Van egy csonka féle boxer motoros szivattyúm.Sajnos kellene hozzá egy henger+ 2db hengerfej+dugattyú.Érdeklődnék, hogy valaki tudna-e ebben segíteni.Előre is köszönöm.
Heló nem látatok elfekvőben 1pár lánctalpat,gumihevedert ? fulra lekpott is érdekelne. Discoveri köszönöm a laposszíjtárcsát, Kezdődik az olvadás ismét! Szivatyúzni lehet.
Nem baj ha figyelik, legalább tudják,hogy egy Hofherr MEB-MEZ 10000., a kocsi hozzá 8000, nekem van eladó frissen felújított MIA Diesel motorom 3db is 25 ezerért, benzines
Az nagyon jól hangzik.Ilyen motort még nem hallottam járni.MAjd felkészülök rá:-)
Nekem meg lehet hogy lesz egy kis deutz motorom eladó.Hétvégén megyek érte,aztán összerakom.Abból a tipusbol már van egy darab és ketttő egyforma nem kell belőle.mennyi lenne a reális ára,pl.eredeti mágnessel illetve az nélkül?MA 608,4 Le-s tipus
Szerintem is az.A kutya meg nem ugatta még,átfordul a motor,gyári FF1 bosch van rajta,a lendkeréken amit látsz heggesztést,az van rajta javitás,semmi más.Majd egyszer valaki elviszi,nem az enyém,ezért nyugodt vagyok:-)
Ez a hofherr MEA ez kedves kis motor,nagyon tetszik.