Remek hangulat volt tegnap a Gödörben. Itt jegyezném meg, hogy nem csak a kaposvári, hanem a fehérvári szurkolók is kitettek magukért, remekül buzdították a csapatukat. (A fej feletti tapsolás arra a fura, eldobolt dallamra nagyon állat volt.)
A meccs elején a Vidi irányított, tulajdonképpen a semmiből jött a vezető gólunk. A második pedig a legjobbkor. A második félidőben nagyon akart a Fehérvár, de olyan idegesek voltak, hogy semmi nem jött nekik össze. Különösen Kuttoron látszott, hogy nagyon görcsös, olyan labdákat adott el, amit máskor mindig emberhez passzolna. A Rákóczin érződött, hogy óriási akarattal küzdenek a fiúk, és ez átragadt a közönségre is. Ennyi tapsot szvsz egész tavasszal nem kaptak a fiúk. Azonban megérdemelték.
Én nagyon sajnálom, hogy elmegy a Szabolcs, de mit lehet tenni, ha neki ez jobb lesz, akkor menjen.
Ma is, meg számtalan meccsen mentette meg a csapatot...
A Fehérvár elleni győzelemmel kapcsolatban meg minden elismerésem a játékosoknak, meg azoknak, akik hitet adtak nekik, hogy igenis bárkit le tudunk győzni, ha kellően koncentrálunk, és akarjuk a győzelmet.
Érjétek be most (Balajcza) Szabival, már amennyiben tényleg vinni akarjátok! Szakály Peti előbb rúgjon egy szezonban 15-öt, majd utána esetleg (jó pénzért) mehet.
Ja, Balajcza 502 perce nem kapott gólt! Utoljára a Sopron ellen a 38. percben kellett maga mögé nyúlnia. Azóta Fradi, a Honvéd, a Pápa, a ZTE és a Vidi is hasztalan próbáőlkozott.
Úgy legyen! Szeptember óta szorgalmazom a leigazolását a fórumon és a tulajnál :)
Egyébként örülnék, ha a két Szakály is Újpestre jönne - csak egyből 1-2 évre kölcsönbe vissza lehetne őket adni Kaposvárra, mert nálunk még nem férnének be.
A Kaposvár az nb1 legszimpatikusabb nemlila csapata :) Remélem, még sokáig lesztek az első osztályban, és sok jó játékost neveltek a városnak meg a magyar futballnak (és néha az Újpestnek is) :)
Az ilyen csapatokra, akiknél sok magyar, városi, klubkötődésű játékos van, ahol jönnek fel a sajátnevelésű fiatalok, hatalmas szüksége van a magyar futballnak!
Csak ellenünk fogjátok majd vissza magatokat kicsit :)))
Szenzációsan játszottunk. Alves, zahorecz (11-esből) és Lóri lőtték a gólokat. De ma egy-két kivételtől eltekintve - Andruskó, Zsolnai - mindenki átlagon felülit nyújtott!
Ha holnap kikap a Diósgyőr, már 8. helyen állunk!!!
Az igaz, hogy elképesztően gólszegények vagyunk ebben a szezonban. A két gól a legtöbb, ameddig eljutottunk, de az is egy kézen megszámolható, hogy hányszor sikerült. A 2004/2005-ös szezonban a Sopronnak meg a Honvédnak itthon négyet rúgtunk, háromszor köszöntünk be a Vasasnak, meg Békéscsabán az Előrének, most meg...
De nem panaszkodom, mert pontszámban egyáltalán nem állunk rosszul az elvárhatóhoz képest.
Ja! Gödörben a csapat....szerintem mindenki így van vele, bántani nem akarja, tanácsot nem tud adni, mit tehet az ember - reménykedik a szebb folytatásban, hogy talán változik valami....
A csapat nagyon rosszul játszik, sokszor lélektelenül sétálgatnak a játékosok a pályán, de Pruknert nem akarjuk kritizálni, a játékosokat meg nem lehet (a múltkor megtettem a honlap fórumán, rögtön felháborodtak páran, pedig még sértőt sem írtam).
Szinte folyamatosan kikapunk, már az ellenfelek szurkolói sem vesznek komolyan minket. A lelátók üresek, jó, ha összejövünk 1500-an egy meccsre, abból is 300-500 vendégszurkoló. Akik kint vannak csendben, tanácstalanul, de talán inkább belefásultan ülnek a helyükön, a tavalyi remek hangulatnak nyoma sincs.
Már megint 2-1re kaptunk ki a Debrecentől 1-0ás vezetés után! Ilyen nincs!! Megnéztem ma az összefoglalót, amiben egyetlen támadásunkként csak a gólunkat sikerült bemutatni(Az újság szerint még volt azért egy-kettő lehetőségünk!). De az összefoglalóbóé az is kiderült, hogy a Debrecennek köze nem volt a két gólhoz. Az elsőnél kurva nagy mákuk volt, ha Petrókon nem pattan meg, akkor vagy mellé megy vagy Szabi fogja. A 11-es meg a lassítás alapján szerintem nem volt az!
A tegnapi meccsen saját magunkat vertük meg a régi betegségünkkel, hogy biztos vezetés tudatában visszaveszünk és magunkra húzzuk az ellenfelet, amit ki is használtak és ehhez jött még hozzá Pruki megszokott dolga, hogy biztos vezetés tudatában lecseréli a teljes csatársort és persze, hogy csatárok nélkül már nem tudunk váltani. Szerintem ebben rejlett tegnapi pontvesztésünk! A két gólunk szép volt és szép akció végén esett! Az első pécsi gólt azt mi hoztuk össze és nem volt annyira kidolgozott akció, míg a 2.gól kidolgozott akció volt. Vasziljevics játéka tetszett, Alves szerintem való ebbe a csapatba és hasznunkra lesz. Kriston próbálkozott, de remélem lesz még jobb is. Zsolnai nagyon szép gólt lőtt. Kovácsevics gólpassza szép volt, kiállítása annál rondább. A reklamálása után érezni lehetett, hogy idő előtt fogja befejezni a meccset. A többiek hoztak egy átlagot!
A pénztáraknál meg egy kicsit gördülékenyebb kiszolgálásnak kellene lennie, mert sikerült 30 percet sorban állnom!
Labdarúgás
Az NB1 tavaszi rajtjára készülve - Diákoknak ingyenes a kaposvári futballtavasz
2006. február 23. 15:00
A február 25-i rajt előtt néhány fontos információval szeretnének szolgálni a kaposvári illetékesek a szurkolóknak
if(!window.goAdverticum)document.write('');
if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(25748);
Az NB1 tavaszi rajtjára készülve - 73 nap szünet után folytatódik a bajnokság >>>
Szombaton 9-től 12 óráig az 1-es pénztárban lehet még bérleteket vásárolni. A Pécs elleni meccsre jegyeket, szombaton szintén az 1-es pénztárban 13 órától lehet megvenni, míg a többi pénztár 14 órakor nyit.
A legörömtelibb hír talán, hogy a G szektorban illetve az állóhelyen a tavaszi szezon mérkőzéseit érvényes diákigazolvánnyal ingyen tekinthetik meg a fiatalok.
A jegyárak az őszhöz képest annyiban változnak, hogy tavasszal három kiemelt bajnoki mérkőzésünk lesz, (az Újpest, a Ferencváros és a Fehérvár), ezekre a meccsekre 300 Ft-tal kerül többe, majd a jegy.