Keresés

Részletes keresés

Kék skorpió Creative Commons License 2006.04.23 0 0 1904

:-))))

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!! 

Előzmény: Muntanitz (1903)
Muntanitz Creative Commons License 2006.04.23 0 0 1903

Nem vagyok rosszakaród, de kívánom, hogy a következő Rákóczi-győzelem kicsit keserű legyen számodra! :-)

Előzmény: Kék skorpió (1902)
Kék skorpió Creative Commons License 2006.04.23 0 0 1902

Remek hangulat volt tegnap a Gödörben. Itt jegyezném meg, hogy nem csak a kaposvári, hanem a fehérvári szurkolók is kitettek magukért, remekül buzdították a csapatukat. (A fej feletti tapsolás arra a fura, eldobolt dallamra nagyon állat volt.)

A meccs elején a Vidi irányított, tulajdonképpen a semmiből jött a vezető gólunk. A második pedig a legjobbkor. A második félidőben nagyon akart a Fehérvár, de olyan idegesek voltak, hogy semmi nem jött nekik össze. Különösen Kuttoron látszott, hogy nagyon görcsös, olyan labdákat adott el, amit máskor mindig emberhez passzolna.  A Rákóczin érződött, hogy óriási akarattal küzdenek a fiúk, és ez átragadt a közönségre is. Ennyi tapsot szvsz egész tavasszal nem kaptak a fiúk. Azonban megérdemelték.

jazoli Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1901

Én nagyon sajnálom, hogy elmegy a Szabolcs, de mit lehet tenni, ha neki ez jobb lesz, akkor menjen.

Ma is, meg számtalan meccsen mentette meg a csapatot...

A Fehérvár elleni győzelemmel kapcsolatban meg minden elismerésem a játékosoknak, meg azoknak, akik hitet adtak nekik, hogy igenis bárkit le tudunk győzni, ha kellően koncentrálunk, és akarjuk a győzelmet.

Muntanitz Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1900

Érjétek be most (Balajcza) Szabival, már amennyiben tényleg vinni akarjátok! Szakály Peti előbb rúgjon egy szezonban 15-öt, majd utána esetleg (jó pénzért) mehet.

Előzmény: lg23 (1898)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1899
Ja, Balajcza 502 perce nem kapott gólt! Utoljára a Sopron ellen a 38. percben kellett maga mögé nyúlnia. Azóta  Fradi, a Honvéd, a Pápa, a ZTE és a Vidi is hasztalan próbáőlkozott.
Előzmény: lg23 (1898)
lg23 Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1898

"És még viszitek Balajczát is"

Úgy legyen! Szeptember óta szorgalmazom a leigazolását a fórumon és a tulajnál :)

Egyébként örülnék, ha a két Szakály is Újpestre jönne - csak egyből 1-2 évre kölcsönbe vissza lehetne őket adni Kaposvárra, mert nálunk még nem férnének be.

Előzmény: Wagner Lopez (1897)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1897

Néha az Újpestnek???

Bazz, a feljutó csapatunk lassan fele nálatok játszik:-)

És még viszitek Balajczát is

Előzmény: lg23 (1896)
lg23 Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1896

A Kaposvár az nb1 legszimpatikusabb nemlila csapata :) Remélem, még sokáig lesztek az első osztályban, és sok jó játékost neveltek a városnak meg a magyar futballnak (és néha az Újpestnek is) :)

Az ilyen csapatokra, akiknél sok magyar, városi, klubkötődésű játékos van, ahol jönnek fel a sajátnevelésű fiatalok, hatalmas szüksége van a magyar futballnak!

Csak ellenünk fogjátok majd vissza magatokat kicsit :)))

Wagner Lopez Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1895

Szenzációsan játszottunk. Alves, zahorecz (11-esből) és Lóri lőtték a gólokat. De ma egy-két kivételtől eltekintve - Andruskó, Zsolnai - mindenki átlagon felülit nyújtott!

Ha holnap kikap a Diósgyőr, már 8. helyen állunk!!!

Előzmény: Muntanitz (1894)
Muntanitz Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1894

Nem lett 1-0 :-) Hanem 3-0. Nem is rúgtunk még hármat ebben a bajnokságban!

Negyedik győzelmünk zsinórban, már tizenegy félidő alatt nem kaptunk gólt...

Nagy gratula a fiúknak, és az általam korábban már máshova kívánt Prukner Lacinak!

HAJRÁKÓCZI!!!

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.22 0 0 1893
Végülis én benne vagyok, hogy nyerjük meg 1-0-ra az összes hátralévő meccset:-)
Előzmény: Wagner Lopez (1891)
Muntanitz Creative Commons License 2006.04.16 0 0 1892

Az igaz, hogy elképesztően gólszegények vagyunk ebben a szezonban. A két gól a legtöbb, ameddig eljutottunk, de az is egy kézen megszámolható, hogy hányszor sikerült. A 2004/2005-ös szezonban a Sopronnak meg a Honvédnak itthon négyet rúgtunk, háromszor köszöntünk be a Vasasnak, meg Békéscsabán az Előrének, most meg...

De nem panaszkodom, mert pontszámban egyáltalán nem állunk rosszul az elvárhatóhoz képest.  

Előzmény: Wagner Lopez (1891)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.04.16 0 0 1891
Jogos. Csak annyi egy-nullt láttam mostanában, hogy el sem tudom képzelni, hogy akár kettőt is lőhettünk
Előzmény: Muntanitz (1890)
Muntanitz Creative Commons License 2006.04.15 0 0 1890

Caak háromig tudsz számolni? :-)

(A Kispestnek kettőt lőttünk.)

Előzmény: Wagner Lopez (1887)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.15 0 0 1889
A Pápa szinte már matematikailag sem számít, a REAC is vagy 12 pontra van, és 7 forduló van hátra. Most már nem leállni, a minél jobb helyezés a cél.
Előzmény: Kék skorpió (1888)
Kék skorpió Creative Commons License 2006.04.15 0 0 1888

Csak összekapták magukat a fiúk. Nem hiszem, hogy kiesési gondjai lennének a Rákóczinak, a Pápa és a Reac nem képes behozni ekkora hátrányt.

Előzmény: Wagner Lopez (1887)
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.04.15 0 0 1887
Megint 1-0, ezúttal Egerszegen (gól: Zahorecz). Előreléptünk a 10. helyre: 3 meccs, 3 gól, 9 pont. A maximum
Wagner Lopez Creative Commons License 2006.04.08 0 0 1886

Rákóczi-Pápa 1-0

Gól: Alves

Impotens csatárjáték, rengeteg kihagyott helyzet, Szűcs kivédte a szemünket.

Mindegy, ezzel vélhetően bennmaradtunk

Előzmény: jazoli (1885)
jazoli Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1885

Ja! Gödörben a csapat....szerintem mindenki így van vele, bántani nem akarja, tanácsot nem tud adni, mit tehet az ember - reménykedik a szebb folytatásban, hogy talán változik valami....

"A remény hal meg utoljára..."

A Fradit meg, meg KELL verni!!!

Előzmény: Kék skorpió (1884)
Kék skorpió Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1884

Az a helyzet, hogy nincs nagyon miért ide írni.

A csapat nagyon rosszul játszik, sokszor lélektelenül sétálgatnak a játékosok a pályán, de Pruknert nem akarjuk kritizálni, a játékosokat meg nem lehet (a múltkor megtettem a honlap fórumán, rögtön felháborodtak páran, pedig még sértőt sem írtam).

Szinte folyamatosan kikapunk, már az ellenfelek szurkolói sem vesznek komolyan minket. A lelátók üresek, jó, ha összejövünk 1500-an egy meccsre, abból is 300-500 vendégszurkoló. Akik kint vannak csendben, tanácstalanul, de talán inkább belefásultan ülnek a helyükön, a tavalyi remek hangulatnak nyoma sincs.

Persze, azért szombaton megverjük a Fradit. :-)

Előzmény: the pertő (1882)
Lecso11 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1883
... és a csapat is igen rossz passzban van...
Előzmény: the pertő (1882)
the pertő Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1882

Csendben, halkan kimúlt ez a topic...

Nyugodjon békében.

Valentino Mazzini Creative Commons License 2006.03.06 0 0 1881

ciao'

Valaki megmondaná nekem , hogy mennyibe kerül a vendégjegy nálatok?

köszi ciao' Valentino Turul Ultrái

Simi23 Creative Commons License 2006.03.05 0 0 1880
Már megint 2-1re kaptunk ki a Debrecentől 1-0ás vezetés után! Ilyen nincs!! Megnéztem ma az összefoglalót, amiben egyetlen támadásunkként csak a gólunkat sikerült bemutatni(Az újság szerint még volt azért egy-kettő lehetőségünk!). De az összefoglalóbóé az is kiderült, hogy a Debrecennek köze nem volt a két gólhoz. Az elsőnél kurva nagy mákuk volt, ha Petrókon nem pattan meg, akkor vagy mellé megy vagy Szabi fogja. A 11-es meg a lassítás alapján szerintem nem volt az!
Előzmény: Törölt nick (1879)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.04 0 0 1879
A mai meccsen viszont eddig jó az eredmény... csak rá ne üljünk megint:-) Mondjuk ez Debrecenben lehetetlen, ezt asszem Prukner is tudhassa:-))
Előzmény: Simi23 (1878)
Simi23 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 1878

A tegnapi meccsen saját magunkat vertük meg a régi betegségünkkel, hogy biztos vezetés tudatában visszaveszünk és magunkra húzzuk az ellenfelet, amit ki is használtak és ehhez jött még hozzá Pruki megszokott dolga, hogy biztos vezetés tudatában lecseréli a teljes csatársort és persze, hogy csatárok nélkül már nem tudunk váltani. Szerintem ebben rejlett tegnapi pontvesztésünk! A két gólunk szép volt és szép akció végén esett! Az első pécsi gólt azt mi hoztuk össze és nem volt annyira kidolgozott akció, míg a 2.gól kidolgozott akció volt. Vasziljevics játéka tetszett, Alves szerintem való ebbe a csapatba és hasznunkra lesz. Kriston próbálkozott, de remélem lesz még jobb is. Zsolnai nagyon szép gólt lőtt. Kovácsevics gólpassza szép volt, kiállítása annál rondább. A reklamálása után érezni lehetett, hogy idő előtt fogja befejezni a meccset. A többiek hoztak egy átlagot!

A pénztáraknál meg egy kicsit gördülékenyebb kiszolgálásnak kellene lennie, mert sikerült 30 percet sorban állnom!

Darwin Creative Commons License 2006.02.26 0 0 1877
a Toponár felöl bevezető út a Guba Sándor
Előzmény: NB2 (1876)
NB2 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 1876
OFF!

Hol van Kaposváron a Guba Sándor utca? Neten kerestem, de nem találtam meg egyik térképen sem. Valami nagyon új utca lehet:)

Előre is köszi!

ON!

2-2, juhhéj, HAJRÁ PÉCS, de nagyon rossz meccs volt szerintem.
Simi23 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 1875
Labdarúgás Az NB1 tavaszi rajtjára készülve - Diákoknak ingyenes a kaposvári futballtavasz 2006. február 23. 15:00 A február 25-i rajt előtt néhány fontos információval szeretnének szolgálni a kaposvári illetékesek a szurkolóknak if(!window.goAdverticum)document.write(''); if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(25748);

Az NB1 tavaszi rajtjára készülve - 73 nap szünet után folytatódik a bajnokság >>>

Szombaton 9-től 12 óráig az 1-es pénztárban lehet még bérleteket vásárolni. A Pécs elleni meccsre jegyeket, szombaton szintén az 1-es pénztárban 13 órától lehet megvenni, míg a többi pénztár 14 órakor nyit.

A legörömtelibb hír talán, hogy a G szektorban illetve az állóhelyen a tavaszi szezon mérkőzéseit érvényes diákigazolvánnyal ingyen tekinthetik meg a fiatalok.

A jegyárak az őszhöz képest annyiban változnak, hogy tavasszal három kiemelt bajnoki mérkőzésünk lesz, (az Újpest, a Ferencváros és a Fehérvár), ezekre a meccsekre 300 Ft-tal kerül többe, majd a jegy.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!