Keresés

Részletes keresés

big-dewil Creative Commons License 2004.11.27 0 0 678
Belinkelnéd a cimüket? Jo priwire is!)))
Előzmény: C6népe (677)
C6népe Creative Commons License 2004.11.27 0 0 677
Big, ilyesmi sztorikat olvastam az ELP.hu-n, mit mondjak, nagggyon irodalmiak ;DDDD
Előzmény: big-dewil (674)
C6népe Creative Commons License 2004.11.27 0 0 676

Huszi, azt muszáj az a téli gumi? Ha nem jársz vidékre, legföljebb vigyázol a fékezéssel a lámpánál, ha csúszik ;)))

Ha nincs Steel, akkó vegyé Fable-t, esetleg Jane Austin-t, me imádják a nők ;))

Előzmény: CsHuszi (671)
C6népe Creative Commons License 2004.11.27 0 0 675

Maróka, hát nem is szabad itt személyes témákról (plö költözés) értekezni, legföjjebb emilen ;), azt csak azé írtam, hogy nem köll napi választ várni ;)

Én úgy gondoltam, hogy miként a horoszkópokról, úgy bármiről írhatunk, szakmáról, sportról, kertről, szomszédokról + a f..ranc tudja miről ;)))

A 808-on nem vok már képben, csak mostanában beírtam egy párat a Triász koma + Arnye miatt ;)))

Előzmény: ma8r0k8a (668)
big-dewil Creative Commons License 2004.11.27 0 0 674

Muszáj wmit irnom,me ahogy olwasgatom ezt a boldogot,meg wirág,meg ilyenek,há egyböl egy jo nagy lawrot kö tojak a monitor alá a sok nyálnak...

Azt ezé berakom idejis ellensulyozásnak e kis lewélkét:

----- Szakító levél

Kedves Susan:
Tudom, hogy a bíró azt mondta, hogy ne találkozzunk a "lehülés" ideje alatt,
de nem tudok tovább várni.
Aznap amikor elmentél megesküdtem, hogy soha többé nem beszélek veled. De ez csak a sérült kisfiú mondatta velem. Mégis, nem én akartalak először megkeresni.
Azt képzeltem, hogy majd te csúszol mászol előttem, hogy fogadjalak vissza.
A büszkeségem akarta ezt. Most már látom, hogy ez sokba került. Elegem van
abból, hogy úgy teszek mintha nem hiányoznál és nem érdekelne milyen szarul vagyok. Nem számít ki teszi meg az első lépést. Itt az idő, hogy a szíveink beszéljenek helyettünk. Az én szívem ezt mondja...
"Nincs mégegy olyan nő mint te, Susan." Minden nőben akit meglátok téged kereslek, a szemeidet, a melleidet. De ők nem te. Mégcsak nem is közelitenek.
Két héttel ezelőtt találkoztam ezzel a kiscsajjal az Ithaca Bar-ban. Hazavittem magamhoz. Nem azért mondom el, hogy megbántsalak, csak szeretném érzékeltetni, elszántságomat.
Fiatal volt, úgy kb. 19 éves. Tökéletes teste volt, amit csak a fiatalság és a sok év jégkorcsolyázás adhat. Tényleg tökéletes. Feszes cicik, amiket még nem láttál, és olyan segg, hogy összeszaladt a nyál a számban. Minden férfi álma, -nemigaz? De ahogy ott ültem a kanapén miközben a csaj rajtam furulyázott, azt gondoltam, milyen dolgok lettek a legfontosabbak az életünkben. Olyan felszínes az egész. Mire jó egy abszolút tökéletes test?
Jobban dugott tőle az ágyban? Hát ebben az esetben, igen. De amit ezzel
mondani akarok, hogy jobb ember lett tőle? Jobb szive van mint az én kevésbé vonzó Susan-omnak?
Kétlem. Erre még sohasem gondoltam ezelőtt. Tálan kezd benőni a fejem lágya.
Később, miután vagy 5x beleélveztem, az jutott eszembe "Miért érzem én magam
olyan kiszáradtnak és üresnek?" Ez nem lehetett a hibátlan technikája vagy az
eszméletlen nedves puncija, a szüntelen sexvágya vagy bármi más. Valami hiányzott. Mi a fene lehet az? Amikor hirtelen beugrott.
Nem volt a regi, mert nem voltál ott Susan! Hogy nézd. Érted mit akarok
ezzel mondani?
Semmi sem a régi nélküled. Susan megőrülök nélküled. Minden amit teszek rád emlékeztet.
Emlékszel Carol-ra, az Upper Side-i egy gyerekes anyára, akivel tavaly
találkotunk? Múlt héten átugrott, és hozott egy nagy tepsi lazagne-t. Azt mondta, hogy nő nélkül nem vagyok jól tartva mostanában. Nem igazán értettem, de nem is fontos ez most.
Szóval, megittunk egy pár üveg bort, és hipp-hopp, ott dugtam a régi hálószobánkban. Igazi fasztarisznya volt. Mindent megadott amire vágytam, tudod, mint egy igazi nő,aki nem parázik a súlya vagy a karrierje miatt, vagy hogy hallanak-e a gyerekek valamit. Aztán hirtelen kiszúrta a dönthető tükröt a nagyid régi sminkes asztálan. Letette a földre, föléálltunk, és úgy néztük, ahogy döngetem. Nagyon izgató volt, de egyben elszomorított is, mert eszembe jutott, hogy "Susan miért nem tette soha le a tükröt a földre? Már vagy 14 éve megvan az a régi tükör, de még egyszer sem használtuk erre."
Szombaton, a kis hugod ugrott be a bírósági végzés másolatával. Vicky még
olyan gyerek meg minden, de már most is jó fej, és igazi barátként viselkedett ebben a nehéz, fájdalmas időben.
Sok jó tanáccsal ellátott veled, és úgy általában a nőkkel kapcsolatban.
Szeretne minket újra összehozni, Susan, tényleg. Ott iszogattunk a fürdőkádban, és jobb időkről beszélgettünk. Itt van ez a tinédzser lány, akinek ugyanaz a DNS-e mint a tiéd, és csak arra tudtam gondolni, mennyire olyan, mint te voltál 18 évesen. Majdnem elsírtam magam. Aztán egyszercsak kiderül, hogy Vicky igazán szereti a análszex-et.
Eszembe jutott mennyiszer próbáltalak rávenni, hogy próbáljuk ki, és hogy mennyi olaj volt ez a tűzre kettőn között.
De látod még akkor is, amikor éppen a kishugod popsijába dugom a farkam,
csakis rád gondolok! Igy igaz, Susan. A szívedben érzed, tudom. Nem gondolod, hogy úrja kezdhetnénk? Töröljünk el minden rosszat, és kezdjünk tiszta lappal.
Szerintem menne.
Ha ugyanígy érzel, kérlek, kérlek, kérlek tudatsd velem. Ha meg nem, akkor
elmondanád hova tetted a TV távirányítót?
John

Lassan járj, towább érsz!!!)))

ma8r0k8a Creative Commons License 2004.11.25 0 0 673

Sok boldogságot kívánok a Katalinoknak!:)))

Egyvalakinek külön is pussz-pussz;))))
Remélem olvasod már;))))

ma8r0k8a Creative Commons License 2004.11.25 0 0 672

Huszim!
Látom, lényegében már meg is oldódott a gondok zöme:)))
Danielle Steel? Remélem találtok még újabb könyvet tőle. Itt is van vagy kettő.:o))
Most még nem nagyon volt időm képvadászatra, kinlódás megy a win.el..vagy, éppencsak bámulom a monitort:DD

Puszim Ágikának/is/:)))

Előzmény: CsHuszi (671)
CsHuszi Creative Commons License 2004.11.23 0 0 671

Igen,már van új aksi.Majd a 7végén megy a Felicica az autószerelőhöz átvizsgálásra(olajcsere,légszűrő csere,hagyálló,stb...),nem árt neki az éves átvizsgálás.

Téli gumik meg majd péntekem próbálom beszerezni(2-t havertól(alig használt az egyik,a másik meg csak 1-2szer futott) 4felnivel,2-t meg újonnan veszek.Mutter monta is,hogy nicsen hová raknia a lóvét,már éppen mágját akart belőle rakni!(:

Éppen Danielle Steel könyveket nézegettem,me azt kéne venni muttinak karácsonyra(szereti,már van neki vagy 35könyve tőle).Majd csak találok a könyves bótba oat ami nincs meg neki.Szépen felirkáltam a címeket,mert már nővérem járt úgy,hogy oat vett meg ami már meg volt.(:

Itt egy kutya a sok macskusz mellé!(:

kutya
Előzmény: ma8r0k8a (670)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.11.23 0 0 670
Reméltem is, hogy itt vagy néha Huszim:)))
Na, igen a gondok jönnek, de 'hál Isten mennek is azért Legalább lesz egy új aksi a kocsiba amivel nem lesz gond megint egy ideig. Hmmm?:))
Köszi a linket! Biztos lesz kedvemrevaló kép.

Most ez a hátterem linux alatt

Előzmény: CsHuszi (669)
CsHuszi Creative Commons License 2004.11.22 0 0 669

Én is itt vagyok ám néha!(:
Csak vannak dolgaim,gondjaim.
Fene vigye el ezt a fránya hideget,rögtön ki is hozta a hibákat a kocsin,kipurcant a zaksijja,meg a téligumikat se ártana már beszereznem.
Marókám itt van neked egy cím:http://www.tutorial.hu/component/option,com_mambospgm/Itemid,32/

Szép háttérképeket lehet találni!(:

Na csúszok is!((o:

Bye!

csiga
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.11.22 0 0 668
Hááááát, C6népe nem szoktam külön azon gondolkodni, miről beszélgessek - csak beszélgetek;D)
Azért sikerül sokszor csak magamban??? :DDD
Egyébként ráhibáztál, a gondolataim nekem is akörül jártak, amit 3 pontban összeszedtél, /csak nem akartam már túl hosszú lenni tegnap../
Asztatat nem tudom miről merhetünk itt IGAZÁBÓL beszélgetni...:)))
Ha például arra gondolok, hogy a napokban egy évekkel ezelőtti személyeskedő véleményt olvastam itt az idexen olyan valakiről,
akinek nincs is NET-e/tudtommal/...egyszerűen megkérdőjelezem az összes fórum értelmét..
Bár, ha jól belegondolok, tapasztalni, az embereket jobban meg/ki/ismerni, kiváló terület.
Hát nem? Hát de, igen!! :)))))))
Mert írásban másképp tudja kifejezni magát az ember, mint személyes beszélgetés közben.
Érdekes, izgalmas terület ez annak, akit érdekel/pld. pszichológusok;o)))
És akkor még nem is szóltam arról, hogy ki milyen beszélgetést szeret az írásos formán belül, mert választék itt már többféle, sőőőt nemcsak írásos formában:o)
Szóval, bonyolódik máááá:))

Azt mindenesetre láttam, hogy a 808-on eléggé képben vagy, ezekszerint szoktál leskelődni:)))

Érdekelne, honnan-hová és miért költözködtök?
Ám, majd eldöntitek idevaló-e.:))
Na, jó pakolászást, miegyebet Nektek!:))

Előzmény: C6népe (667)
C6népe Creative Commons License 2004.11.22 0 0 667
A 2. pontnál csak egyszer baxtatják egymást, a másik elírás ;D
Előzmény: C6népe (666)
C6népe Creative Commons License 2004.11.22 0 0 666

Kedves Maróka! Szvsz (így első blikkre) kb. háromféle módon lehetne ide írogatni..

1. Ha az ide írók ismernék egymást, lehetőleg személyesen, így az írások körébe bekerülnének a személyes körülmények satöbbi, satöbbi...

2. Ha a fórum műfaja megengedné a csetes (meszendzseres) szabadságot, miszerint egyidejű résztvevők egymást egymást baxtatják, azt kitolják a másik hüleségét ;))

3. Van közös témája az olvtársaknak, amit ki tudnak fejteni és kibírja a napok múlva történő reakciót..

Szvsz az első pont bizonyos okokból kiesik, a második pörgését nem bírja műfaj, marad a harmadik.

Tehát, kérdem én, me nem ismerlek :), vajh milyen témáról társalogjunk? ;)

Nyugodtan fontold meg, az se zavarjon, ha csak napok múlva tudok reagálni vagy Enhy válaszol, ugyanis mi költözködünk erősen, azt most elég nagy zavar van mifelénk ;)))

Üdv

Előzmény: ma8r0k8a (665)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.11.21 0 0 665
C6népe!
Már miért haragudnék?:)))
Amúgy,...konkrétan nem is a felvetésedre reagáltam..első körben azért nem értettél/asszem/ Inkább csak leírtam ami eszembe jutott.. Így aztán, kicsit szétszórt/nak tünhet/ az egész párbeszéd. Mindegy, mááá:)))

Azt nem tudom ki-mit hisz a kiszivárgásról, és azt sem, hogy van-e, és ha van milyen jellegű a titkolnivalója.
Mindenesetre, én sem ezen a néven vagyok NET-en itt-ott.
Vállalom, nem titok. S, hogy miért? Ezer, és egy oka van:))

Szép napot, jövőhetet kedves mindenkiknek!:)))

Ezt a képet mutattam már? Gyönyörűű:))
Előzmény: C6népe (657)
agyika22 Creative Commons License 2004.11.20 0 0 664

Szia Szigetke!

Ezexerint Rád asszociáltam, mint béke szigetére? :-))))))))))

Nagyon egy pendelen húrunk!

Pusza!

Előzmény: Szigetke (660)
Nerina Creative Commons License 2004.11.19 0 0 663

:PPP

Babérkoszorúra török. :)))

Előzmény: C6népe (655)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.11.19 0 0 662
Sok boldogságot kívánok az Erzsébeteknek!:)))

big-dewil Creative Commons License 2004.11.19 0 0 661
Ettöl má csak a személyes tali lehet meggyözöbb!!!)))
Szigetke Creative Commons License 2004.11.17 0 0 660

Szia Agyika!

Jó itt is összejönni!

:-)

Előzmény: agyika22 (658)
big-dewil Creative Commons License 2004.11.17 0 0 659
Ne fossá wazze, -béke wan!))) Nem fogunk elwexni,ne féjé. Föleg nem akko,ha irunk is néha ide. Ugyan ez nem chat és nem is pörög ugy,mint azok,de azé jo ide benézni néha... ***** puxám.
Előzmény: agyika22 (658)
agyika22 Creative Commons License 2004.11.17 0 0 658

Big Drágám!

Picit olyan volt az összefoglalód, mintha a saját nekrológod lett volna.

Igazad van, minden megváltozott körülöttünk,sajnos nem mindig előnyére.

De az rajtunk múlik, mit veszünk át belőle.

Miért ne tarthatnánk meg a régi chates kapcsolatokból azt, ami jó?

Egyetértek azzal a javaslattal, hogy maradjon meg ez a topic a béke szigete! Mert jó ide benézni - ha nem is naponta, hanem ha időnk, hangulatunk engedi.

Neked elévülhetetlen érdemed van a mi chates multunkban, nem beszélve arról, hogy sokat spóroltunk általad, ami ugye nem elhanyagolható szempont! :-)))))))))

Én azt kívánom, maradjon meg ez a kis csapat! Persze, vendégeket is szivesen

látunk.

Igy hát ne temessétek ezt a topicot!

Bocsánat, ha a pincér közbeszólt!

Pusszantalak!

AGYI

Előzmény: big-dewil (652)
C6népe Creative Commons License 2004.11.16 0 0 657

Maróka!

Sokan úgy érzik kiszivárgott róluk ez-az a c6 által..

Egyszerűbb x-néven egy y-fórumba, chatre írogatni..

Viszont nem m.ki oan népszerű, mint egy kekecking, vagy Enhy, vagy ÉN..:))))))

Tehát, ha különbözik is az érdeklődési körük, netes portyázásuk után itt otthonra találhatnának, éppen me ismerik őket...

Remélem nem vótam bonyolult, azt te sem haragszol kérdésfelvetésemért...

Üdv :)))

Előzmény: ma8r0k8a (650)
C6népe Creative Commons License 2004.11.16 0 0 656
bd, elnézést kérek, ha kellemetlenül fejeztem ki magam... A szlovákot + németet ilyenformán úgyis csak a bennfentesek értik...
Előzmény: big-dewil (644)
C6népe Creative Commons License 2004.11.16 0 0 655

Aztán a Himnuszt szavalod vagy De Sade márki szeánszain veszel részt?

Me nem mindegy..;)))

Előzmény: Nerina (651)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.11.15 0 0 654

Jut eszembe: Mutattam már a keret nélküli szívem?;)))

Cupp...Cupppp

ma8r0k8a Creative Commons License 2004.11.15 0 0 653

Jó kis összefoglaló!
Bár a világ kinyílt, ez kétségtelen.
Így van jól. Azért remélem nem búcsúbeszédnek szántad!:)))

Előzmény: big-dewil (652)
big-dewil Creative Commons License 2004.11.13 0 0 652

Jok a kérdések...

A wálaszok má nem bizti,h ilyen jok lexnek.

Anno miko ekezdtem a freezést,akko még marha kewes embernek wot netje. Nekem se wot. Wixont wot csomo ember a 808-on,meg még az elötte walo 844-en,wagy még régebben a 847-en, akik unták a családjukat,magukat,faxom tudja mit,kit. Az a lényeg,h sms örültek lettek. Függök. Minden pizt erre a xarra kötöttek. Azt én is. De wot egy-két okos aki kitalálta,h lehet ingyé irni. Naná,h érdekelt a dolog. Nem a piz miatt. Csak walahogy jo wot benne lenni egy oanba,ami nem wot "közkincs" Aztán jött a woda. Azon persze mentek a freek mindenkinek. Akko még lehetett ingyen telozni is. Emléxem oanra,h egy délelött 4x merüt le a wadi nyu telom,annyit teloztam.))) Aztán leszedték a freeket a chatrol. Alakitottunk wodahálozatot. Királyságunk wot ellenzékkel,boszorkányokkal,miniszterekkel,warázslowal. -Jo wot. Wot diliskör,meg mindenféle egyéb kis chatek. Wodán belü. Aztán a woda kikapcsolta a free lehetöséget a simjeiröl... Kerestük a megoldást. Lett szlowák,aztán loop német,angol, most swéd mén épp. De közben majd mindenkinek lett nete. Wálltoztak a körülmények,az emberek,az érdeklödési körök... Má nincs rám szüxségetek,se freek miatt,se karik miatt. Kixáltam a free bulibol. Kicsit sokba kerüt,nem mintha bánnám,de elég wot belöle.

Szal má más wilág wan. Kinyilt a tér mindenki elött. -Étöd kiccsáwo?)))

Nerina Creative Commons License 2004.11.13 0 0 651

Nemigaz, C6népe!

Én irodalmi körökben forgok. :P)

Előzmény: C6népe (642)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.11.13 0 0 650

Kérdés: Miért nem megy?

1. Talán épp azért mert már ismerik egymást jópáran?
2. Avagy nem azonos az érdeklődési körük?
3. Netán az "infó visszaélők" az oka?
4. Esetleg nem működik efféle távkapcsolat?

5. Csalódottak?

6. Sértődöttek?

7. Nem akarnak már így kommunikálni, mert van"személyesebb"formája is, hisz a NET már nem sms formátum.

8. Fórum, évek múltán is visszaolvasható lehet, talán ez...?

Mindezek összesége?

Vagy??

Hihihi...nem várok választ, csak megosztottam gondolataim:

VELETEK-kik olvastok.:)))

Előzmény: C6népe (648)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.11.13 0 0 649

"A tülekedés, a nagyravágyás, a béka-egér harc, ez az egész társadalom szánalomra méltó tülekedése, amely úgy ahogy van, a végén mégiscsak a megbocsátáshoz, a megértéshez és azon túl az elmúláshoz és feledéshez vezet."

/Voltaire/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!