Csak egy apró megjegyzés (két autóvásárlás tapasztalata alapján): a mobile sem csodaszer; ha valami jó vétel feltűnik, az estére már biztosan elkelt. Ha meg túl sokáig fent van, annak általában oka van... De ez csak az én tapasztalatom, az oldal működéséhez sok sikert!
Üdvözletem a csoporttagoknak! Nemrégiben lett kész egy fejlesztés, amely a mobile de lakóautó és lakókocsi felhozatalát teszi kereshetővé, magyar nyelven: https://mahzrt.hu/elado-lakoauto-kereso Minden visszajelzésnek, építő kritikának örülünk! Köszönöm szépen!
Általában a bukás azt gondolom abból ered, hogy rutinból, rossz emlékből, hibás, ámbátor a napi életben néha működő beidegződésből próbáljuk megoldani az adott feladványt, lehet némi fölényes felhanggal, mondván ez mindennapi. Régebben tanítottam vezetés elméletet, de például kész csoda, hogy még nem ütköztem villamossal... Vélhetőleg nem az én érdemem.
Nem lehetetlen, de tény, hogy nagy feladat felülírni a megszokásokat, és itt a korral való összefüggés nem előny. Nálam biztos nem.
Úgyhogy a kérdezőnek azt javaslom, próbálja meg, és kezelje úgy, hogy előtte kiüríti a vonatkozó tudását és újként tekint a feladatra és akkor tuti sikerülni fog! Hajrá!
Sajnos a kreszvizsgától félek én ,mert ha azt bukom oda a jogsi.Az meg nagyon nem hiányzik.Az enyém73 asNagyom vágyom mindenfelé eljárni pecázniValahogy munka mellett sose jutott elég időm rá.Más.Lakóbusz,vagy lakókocsi.Ahogy néztem a busz olcsó de muzeális,a lakókocsi drága de szintén muzeális.Visznt kevesebb bennük romló dolog.Sajna németül nem tudok ,de gondolom kint normálisabb lakókocsik vannak mint itthon.
Az elméleti része tanúlható, és azt tudnod is kell. Rakomány rögzítés, munkavédelmi előírások, nem árt ha tudod ezeket. A KRESZ területén minimális újdonság van a "B" kategóriánál már megszerzett tudáshoz képest.
A gyakorlati részét meg már valószínűleg tudod is. A rutin feladatok közül a nehezebbeket számtalanszor korrigálhatod, lényeg, hogy ne érints bólyát, és adott időn belül - talán öt percen belül - teljesítsd a feladatot. A forgalomban történő vezetés sem rejt magában sok újdonságot annak, aki ez előtt is lakózott már.
Uraim és Hölgyeim ! Egy kérdés: vizsgázott-e valaki mostanában nehéz pótra? Mekkora esélyem lehet 67 évesen ,50 éve vezetek.Sajna a kocsim össztömege 2550kg,így igazán ezer kilo alatti futót húzhatnék.Persze a kocsi bírja ,csak a jogsim nem.Ha valaki vizsgázott mostanában mesélhetne.