Keresés

Részletes keresés

intercooler Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11762

BENTA

Hej és hurrá!

Kosarat kapott ALF?

Arriva, arriva hej!!

üdv:intecrooler

Előzmény: BENTA (11759)
alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11761

benta

a kornyezetvedelmi terulet kornyezeti terhelese novekszik. a helyszin egy kornyezetvedelmi terulet kellos kozepen van.

senki nem vizsgalta meg hogy csak ez a kornyezetvedelmi terulet kellos kozepe lehet az egyetlen helyszine a radartelepitesnek. ami a masik kornyezetvedelmi teruletnel annyira de annyira fontos szempont volt.

gondolod hogy a peecsiek nem fogjak ezeket az erveket elohozni? es meeg hozza a holloparokat is amik a tubesen virgoncan szelik a levegot es bekesen kaarognak...

haat nem hasad meg a szived?

Előzmény: BENTA (11759)
én12 Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11760

A Zengőn olyan csúnya lett volna az kupola, teljesen elrontotta volna a látképet. A Tubesen a régi átjátszót lebontják, helyébe lesz a radarkupola. Furcsa egy szerzet az a gömb, a Zengőn hude ronda, nem tecc. A Tubesen maga lesz a megtestesült szépség, ott már tecc! A nagy zöldeknek, a zengővédőknek, Sólyomnak egyaránt. Ugyanaz a szerkentyű, ugyanaz a látvány, sőt itt még többen csodálhatják, be fog állítólag Pécsre látszani.

Kettős mérce.

Előzmény: alfredoo (11722)
BENTA Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11759

Drága barátom!

Foglaljuk össze az előzményeket a Zengő esetében:

1. Zöldmezős beruházás, fakitermeléssel, útépítéssel.

2. Jelenleg látogatható környék lezárása.

3. Sugárzás elhanyagolható, elfogadtuk.

4. Ronda, hát ronda. Elfogadtuk.

5. Hogy a látványterv átverés, azt láttuk, ezért lázadoztunk, kérve egy valós látványtervet.

6. Az ott élő, fokozottan védett teremtményeket vagy elüldözné, vagy kipusztítaná a beruházás, ( torony, út, villany, víz)  nem tudtuk elfogadni.

7. A környék turizmusára nem lesz hatással, a másik hegyi radar mellett érvelők szerint. Elfogadjuk, nem volt döntő érvünk egyébként sem.

Tubes:

1. Létező katonai objektum, infrastruktúrával.

2. Most is lezárt terület, eddig sem volt látogatható.

3. A sugárterhelés ugyanakkora, tehát irreleváns.

4. Ugyanolyan ronda lesz. Van aki szerint szép. Hát ízlésről ugye nem vitatkozunk.

5. Gondolom új tervek készülnek, új látványtervvel. Lesz benne kávézó?

6. Az objektum területe nem tartozik a NATURA 2000-be. Nem tudom milyen élőlényeket érint a probléma.

7. Mint tudjuk, a környék turizmusára nem lesz hatással. Hagytuk magunkat meggyőzni.

Előzmény: alfredoo (11744)
intercooler Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11758

Alf

BENTA-t nem adom !! Én is roppant  erős vagyok ám! Meg művelt is !!

Nézd a latinomat ( meg a Zengő, ügyét is)

Alea iacta est !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már csak azt várom, hogy kikeljen!

üdv:intercooler                             

Molaf Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11757
Köszönöm. Azért nem találtam, mert nem szerepel benne. :) Közben találtam egy fideszes írásbeli kérdést ami pont erre kérdez rá, de Juhász Ferenc ragozott formában sem ejtette ki utána a Tubes szót a parlamenben, így nem tudom meg a választ az írásbeli kérdésre. :)

http://www.mkogy.hu/irom37/11269/11269.pdf
Előzmény: eke (11738)
alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11756

ic

hagyjuk a rossz dumat es az ellenpropagandat...

Előzmény: intercooler (11754)
alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11755

tekercs

mondjuk szivesen vallalom az atlagemberseget. valahogy jobban erzem magam benne mint ebben a kiemelt, nagyon okos szerepben. amikor mindig igazam kell hogy legyen. amikor amit mondok annak sulya van. tisztelettel neznek fel ram. mert hogy olyan okos vagyok es termeszetesen a masok hulyesege meg inkabb kiemeli okossagomat.

nem neheez? ennyi gondot es bajt cipelni a valladon?

Előzmény: eke (11747)
intercooler Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11754

BENTA

Na ne hogy már összeköltözz Alf-fal!! Vigyázz!!! Megxédít!

Úgy udvarol, hogy csak na!

Még a végén féltékeny leszek!!

BENTA és egy LFC-s? Na  NEEEEEEE !!!

üdv:intercooler.

Előzmény: BENTA (11750)
BENTA Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11753
Bocs: ÜSS!
Előzmény: BENTA (11752)
BENTA Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11752

Mazochista a szadistának: Szadista ! ÜS!!!!

Mire a szadista: Nem!

Sosem tudhatod, kinek mi a jó.

Előzmény: intercooler (11751)
intercooler Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11751

Alf

"amikrol ic-vel beszeltunk nemregen. ingyen es jutalombol megkaptak azt amit masnak bunteteskent szaantak..."

Konkrétan?

üdv:intercooler

Előzmény: alfredoo (11740)
BENTA Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11750
Hát igen! Nem hiába vagy a kedvenc ellenfelem. Most, hogy így állunk, kellene valami jó kis topicot találni, ahol tovább nyűhetnénk egymást. Már úgy összeszoktunk.:))
Előzmény: alfredoo (11745)
BENTA Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11749
Naaaaa! Most miért gorombáskodsz?
Előzmény: eke (11747)
BENTA Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11748

Mióta nem vagyok Pécsi, nem követem naprakészen, illetve túl nagy mélységben a Pécset érintő  eseményeket.

Kicsit én is furcsálltam, hogy Pécs kapta ezt a megtisztelő címet, figyelembe véve a nehézkes megközelíthetőséget. Ez nem jelenti, hogy nem örültem, csak csodálkoztam.

Nem tudom, hogy a pécsiek mit szólnak a radarhoz. Azt tudom, hogy a Zengővédők egy feltételt szabtak annak, hogy ne zajozzanak más helyszín esetén: Ne legyen természetvédelmi területen. A HM objektum nem az, mint a másik hegyi radar esetében sem. Ennyi.

Előzmény: alfredoo (11740)
eke Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11747

Benta!!!!!!!!!!!!!!!!!

szerintem Balfrédó  amnéziás, mindennap újra tanul olvasni írni, és nem fogta fel azt amit eddig a borovnyákról Zengőről, útépítésről , élőhylekeről védett példányokról, bármiről írtunk....

Kész vége, egy tarhonya poaraszt egy provokátor, nem tudom anniyban hagyni, egy baromarcú!

Kész. Balfrédó még csak nem is sajnállak. Te  vagy az átlagember, nem gondolkozol, mert az bonyolult...

alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11746

tekercs

ez a te velemenyed. mas meg maskeppen latja. gondolom te is ismered a viragozzek szaz virag elmeletet...

Előzmény: eke (11742)
alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11745

benta

es ez meeg semmi. meeg aranyos is vagy...

Előzmény: BENTA (11741)
alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11744

benta

a vedett terulet kozepere egy uj, mashol elutasitott, mashol kornyezetszennyezonek minositett objektum letesul.

a terulet vedettsege nem valtozik? ha a tubesnel nem valtozik akkor a zengon miert is valtozott volna?

mondhatjatok hogy csak kicsit valtozik. csak kicsit kell a nyomvonalas letesitmenyeket fejleszteni. csak egy uj nyomvonal kell. de biztos hogy egy csomo minden kell. biztos hogy egy csomo epitesi forgalmat indukal a termeszetvedelmi teruleten.

ami az egyik helyen elviselhetetlen volt itt rogton (szamotokra) elviselhetove sot elviselendove vaalik.

sic transit gloria mundi...

talan a tubesre nem teherautok fognak feljarni. talan nem novekszik a kornyezeti terheles?

Előzmény: BENTA (11739)
eke Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11742

nos ez eddig országos ügy volt nálad, miért is várnál a Pécsiekre?

Nem a hosszúhetinyike utasították el a Zengő helyszínt hanem mi természetvédők akik szerte szana élünk  a hazánkban...

öcsisajt, nem helyi volt  a tiltakozás eddig sem.

Előzmény: alfredoo (11735)
BENTA Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11741

Nos kedvesem!

Most feladtad nekem a leckét. Egész éjjel forgolódni fogok álmomban, mert nem tudom eldönteni, hogy most szép vagyok és okos, vagy ronda és buta.

Segitség! Segítség!!!!!:))

Előzmény: alfredoo (11737)
alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11740

benta

nekem egy kicsit hasonlo a helyzet mint a kulturalis fovaros.

abszolut nem baj hogy peecsre esett a valasztas. de akkor minek futtattak budapestet? az egyszeruen elkepzelhetetlen hogy nem budapest lenne a legmegfelelobb hely egy ilyen esemenyre. ha objektiven ertekeljuk a dolgokat.

miert kellett a budapestieket ellenerdekeltte tenni? hiszen ilyen modon nem is fognak odamenni.

magaban a palyazatban ki kellett volna zarni pestet.

gondolom hogy a pecsiek most szivjak a fogukat hogy kaptak egy altaluk soha nem keert radart. minden targyalas nelkul. minden elozetes egyeztetes nelkul. minden ellenszolgaltatas nelkul.

amikrol ic-vel beszeltunk nemregen. ingyen es jutalombol megkaptak azt amit masnak bunteteskent szaantak...

Előzmény: BENTA (11736)
BENTA Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11739

'a radare egy termeszetvedelmi terulet kellos kozepen fog letesulni. mondta a radio. ami natura 2000 is es cca 50 vedett novenyfaj talalhato ott. mondta a radio.'

A közepén lévő katonai objektumon belül. Van út, van infrastruktúra. Az eddiginél nem korlátozzák jobban a környék látogathatóságát. Ezt nem mondta a rádió?

Előzmény: alfredoo (11734)
eke Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11738
Előzmény: Molaf (11729)
alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11737

benta

ha olyan szep lennel mint okos vagy...

ha olyan okos lennel mint amilyen szep vagy....

Előzmény: BENTA (11736)
BENTA Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11736

Ne bántsd Alfredoot!

Kitartott velünk ebben a topicban, amikor már szinte mindenki magunkra hagyott itt minket. Hol van már Kavkaz, Bomlat és a többiek? Hol van már a tavalyi Hoden?

És Alfredoo még mindig levelez velünk. Meg kellene becsülnöd a kitartását, és hogy rendületlenül érdeklődik a téma iránt.

Előzmény: eke (11731)
alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11735

tekercs

elvakultsagod, bornirtsagod csakis teged jellemez. ha nem ertettem volna meg semmit, ha nem fogadtam volna el semmit akkor miert is orulnek a sikereteknek?

attol hogy te rosszul mersz fel embereket, az ugye megsem masokat kell hogy minositsen.

es mint mondtam a peecsiek meeg nem szolaltak meg. egy nagyvarosban valoszinuleg sokkal tobb csimpaszkodo akad. akaar az utat is el tudjak foglalni es elfoglalva tudjak tartani. bekes polgari ellenkezes.  ha a szetforgacsolt falvakban ennyi ellenkezo volt, akkor peecsen mennyi lesz? mennyi forrofeju?

es a defaultbol radarellenesek ott is meg fognak jelenni. aki egyszer megtanult csimpaszkodni az soha eleteben nem felejti el.

lehet hogy vonatokat fognak kisiklatni? vegul is egy kedves polgari engedetlenseg...

Előzmény: eke (11731)
alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11734

benta

a radare egy termeszetvedelmi terulet kellos kozepen fog letesulni. mondta a radio. ami natura 2000 is es cca 50 vedett novenyfaj talalhato ott. mondta a radio.

Előzmény: BENTA (11728)
BENTA Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11733
'

a pecsiek meeg nem szolaltak meg. de mi van ha nem tetszik nekik? TI fogtok ervelni a tubesi radar MELLETT?

UGYANUGY natura 2000. ugyanugy vannak vedett novenyek. ugyanugy lakott terulet kornyeken van.'

Angyalom!

Katonai terület, létező objektummal. Ezek szerint nem zavar be a TV toronynak, mint nemrég még hangoztatták. Van infrastruktúra, főként oda vezető út. A terület most is zárt, nem látogatható. Úgy mint a Bükkben. Ott sem zajoztunk. Miért zajoznánk itt?

Előzmény: alfredoo (11726)
alfredoo Creative Commons License 2005.11.23 0 0 11732

ht

szerintem a tiltakozast meg kell hagyni a helyieknek, ra kell hagyni a helyiekre. mi inkabb oruljunk hogy lesz radar. tenyleg nem ertem az indulatodat. hiszen nem is vagy peecsi.

Előzmény: hotorpe (11716)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!