Nahát! Így leszólni a hercegemet! Még hogy rusnyaság! Hát küldjön Neked békát a gólya! Egyébként is, akinek semmilyen sincs, az ne becsmérelje a másikét. És még az is lehet, hogyha ez a brekkencs Rád nézne, azt mondaná, hogy ez a látvány ijesztőbb, mint egy gólya. Hát csak vigyázz !! :)))))
Jól látom, hol van az a rusnyaság? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Ettől a halaim hasmenést kapnának! Én valami hogyismongyam... Valami gusztusosabb brekkencsre gondoltam. El ne küldd! A vámosok meghurcolnának, talán gúzsba is kötnének! Azt hinnék, valami álcázott terrorista !
Sajna Gurigát nem láttam kószálás közben,viszont találtam régi magját még anno a Pentagonból,mert ilyen hasznos dolgokat végeztem,mint kamratakarítás 7végén.
Szerintetek megmaradnak az a hársfa amit most ültettem, kicsit megsérült a gyökere ahogy a kertészetből kiszedték a földből, (földlabdája már belegyökerezett a talajba) és most úgy néz ki hogy a levelei kicsit száradoznak el, de van rajta sok rügy!?
Hogy egyet zokogjak is. A teraszunk előtt álló 60 éves diófa beadni látszik a derekát :))))))))) Lehet valamit tenné Érte? Egyre vékonyabbak a levelei és undok kis diókat terem, azt is alig.
Mióta várom ezt a dáliát! Végre ...de most meg egy éjszaka így kidekorálta egy hosszú, vékony, halványszürke kukac! (nem tudom megmutatni, mert hirtelen haragomban kivégeztem !)
Még jó, hogy vannak a kertben, amik kárpótolnak...
ÁÁÁ, akinek a Balaton-felvidéken van telke, hobbikertje, akármi, menjen és locsoljon, mert hetek óta nem esett eső. Megláttam a kis kertemet, növények kókadtak, fűzfa az összes levelét lepotyogtatta, kerti tóból 5 cm hiányzott. így aztán őrült locsolásba kezdtem. Szerencsére kiegyenesedett minden, kivéve a fiatal fűzfát, most pillanatnyilag nincs levele. A fűről meg ne is beszéljek...sárga az egész.
Ne duhongj. . .a szine csodaszep - es van okod arra, hogy ujat vegyel! Tele a boltok veluk, vegyel, ultesd el, jovo ilyenkorra kettod lesz. . remelhetoleg az egyi Red Cardinal lesz!
Tökéletesen igazad van.Az előző munkahelyemen a vihar rácsapta a kocsim jobb oldalára a vaskaput,ajtó,küszöb,visszapillantó,festés sérült,a biztositó nem fizetett,közel félmilliómba került a javitás.
Én a futórózsával jártam így. Fehér csoprosvirágúnak vettem, aztán amikor végre kinyílt, kiderült, hogy piros. Meg is írtam a termesztőnek, hogy hol, mikor vettem, és hogy így jártam vele. És hogy nagyon szép ez is, de ilyenem már van, és én most fehéret szerettem volna. Másnap jött is az email, hogy elnézést kérnek, körülnéznek és ha van még fehér, küldenek. Kűldtek is 4 tövet ingyen és bérmentve. Ezek tényleg fehérek. Próbálj meg Te is reklamálni. Egy eemailt megér. Nem veszíthetsz vele semmit, de esetleg, ha a cég ad a hírnevére, nyerhetsz még egy klematiszt.
Tavaly vettem egy klematiszt. A dobozán PIROS virágot mutatott. Tavaly nem virágzott, kis csenevész volt. Az idén kihajtott, és ha vékonyan is, de magasra kúszott. VÉGRE megjelent egy bimbó rajta - vagy két hete. Ma kinyílt. Mondanom se kell, hogy NEM PIROS... Nemlátoka pipátóóól! G.
Azert annak is orulj, hogy nem voltal otthon amikor tortent!!! Kepzeld ha a kocsidra esik! A ferjem autojat osszetorte egy lehullo ag. . .szornyen el lehet ilyenen keseredni!
Én is beállok a zokogók táborába.Tegnap reggel,ahogy munkából hazaértem,nem tudtam beállni a kocsival a garázsba,mert az éjszakai vihar az öreg mogyoróbokrom karvastagságú ágát letörte,s a hatméteres koronarész a kocsibejáróra esett.Hát volt mit fűrészelni,mire eltakaritottam.Az viszont némileg megvigasztalt,hogy a rengeteg dézsás és cserepes növényem megúszta károsodás nélkül.
Az uj barataink a 39. szuletesnapomra terveztek egy "nagy meglepetes" 40. szuletesnapot tevedesbol. . .hat mint ne mondjak, meglepodtem, de nem mondtam meg nekik, hogy tevedtek. . .azota parszor elovettem ezt az evet, hogy ne sertodjon meg, hogy el lett mulasztva. Aztan ugy belejottem, hogy parszor meg ismeteltem.