Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Ne játszd az agyad! Személyeskedni nem okés. - Köszönöm, hogy meg lettem tisztelve és kaptam indoklást. Én kérek elnézést, jómagam, és örömmel hallom, hogy akkor ez innentől következetesen be lesz tartva, függetlenül attól, hogy ki adja és ki kapja. Vagy stílszerűen: függetlenül attól, hogy ki és a fütyi melyik oldalán van. Résen leszek, hogy ne kövessek el ismételten hasonló gaztettet, és másokat serényen fogok jelenteni. Szép estét kedves moderátorok!
Guri úr, a kanadai éppen azzal próbálkozik, hogy egy másik topiktárssal való levelezésbe beszálljon, elnézést az egészért, rém kellemetlen, de sajnos ez beavatkozást igényel.
Kivennétek Gyuri úrnak, a kanadainak (ezzel nem kívánok nicket azonosítani, de a stílusa alapján nyilvánvalóan ő az) a 8733 sorszámú hrsz.-ét a sorozatok random topikból? Köszönöm előre is. Nem kívánom a megbüntetését egyébként, csak mivel a napokban nagyon összevesztünk, így nem tudja megállni, hogy mindenütt belém álljon kicsit. Nem nagy ügy egyébként, csak ne szemetelje már tele a normál topikokat ezekkel. Még egyszer kösz.
Tudom, hogy nem felemelő dolog trollkergetéssel komédiázni, miközben lehetene békésebb kérésekkel is foglalkozni, de hát láthatod hogy mi megy. Ez most a feladat - sajnos.
Nem akartam reagálni a letiltásotokra, mert kibíbrok én több hetet is BK kommentelés nélkül, de ha már megszólítottak, mégis megteszem.
Az a baj illetlenke, hogy fordítva ültök sajnos a moderátori lovatokon. BK topik figyelés ügyében legalábbis biztosan. Van ugyanis ez az üvegzsebű/szemű prox nick, akiről minden épeszű júzer jól tudja sajnos, hogy egy és ugyanazon öncélú ostoba troll. Ti mégis folyton benthagyjátok a játékban, és azokra másztok rá, akiknél - istenbocsássa már meg, de - elszakad a cérna a csávó suttyó, csaló nickhalmozó visszatéréseitől. MIÉRT? Ez volna a korrekt fórumozást segító moderáció? Meglátásom szerint nem.
És ezzel nem önmagamat akarom visszakönyörögni a topikba, mert bizisten kibírom a rám rótt szilenciumot, hanem hogy igenis takarítsátok ki az olyan egyértelmű trollokat a mindenkori fórumtérből, akik túl azon hogy szélsőséges alaptalanságaikkal rendre szétoffolnak egy adott topikot, még csalárd módon nicktöbbszörzéssel is operálva keserítik meg a többiek normális fórumhasználatát.
Szóval csak ennyit szsrettem volna, ha már így szóba hoztak... (Még ha ez a szóbahozatal egy kellően gyanús egykommentes - azóta mint látom kibannolt - nicktől is éredt...)