Hát nem. Doleac-kal egész biztos nem, de remélem nem is lesz mégegyszer olyan, hogy öt magasemberből négy idő előtt el legyen lehetetlenítve védekezés szempontjából.
Az oké,hogy faultproblémái voltak Shaqnek,de még így is érthetetlenül kevés percet töltött a pályán.Doleac bácsival meg nem valószínü,hogy nyerni fog a Miami...
én mióta versenyzik ellen szurkolok. Hakinnen drukker voltam, de egy ideje nem nézek már forma1-t. idén lehet kéne már, bár az előző évek vmi hihetetlen unalmasak voltak.
Gratula a Pistonsnak, bár ez kötelező feladat volt szerintem. Mindenképpen hét meccset várok, és még mindig a Detroitra tippelnék. De végülis mindegy, ki megy a döntőbe, így is, úgy is érdekes lesz, mihez kezdenek a Spurs-szel.
Grat. a Detroitnak, jók voltak, túlságosan is. A magasembereink futószalagon gyártották a faultokat és érzésem szerint túlságosan is előzékenyen fújták Shaq-re a személyiket a sporik, de nem ez döntött. A Pistons ma volt eddig a legjobb a sorozatban, a Miami meg a leggyengébb. Az első félidőben túl nagy előnyt adtunk a hazaiaknak és hiába jöttünk fel többször is, nem sikerült átlendülni a holtponton, pláne nem úgy, hogy a védekezésre nem alapozhattunk. A pályaelőnyt visszaszereztük, de kis odafigyeléssel többet is ki lehetett volna hozni ebből a túrából.
Pozitívum: Dooling végre zsákolhatott egy nagyot és Zo is megmutatta Ben-nek, hogy ki a dobásblokkolás igazi mestere.:D
JJ már a 3. meccsen is jó volt, viszont Nash nagyon meg lett akkor szorongatva amúgy Johnson a 3. meccset 2 triplával kezdte utána meg dobott egy duplát amit Barry piszkált be a gyűrűbe végül, aztán amikor meg leült azt írták h 6 pontos, akor azt a duplát nem adták meg neki?
1etértek,ezt a meccset 1értelmüen a Spurs "lazázta el". Az utolsó negyed viszont félelmetes volt.Vmi iszonyat volt,hogy szinte minden Spurs-tripla beakadt.És szerintem a döntö kosár Amare Stoudemire-é volt,szerintem ott(asszem 107-106-nál,de az tuti,hogy csak 1-gyel ment a Suns és azt a támadást szinte már kivédekezte a Spurs) offensive foult kellett volna fújni.És utána jött az a szédületes blokk... Grat azért a Sunsnak,azért az a 3. negeydbeli run nem volt semmi!JJ visszatérése tényleg sokat számított,lehet,hogy sikerül behúzniuk a kövi meccset is,bár szerintem összességében a Spurs sokkal jobb csapat.
Lehet, hogy nem ekkora a különbség, de ugyanennyi sansz van mindkét trade-re. Egyébként szerintem a különbség kb. annyi, mint Shaq és Odom között. Az a csere is csak személyes okok miatt jött létre. Ilyen ok pedig ebben az esetben nincs. Egyébként az egy túlzó példa volt, de szerintem nem egy kategória a 2 player...
Ellazult a Spurs a szünetbeli vezetéssel, meg is szívták. Most túrázhatnak vissza Arizonába a pihenés helyett, marhák...(nem mintha nekem ez rossz lenne, de saját magukkal jól kibasztak)
Persze, hogy nem. Nem olyan mindegy, hogy a birkák között mennyi a farkas. Legalábbis nálam Nash és a két JJ szerepe cseppet sem elhanyagolható az atlétákéhoz képest, sőt...
Elmaradt a (nyugati) bajnokavatás, nehézkesen húzta be a Suns a mérkőzést, de megérdemelten diadalmaskodott. A végén iszonyúan a képükbe mászott a Spurs, Horry és Bowen gyártotta a nagy dobásokat futószalagon. Amare blokkja Duncan-en nem volt rossz.
Durván nem tükrözte volna a különbséget a két csapat között. Ma sokkal jobb volt a Suns, mint eddig, JJ belelendült a kihagyás után, így azért más a leányzó fekvése (megkockáztatom, nem 0-2-vel megyünk Texasba, ha ő tudott volna játszani korábban). 2nd chance pontokat még mindig rengeteget adunk a Spursnek, elképesztő mennyiségű offenzívet szednek, ebben hihetetlen jók.
Amare csúnyán blokkolta Duncant a végén (aki büntetőzésben Steven Hunteri mélységekbe süllyedt, egyszer sikerült homályt dobnia a vonalról :), ilyet nem gyakran csinálnak vele.
Azért szép dolog San Antonioban győzni, ráadásul nem is játszott rosszul a Spurs. Na már csak hármat kell behúzni :))