Keresés

Részletes keresés

Borzas Creative Commons License 2003.03.18 0 0 31
Izé, lehet egy indítványom? Csináljátok újra a zenekart, Bobekkel a mikrofon megett, szépen. Aztán kéthetente koncert...
ebolacola Creative Commons License 2003.03.18 0 0 30
Szuper, köszönöm az infokat, Bobektől is.
Előzmény: Garden (29)
Garden Creative Commons License 2003.03.18 0 0 29
Sajna nekem sincs Daily Krónikám KD-n (Kompakt Diszk), de tán ha rászánnám magam, utánamennék a DAT-oknak. Megígérem, de nem mondok határidőt. :))
Előzmény: ebolacola (25)
Borzas Creative Commons License 2003.03.15 0 0 28
Ja, beszéltem vele vagy másfél éve, mondta. De koncertkiírást még nem láttam. Nekem is minden kell ami Kert és hangzóanyag. Daily Krónikám van, nem rossz, csakhát a csaj hangja, az nem túl, hm.
Előzmény: K0an (26)
K0an Creative Commons License 2003.03.15 0 0 27
Honlap: remélhetôleg lesz, talán nyárra.

Benczúr házas felvétel: kicsi volt a harddisk, a vége lemaradt, a basszus szinte végig túlvezérelt. nnna. majd lesz belôle trip-hop remix, heheh.

Előzmény: ebolacola (25)
K0an Creative Commons License 2003.03.15 0 0 26
Igen, az Artner Gabesz natttyon jó fej. Most az Alchemy projektben zenél, elektronikus vonal, koncertjeik is vannak idônként. Érdemes rá odafigyelni.
Előzmény: Borzas (5)
ebolacola Creative Commons License 2003.03.14 0 0 25
Garden: köszi az emailt, elolvastam a históriát, örülök, hogy megtudtam valamit a zkarról végre.

egyébként van a zenekarnak honlapja? bár azt hiszem akkor már megjelent volna itt a címe.

honnan tudok szerezni Daily Krónika felvételeket CD-n? meg mindenféle Kert dolog érdekelne nagyon.

Ja tényleg, ha jól emlékszem a Benczúr házas buli felvételre került. Azokkal a felvételekel van valami tervetek? be lehet szerezni egy nem-bennfentes emberkének is, mint pl. én?

Garden Creative Commons License 2003.03.14 0 0 24
Kérdezzetek sokat a Zolitól, KoANtól, Bobektól-től!
Garden Creative Commons License 2003.03.14 0 0 23
A M2-n és az mtv1-en kis szerencsével el lehet kapni az eddig egyetlen videoklipünket (Lélekvadász). Ígéret szerint többször is megy.
Borzas Creative Commons License 2003.03.13 0 0 22
ISTENNN!!!
Előzmény: K0an (20)
Ricsi bácsi Creative Commons License 2003.03.12 0 0 21
Áh, szia Zoli!
Előzmény: K0an (20)
K0an Creative Commons License 2003.03.12 0 0 20
Üdvözletem mindenkinek, itt K0an aka Bobek aka Thanatos aka BéZé ak(i)a Zoli, és így tovább... Láthatóan keresem még magamat.

Kedvesek vagytok. Akkor ízelítő:

=================================================
I am trying to write you the most beautiful
love song ever
But it's only sweat and biohazard
Churchillian promises - ENTROPY grows with me
On the other hand
CHAOS is magic, FRACTAL-inspiration
get to spell right my name: K0an imagination.
Try a little bit harder harder harder
Take a chance now on me
Take that second hand me
don't give it up so easy
so easy so easy

I'm trying to impress you somehow, my beautiful
Mona Lisa has a dumb facial expression, y'know
The measure is much too high, WE've set it, why
'though you're human only and I am, too, not alien slime
NOT a misunderstood genius genius, noughty Messiah

neither that supreme anything
have a screen, take a glance, just watch Big Bro unseen
you won't find cressidas there. Point.
And the next best thing won't surprise you on the corner
either
The best impossible thing had just passed your home
LEIDER
and left you in reasoned depts
why to defeat ourselves then again??
"I'm not a pedofile thing, just a little bit
too
impatient"
Think.

És egy lehetséges válasz: "p.s.s.s I’m very happy that you started writing songs again and that something is going on in this area in your life again. No matter what’s the reason for it.
And I expect an uplifting pop-melody with cool Linndrum-sounds as music for the text about us.
Otherwise I will hate the song. Sad lyrics and sad music are too much seventies and definitely out :-)"

Pedig milyen jól hangzik >>> A Kert: Szomorodni, Édes.
De a lényeg: ez még csak döcög.

Holnap megyek megint világgá, majd jövök még valamikor. Mi lesz A Kert-ből? A jövő zené, ja, hogy közhelyekkel. Work in progress. Tervek, ötletek mindig akadnak, de nem is az a nagy kunszt. Ígéret nincs, több lemeznyi dalembrió van, elvégre itt mindenki kreatív. Szövegek vajúdva. Az óra ketyeg: tik-tak és csak 1 cal. Bartók bonmot: "...milyen kár, hogy teli bőrönddel megyek el..."

iliterate aristoteles
---------------------

king without kingdom
god without creature
virgin mother -- holy whore
a song played yet still muted
pull it out of time-
space without matter
soft diamond shaded
in gentle eclipse
a buddha that doesn't wanna teach aristoteles
iliterate

wor(l)ds built upon an IF
we're the conjunction
between I and F...

(spell: V)

Garden Creative Commons License 2003.03.10 0 0 19
Örülök, hogy bekapcsolódott a többi zenekar is.
Ricsi bácsi Creative Commons License 2003.03.09 0 0 18
Nem fogunk, csak már baromi késő volt az én kis biolódiai órám szerint...
Előzmény: _zranora_ (17)
_zranora_ Creative Commons License 2003.03.09 0 0 17
na, el ne süllyedjünk már az elején!:)
Ricsi bácsi Creative Commons License 2003.03.04 0 0 16
Hajrá! Na én is idetévedtem, nagy nehezen... Megyek is aludni... :-)))

Előzmény: Garden (15)
Garden Creative Commons License 2003.03.04 0 0 15
Jó hír: csináltunk egy válogatást néhány eddig nem megjelent dallal és tervezzük valamilyen kulturált formában kiadni. Rajta lesz a St. Clement harangja is, tudjátok a ...mennem kell, a hajnal máris virrad... Egyenlőre klubkoncertet nem tervezünk. Ha lesz, tudni fogtok róla. Amint több időm lesz, leírom hogy miért is indult ez a fórum. Aki megírja a mélcímét, annak küldök egy kis írást a zenekarról
hairy Creative Commons License 2003.03.03 0 0 14
Ehhez csatlakoznék...:) mennem kell...a hajnal...:)
Előzmény: ebolacola (13)
ebolacola Creative Commons License 2003.03.03 0 0 13
imádom a Kertet. életemben eddig csak egy koncerten voltam sajnos.

remélem lesznek hamarosan.

Garden Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12
Jut eszembe, megpróbáljuk a régi kazettákat is CD-re venni, megírom, ha készen vagyunk. Meg megyek 2 CD-vel egy híres kiadóhoz, megláttyuk...
Előzmény: Borzas (10)
Garden Creative Commons License 2003.03.02 0 0 11
Néhány gyors válasz: apám...a Flop-ban gitározom, de honnan tudjátok? A Zolival pedig nem lehet zöldágra vergődni, mert néha bécsi, néha berlini, olykor szarvasi, és csak a legritkább esetben pesti állampolgár. Mint már írtam, gondolkodunk együttzenélésben, de ne nagyon számítsatok klubkoncertre (bár minden lehet). CD-t pedig kaphatsz, pl. Flop koncerten. Persze Flop CD-t is kaphatsz Flop koncerten.
Borzas Creative Commons License 2003.03.01 0 0 10
Hello, Tydie Boy!!!

Garden gyere elö és referálj a kert-related dolgokról...

meg kell nekem sok zene, akár próbatermi is... pofátlannak lenni jó...

Előzmény: Tyke (9)
Tyke Creative Commons License 2003.03.01 0 0 9
Vajh honnan ismerős nekem ez a Borzas Laca?!
Csak nem innen a szomszédból?!

Nóra, hogy van ez a 'feleségem'-esdi, amit írsz?

Ja különben üdvözlet a Garden-nek, remélem megyeget majd a fórumod! Ha gondolod, hogy tudjuk egymást erősítgetni, akkor benézhettek hozzám is a 'Grunge és Rock nem csak fanatikusoknak'-ba, ott zajlik némi 'lassú víz, partot mos' csekély méretű fórum örök darab.

Üdv: Tyke Fenderson

Borzas Creative Commons License 2003.03.01 0 0 8
Szerintem "bestsongever" a Filia Nostra
Előzmény: _zranora_ (7)
_zranora_ Creative Commons License 2003.02.28 0 0 7
nyolcan.:)
immáron nyolcadik hozzászólásként szeretném megerősíteni az előttem szólók véleményét. A kert szuper zenekar, Best Song Ever: Másik Dal(leszámítva tereheméteszesen a Flop-ot:) kár, hogy nem mehetünk koncertre, és valóban remekbeszabott a gitáros csávó.

A feleségem azzal vádol, hogy sose figyelek rá. Vagy valami ilyesmivel.

Mike McCready Creative Commons License 2003.02.28 0 0 6
Ja a gitaros ott jaccik, es nem is rosszul:)
Borzas Creative Commons License 2003.02.28 0 0 5
lacafiju@freemail.hu

a la Voce-t egyébként a régi basszista vette nekem fel, mikor még 16 vagy mittomén hány éves voltam. Jó fej volt, vett fel Danziget meg egyebet is (pl Daily Krónika:), pedig csak telefonon beszéltünk Rockinform-demokritika-benne-pár-telefonszám alapján.

A gitáros a Flop nevüben játszik, nem?

Előzmény: Borzas (4)
Borzas Creative Commons License 2003.02.28 0 0 4
Hehe, furcsa hogy ezt a topicot nem én nyittam. A La Voce Della Luna az évszázad "lemeze" nekem. Köszönet a létrehozóinak. Garden akkor te tag vagy-voltál nem? Kell a régi énekes, kényszerítsétek. Van még valami hozzáférhetö hangzóanyagotok? Bármilyen minöség érdekel. A rajongótok vagyok, érted. Sajnos koncertre csak egyszer vetödtem el, akkor is csak fél koncert volt a PestiEst balfaszsága miatt. Kb másfél éve, az Árkádiában. Össesen ha 5 számot hallottam ott, ráadásul egyik R.E.M. volt. ugyanis a felére értünk oda...

Szóval tessék magatokhoz térni, engem meg sok zenével meg "újraösszeállással" ellátni.
Remélem nem ijedt meg senkia "rajongásomtól".

Mike McCready Creative Commons License 2003.02.28 0 0 3
SZoval a Bobek nem valalja be az eneket? Hozza hasonlot meg hol fogsz talalni???
Előzmény: Garden (2)
Garden Creative Commons License 2003.02.28 0 0 2
Jó kérdés, én sem mindíg tudom, hogy mi a kert, és mi nem. A Bobek megvan, rengeteg ötlete van. Mi összehoztunk egy "A kert" utózenekart, és rengeteg ötletünk van, énekesünk nincs. A helyzet az, hogy ezt a két dolgot kéne összehozni, de nem megy. Keresünk énekest. Gondolhatod, nem könnyű dolog. Közben, a Bobek (ha magyaro.-n van) neha nálam lakik, rengeteget beszélünk, ha lesz lehetőség (márpedig nagyon igyekszünk), projekt szinten biztos lesz valami. De nem akarok mindent elárulni, mert akkor nem írtok, hogy mi van velünk. :)
Előzmény: Mike McCready (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!