltam Alindánál, hanem csak azt kifogásoltam az egyik hozzászólásra reagálva, hogy pártatlannak mondják őt.
Alindán - csodálatunk tárgyán - messziről érződik a Bolgár-hatás: ugyanolyan ballliberális elveket vall, ugyanúgy nem tudja azokat egy általa vezetett műsorban leplezni, mint a nagy példakép Gyuri bá'.
De jó! Szerintem ez sokunkat érdekel, bár azon sem csodálkoznék, ha azt a választ kapnánk, hogy itt és itt tudunk (majd) erről bővebben tájékozódni. Amúgy már eddig is volt néhány jó kezdeményezése, műsora a Nyugat centenáriuma alkalmából az mtv-nek. Hogy lehetett volna több és jobb? Persze, de általában véve a kínálatot az ilyen típusú műsorokból az eddig látottak nagyobb része is elég jó volt.